Aşk İlişkileri Güzel öpüştüğünüzü düşünüyor musunuz / Tahmin edem mi? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendınızı bir göz önüne getirin bakalım Güncellemeler+1 yıl Soru guncel Degerlı mod arkadaslar cok katı olmayın sorularda Güzel öpüştüğünüzü düşünüyor musunuz / Tahmin edem mi? Cevapla Getir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Hiç öpüşmedim. 0 0 Yorumla
Bonobono Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bence evet ama çoğu kız öpüşmeyi bilmiyor ne yazık ki 0 2 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ancak göz kapatırlar Yorumla Bonobono +1 yıl Hocam onu ben de yapıyorum çok yakın olunca gözüm bulanıyor qhehhd ama çoğu utangaç toplum olarak öyle yetiştiriyorlar yazık yazık ya da bize denk gelmiyor Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evet düşünüyorum 😃 0 3 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Yok sen dudak ısırıyorsun Yorumla u 27esmerim +1 yıl Hiçte bilem 😃 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ben yanılmam kı itiraf et Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok sanmam. d 0 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Bende sanmam Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı. Hayır düşünmüyorum 0 6 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Dudak bırakmaz yersın sen ibo halt etmiş Yorumla ahhbukizlar +1 yıl He vallah yirim 😄 Yorumla u kakilakuku +1 yıl iboo dayı Yorumla ahhbukizlar +1 yıl ibo da kimmiş yanımda :D Yorumla u kakilakuku +1 yıl Yutarsın Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Ayıpsın 😄 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl buyur et 0 2 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Tecruben yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl varr Yorumla
Poyrazgtt Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Düşünüyorum 0 2 Yorumla u kakilakuku +1 yıl İyi dusun iyi olsun Yorumla Poyrazgtt +1 yıl Harikayımmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç öpüşmedim.
Bence evet ama çoğu kız öpüşmeyi bilmiyor ne yazık ki
Ancak göz kapatırlar
Hocam onu ben de yapıyorum çok yakın olunca gözüm bulanıyor qhehhd ama çoğu utangaç toplum olarak öyle yetiştiriyorlar yazık yazık ya da bize denk gelmiyor
Evet düşünüyorum 😃
Yok sen dudak ısırıyorsun
Hiçte bilem 😃
Ben yanılmam kı itiraf et
Yok sanmam. d
Bende sanmam
Hayır düşünmüyorum
Dudak bırakmaz yersın sen ibo halt etmiş
He vallah yirim 😄
iboo dayı
ibo da kimmiş yanımda :D
Yutarsın