İlk defa canlı yazım yanlışına denk geldim lan. Sen benim adımı yanlış yazmayı nasıl başardın diyemedim tabi hunharca gülesim geldi 😃😃 Fahruk ne Hintli adı gibi. Yok Sahruk Han 😃😃
Yazım yanlışları sizi sinir mi ediyor, güldürüyor mu?
Sinir oluyorum ya, belki ben de yazım yanlışı yapıyorumdur, çok dikkat ediyorum lakin ben de yazım yanlışı yapıyorumdur muhtemelen. Halbuki dikkat etmek herkesin elinde, internet dünyasında yaşıyoruz, internete doğrusu nasıl yazılır diye aratsalar bulurlar, bense bağlaçlar da sorun yaşıyorum gibi, tam oturtamadım bağlaçları, de ve da ne zaman ayrı, ne zaman bitişik yazılır diye düşünüyorum yazarken, hâlâ bunu karıştırıyorum, ağlamak istiyorum, neyse bacımdan yardım isterim, karıştırmam, çünkü kafa yorduğum bir husustur yazım yanlışları, ben yazım yanlışlarını çok geniş bir yelpazede ele alıyorum, sadece kelimeyi yanlış yazmak değil, aynı vakitte imla kurallarına da dikkat etmek lazım geliyor, bağlaçlara da öyle, bitişik yazılan kelimeler bitişik yazılmalı, ayrı yazılması gereken kelimeler de ayrı yazılmalı lakin kelimeleri yanlış yazmayalım kâfi ya, fazla şey beklememeliyim herkesten. İmla kurallarından ziyade kelimelerin yanlış yazılması bazen beni kızdırabiliyor, çünkü zor bir şey değil. Dikkat ettikten sonra da otomatikmen alışılıyor doğrusuna, ben de fazla virgül kullanıyorum ha, belki bu da bir hata lakin değil bence ya, üşeniyorum biraz mütemadiyen nokta koymaya, ondan virgül kullanarak kestirmeler yapıyorum, benim hemencecik bağlaçlara dikkat etmem lazım geliyor.
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı.
[9/9 22:40] Zülfikar A 10: Binada insaatmi var nedir. bu [9/9 22:42] Zülfikar A 10: Nedir bu saatte çekiçle ismi yapiyorsunu [9/9 22:44] Zülfikar A 10: Bu saatte olurmuş gündüz yapılması daha uygun degilmi [9/9 22:47] Zülfikar A 10: Bi kere üslubumuzu düzeltin bina babanızın malı değil bizde sizin kiracının değiliz bu saatte böyle bir çalışma yapan genelde kusura bakmayın rahatsız ettik bitiyor falan denir [9/9 22:48] Zülfikar A 10: Siz kimsiniz böyle cevap veriyorsunu [9/9 22:48] Zülfikar A 10: Üslubumuzu duzelrin
Sen bide buna bak 🤣🤣 Bu Türkçe ile , 240 kişilik site grubuna yazmış,
-de,-da bağlacını yanlış yazan bazı fenomenler var.. Hem de soru başlıklarında.. Gırtlaklayasım geliyor.. Güya kitap okuyor, yağmur yağarken kahve keyfi yapıyor.. Yapay zeka tarzı, cidden yapay cevaplar yazanların da ne kadar içten olmayan türden olduklarını gösteriyor..
Detaydaki gibi durumlara gülerim sadece..😄 Ben random olayına sinir oluyorum daha çok.. Koca koca insanlar ergenler gibi her cümlenin sonuna o mide bulandırıcı saçma dizilimi koyuyor iğrenç..