1 kişi bile olsa yardımlarınıza ihtiyacım var?

Hayatımda 2 kez aşık oldum en son 4 yıl önce şu an 18 yaşındayım ve bu kız ilkokul arkadaşım 1 yıl önce kızı sadece fotoğraftan gördüm 2 3 ay sadece hoşlanti olarak devam etti hayatıma bi zorluğu yoktu aklıma bile çok nadir geliyordu sonradan ben meraktan bu kızı stalklamaya başladım kızın herşeyini öğrendim konuştum da fake bı hesaptan kızın karakterini öğrendim ve artık yavaş yavaş daha fazla bağlanmaya başladım sonradan hesabına girdiğimde sevgilisinin olduğunu gördüm tarih vardı ve o gün büyük bi çöküş yaşadım ama ona olan aşkım bitmek yerine daha da büyüdü kızın 6 aydır sevgilisi var ben bu kıza uzun bi şekilde duygularımı ifade ettim (Kim olduğumu söylemeden) sevgilisi yanındayken cevap verdiği için biraz kaba davrandı sonra üstünden 2 ay geçti ben bu kıza tekrar yazdım WhatsApp üzerinden kim olduğumu merak etti sorup durdu ama söylesem ne değişecekti kıza o uzun yazıyı benim yazdığımı söyledim sonra şey dedi "Ben o konuşmadan sonra çok düşündüm yazdıkların çok içten gelmişti sana çok yazmak istedim yazıp kaba davrandığım için çok özür dileyip aynı zamanda duygularını güzelce ifade ettiğin için çok teşekkür etmek istedim ama biliyorum yazsam hicbişey değişmezdi." Dedi 1 saat yaziştik o yazdıkların için tartıştım ben dedi şu an bile seninle konuştuğum için bir ton azar işitmeye gidiyorum dedi ve böylece bitti konuşma sizce ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum..
1 kişi bile olsa yardımlarınıza ihtiyacım var?