+1 yılErkekler hiç bir şeyden anlamaz , işleri güçleri çapkınlık yapmak. En güzeli erkeksiz bir hayat tüm kadınlara tavsiye ederim. Duruşunu bilmeyen adamlarla vakit geçirip tatlı canınızı sıkmayın boşuna
04 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 hayvan herif baksana çelenk yollamış 🤣 nedemek bu şimdi 😂 sen benim için bir ölüsün der gibi 🤣 insan üstünede bir tektaş yüzük koyar dimi ama 🤣🤣
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan eline emeğine sağlık 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim güzel kadın 🌷
- +1 yıl
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok artık 😅 ben sana bi şey diyim mi çok sürmez bu ilişki. Böyle komik bir sebepten çiçek almışsa bundan sonra her sebepten alma gereği duyacak istemese bile. Sonra sen bekleyeceksin böyle jestleri ama bulamayacaksın çünkü erkek adamda bunu devam ettirecek düşünce yoktur. Girdin mi yine bir çıkmaza... Gel de toparla. "önceden alırdın veya yapardın niye şimdi yapmıyorsun?, duyguların değişti senin" bla bla bla...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet, biraz abartmışsın, ne var yani. Tanıştığımız güne lanet olsun demek istemiş, bitseydi de kurtulsaydım demiş, ölünce mezarına da getireceğim böyle çelenkleri demiş, hayatımın içine ettin, bıktım kutulamadım senden demiş. GALİBA SENİ ÇOK SEVİYOR 🤭😅
05 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 hayvan herif sadece bu çelengi yollamış insan üstünede bir tektaş yüzük koyar dimi ama 🤣🤣
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 adam birde beni bırakırsa açıkta kalırım 😂 piyasa çok hareketlendi 😂 erkekler Çarşamba fanilası gibi 😂 kapanın elinde kalıyor 🤣 bugün bulduğun yarin elinden gidiyor 😂
- +1 yıl
Tm peki sen öyle diyorsan öyle olsun... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
+1 yılNe demek ya bu şimdi. İlk el ele tutuşma yıldönümünde bu çiçek alınır mı hiç. Seni kesinlikle sevmiyor bu adam. Bu arada onu cezalandırmak için ilk foto gönderme yıldönümünde ondan altın istemelisin 😌
01 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 hayvan herif bana çelenk yollamış 🤣 ne demek şimdi bu sen benim için artık öldün der gibi 🤣🤣 insan ciçeğin üstünede bir tektaş yüzük koyar dimi ama 🤣🤣 hayvan herif koymamış😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılTok bie ilişki aç bırakın biraz enisteyi yola gelsin 🤣
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 hayvan herif bana çelenk yollamış 🤣 nedemek bu şimdi sen benim için öldün der gibi 🤣🤣 insan üstünede bir tektaş yüzük koyar dimi ama 🤣🤣🤣 haksızmıyım
- +1 yıl
Ölümünde bile yanındayım demek istemiş sen yanlış anlamışsın🤣🤣
Tektaş yüzük cebindedir 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılResmen çelenk yollamış jdjdj
Ben sen de öldüm mesajı vermiş. Çok romantik hshsh
01 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 hayvan herif bana çelenk yollamış 🤣 nedemek bu şimdi 😂 sen benim için öldün der gibi 🤣 bari üstüne bir tektaş yüzük koyar dimi ama 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence abartmıyorsun abla basit bir hediye olmuş senin için
00 Yorumla
+1 yılEl ele tutuşmanın yıldönümünü tutup hediye bekleyen bir ilişki zaten toksit mi diyosunuz, ney? Kafadan odur😀
Rahat olun, rahatınıza bakın. Film izleyin, sinemaya gidin, tarih gezileri yapın. İnanın özel gün beklemekten daha az işsiz işidir😀😀😀
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 böyle duygusal konuşma benide ağlatacaksın şimdi 😂
- +1 yıl
Ne kaybettikse zaten duygusallıktan kaybettim. İlk öpüstüğünüz gün için kamyonla çiçek beklemeyin de😀
İlk gerdek gecesi ne beklersiniz tahmin edemiyorum
ilk bakışma günü, ilk dize dize oturma günü, ilk yemek yeme günü, ilk sinemaya gitme, ilk öpüşme, ilk, ilk, ilk bitmez bu ilkler
Şuanı yaşamak varken neden eskiye takılıp kalıyoruz ki.
07 Yorumla- +1 yıl
😂😂🤣 ilahi sen çok sakacısın
- +1 yıl
Gülme 😂😂
- +1 yıl
Yirumundan dolayı olabilir mi 🤣🤣 ben bunlarin hepsini yaparsam hayvan herif 🤣 beni almaktan vazgeçer 😂 ortada kalırım 😂😂
- +1 yıl
tamam pikiii 😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadece sen değil ikiniz de abartıyorsunuz abla :( İlk el ele tutuşmanın yıldönümü mü olur yaaa :(
11 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 benim için her an çok özel her anı kutlamak benim en doğal hakkım degilmi 😂
+1 yılHayır ablacım. Olur mu öyle.. İlk defa gözlerin çok güzel dediği tarih, ilk defa sana hediye aldığı tarih vs vs diye gidiyor. Her şeyin ilki var. ☺️
00 YorumlaDüşünmüş almış işte çelenkmiş oynhş buymuş ne gerek var ilk el ele tutuşma günü ne ayol ilk buluşma günü ilk yürüme günü falan da yapın tam olshn jsjsjs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yıl😁😁😁 hahaha şaka yapıyorsun değil mi? Çelenk bu dükkan açılışına, düğüne, cenazeye gönderilir.. Hemen şutla 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂 hayvan herif sadece bu çelengi yollamış insan üstüne bir tektaş yüzük koyar 🤣😂
+1 yılaldığına şükretmen lazım el tutma dönümü mü oldu artık
11 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 hı hııı benim için her anin ayrı bir önemi var 😂hayvan herif unutmazsa 🤣 2 ay sonra ilk öpüşme yıl dönümümüz olucak 😂 bakalım ozaman inşallah ozaman hatasınıı telafi eder telafi eder 🤣😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah garibani biran önce senden kurtarsın. İlk el ele tutuşma diye bir şeyin peşine bile düşün bir kadin bence zerre kadar bile bir insana değer veriyorsa ondan uzak dursun hatta tüm erkeklerden uzak dursun...
00 Yorumla
+1 yılBiraz fazla abartı olmuş sanki. İlk başta böyle başlarlar sonra evde çorapları sağa sola atarlar 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGayet iyi, düşünmüş göndermiş işte 😊 Biraz çelenke benzettim ama ben. Bir de toksit değil de toksik olması lazım 😃 Taksit der gibi 😂😂
00 Yorumla Çelenge benziyor. Kızma ama senin gibi biri için uygun değil bence
09 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 hayvan herif çelenk yollamış 🤣 insan üstünede bir tektaş yüzük koyar dimi ama 🤣 bu nedemek şimdi sen benim için öldün der gibi 🤣😂
- +1 yıl
😂😂 bilmiyorum bakalım 2 ay sonra ilk öpüşme yıl dönümümüz hayvan herif 🤣 unutmazsa belki telafi eder hatasını
- +1 yıl
Deme öyle deme 😂 benim için her an bir önem arz ediyor demekki 😂
- +1 yıl
tamam pikiii 😄 öyle yapıyım bari 😂 hayır kaybetmekten de korkuyorum 🤣 piyasa zaten çok hareketlendi 😂 erkekler Çarşamba fanilası gibi kapanın elinde kalıyor 🤣 bugün bulduğun yarin elinden gidiyor 😂 oyuzden alttan alıyorum 🤣
+1 yılYani bence basit bir şey insan hesabına 99 bin euro atar değil mi çiçek nedir yenmez içilmez ama Euro her şeyi yaparsın
00 Yorumla
+1 yılÇok ayıp etmiş.. Belki ilk merhabalaşmanızın yıl dönümünde telafi eder.. 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 😂 Hayvan herif 🤣 bu çiçeği yollamış insan bir tektaş yüzük koyar üstüne 😂😂
- +1 yıl
Ne demek bu şimdi 😂 sen benim için öldün der gibi 🤣🤣
- +1 yıl
Tektaş göndereceği günlerde gelir 😀 Umarım olur 🙏 zira daha kötü soru sorar rencide ederiz 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer abartan böyle abartsa keşke hemen çiçekçi dükkanı açarım. 😎😂
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 hayvan herif bu çiçeği yollamış 🤣 insan üstünede bir tektaş yüzük koyar dimi ama 🤣🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe istiyorsun mesela ne yapmalıydı. Düşünmüş bir çiçek göndermiş. Kendince jest yapmış.
Jest gönderenin insiyatifinde olan birşeydir senin keyfiyetinde değil.
06 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Beyefendi yorumuna saygı duyarım fakat bunun mizah amaçlı olarak sorulduğunu anlamayacak kadar mizah seviyesinizin düşük olması benim değil sizin sorununuz
Cevap sahibi+1 yılSizin mizah diye yazdığınız şeyleri zamanında bana yaşatan biri olduğu için hassasım bu konuda. Direk ciddiye alıyorum.
- +1 yıl
Sizi anlıyorum bu konudada saygı duyuyorum
- +1 yıl
O bir çiçek değil gördüğünüz gibi bir çelenk ayrıca ilk el ele tutuşmasi diye özel bir günde yoktur
- +1 yıl
En azından bir yorumları okusaydiniz kim ne yazmış diye fikir sahibi olursunuz bak millet bunun bir mizah olduğunu anlıyor ve ona göre mizahi cevaplar veriyor çünkü eğlenmek için burdayiz çünku eğlenmek için burdayiz öyle degilmi sizin gibi bir bakış açısı olan insanları normal de anında engellerim çünkü benim enerjimi düşürüyor bu tür insanlar ben neşeli muzip espirili bir kişiliğe sahibimdir sorunların cevaplarım da mizah amaçlı yapılır burada bu özelliğimle tanınan bir insanım ve bu yönümle sevildim ... söyleyeceklerim bukadardi teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSeviyor işte ne istiyorsunuz ki düşünüp almış. Düşünmesi yeterli.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Haklisin kesinlikle saatini bile yazmamis baksana😂😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhaklısın toksik bi ilişki var sevgilin aşırı engelli ayrıl hemenn
00 Yorumla
+1 yılYa isterse hıc bısey almasın sevgi vermek lazım ondan sonra hediye onemlı değil
00 Yorumla
+1 yılOdun herif, bu hatuna bunu mu yakıştırmış?
02 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 hayvan herif bana çelenk yollamış ne demek bu şimdi sen benim için öldün der gibi 🤣😂 insan çiçeğin üstüne birde tek taş yüzük koyar dimi ama 🤣🤣
- +1 yıl
İlk öpücükte ne yaptı bari? 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılToksiktir o. Toksit olsa duramazsın. 😁
03 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 aynen yanlış yazmışım sonradan farkettim ama çaktırmadım 😂😂
- +1 yıl
Hep bunlar cahillikten işte rabbim kimseyi cahillikle imtihan etmesin 😂 cahillik zor şey 😂😂
- +1 yıl
Bütün yazım hatalarını yakalamak gibi bir özelliğim var 😎
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç iç açıcı değil
06 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 hayvan herif bana bu özel günde çelenk yollamış 🤣 nedemek şimdi bu 🤣 sen benim için öldün der gibi 🤣
- +1 yıl
Kaşınıyor sanırım 😁
- +1 yıl
🤣🤣 bilmiyorum kafam çok karıştı bakalım 2 ay sonra ilk öpüşme yıl dönümümüz 😂 hayvan herif unutmazsa belki de telafi eder 🤣 hayır kaybetmektende korkuyorum 🤣 çünkü piyasa iyice hareketlendi 😂 erkekler Çarşamba fanilası gibi kapanın elinde kalıyor 🤣 bugün bulduğun yarin elinden gidiyor 😂😂
- +1 yıl
Giden gitsin sen keyif almaya bakacaksın 😁
- +1 yıl
Demesi kolay tabi ya adam beni almaktan vazgeçerse 🤣🤣 yaa ben ortada kalırsam 😂 ozaman şöyle yapalım herkes eşinden sevgilisinden ayrılsın tekrar eşleşelim 🤣🤣 ben açıkta kalmıyım 😂😂
- +1 yıl
Kalmazsın merak etme kendinş bu kadar gömme 😁
Bune ya 😂😂 asiri abarti
05 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 hayvan herif birde çelenk yollamış 🤣 nedemek bu şimdi 😂 sen benim için bir ölüsün der gibi 🤣🤣
- +1 yıl
Öyle mi yapıyım diyorsun 😂 hayır hayvan 🤣 bu çelengi yollamış tamam da insan üstünede bir tektaş yüzük koyar dimi ama 🤣
- +1 yıl
Bilmiyorum 2 ay sonra ilk öpüşme yıl dönümümüz 😂 hayvan herif 🤣 unutmazsa belki hatasını telafi eder 🤣
+1 yılçok saçma slak mı sevgilin
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 hayvan herif 🤣 çelenk yollamış 🤣 insan üstünede bir tektaş yüzük koyar dimi ama 🤣
+1 yılBaya matem kaplı Bi çiçek 🤣🤣🤣🤣
09 Yorumla- +1 yıl
Dimi 🤣 ama hayvan herif 🤣 bu çelengi yollamış üstünede tektaş yüzük koyar
- +1 yıl
Tektas çiçekle olmaz be güzel daha özel Bi an da uyar
- +1 yıl
Ne yani gerdek gecesi mi versin 🤣 benim icin en anlamlı gün o 🤣🤣
- +1 yıl
Gerdekte diil tabi ama yakın Bi akşam yemeği gecesi uyabilir
- +1 yıl
Bilmiyorum ki hayvan herif 🤣 unutmazsa 2 ay sonra ilk öpüşme yıl dönümümüz 😂😂 bakalım belki ozaman telefi eder😂😂
- +1 yıl
İnşallah bakalım bol opusmeli seneler 🤣🙏
- +1 yıl
Sağol sağol Allah razı olsun 🤣😂
- +1 yıl
Saygılar 🙏
- +1 yıl
🙋🙋
Aşkım sen en güzel güllere layıksın ❤️❤️👍
02 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 🤣 bende öyle düşünüyorum hayvan herif 🤣 böyle özel bir günde çelenk yollamış 🤣 insan üstünede bir tektaş yüzük koyar dimi ama 🤣🤣 bu ne demek şimdi 😂 sen benim için öldün der gibi 🤣🤣
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 canim benim sende öylesin yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılCenazeye çelenk gondermis
03 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 yıkıldım şu an şaka şaka benim boyum bukadar 🤣🤣
- +1 yıl
Hayvan herif çelenk yollamış 🤣 nedemek bu şimdi 😂 sen benim için öldün der gibi 🤣
- +1 yıl
Aynen anlamı. manasi çok büyük abi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılGülüm ne ya Allahım 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Ne deseydi yaa 😂 aşko mu deseydi 🤣 denek ki ben adsmin gözünde çiçek gibi bir kadınım 😂😂
- +1 yıl
Gadınlar çiçohhtır 😂
+1 yılBu ilişki baştan sona abartı
00 YorumlaAbartiyosun bunu düşünemeyen de var
00 Yorumla
+1 yılEl ele tutuşmuş yıldönümü ❗️
00 Yorumla
+1 yılİlk sevişme yıl dönümü de önemli bence.
00 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle abartmıyorsunuz haklısınız siz
00 YorumlaVay be böyle erkeklerde mi var?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Miğde bulandırıcı keko ca
00 Yorumla
+1 yılİlk el ele tutuşma günü ne la
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılCenaze mi var 😃😃
02 Yorumla- +1 yıl
Sanırım 😂 hayvan herif ilk el ele tutuşmamızın yıldönümünde çelenk yollamış 🤣 ne demek bu şimdi sen benim için öldün der gibi 🤣🤣
- +1 yıl
Senin için ölürüm mu demek istedi acaba 😃😃
+1 yılGöz göze geldiniz gün kutlamasında düzelir :)
07 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama hayır hayvan herif 🤣 bu çiçeği yollamış 🤣 insan üstünede bir tektaş yüzük koyar 🤣
- +1 yıl
Bakalım hayvan herif unutmazsa 2 ay sonra ilk öpüşme yıl dönümümüz olucak 😂inşallah hatasini telafi eder 🤣😂
- +1 yıl
Taşı yumurtaların kırıldıgı gün alacakmış bana öyle dedi 🤣
- +1 yıl
Bu seferde almazsa kesin bitiririm 😂 önümdeki yumurtalara bakicaz artık 😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣yaşasın yumurta cumhuriyeti
- +1 yıl
😂🤣🤣
- +1 yıl
😁😁
Gizli Üye(36-45)+1 yılGaliba mezarlıktan çalmış bu çelengi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yıltoksik ilişkiden iyi vbirşey bekleme zaten
00 Yorumla
+1 yılÇelenk gibi durmuş 😂😂😂
016 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 hayvan herif 🤣 bana bu çelengi yollamış 🤣 nedemek bu şimdi 😂 sen benim için öldün der gibi 🤣 insan üstünede bir tektaş yüzük koyar dimi ama 🤣
- +1 yıl
Yok demiş ki öl de kurtulayım sana tek vereceğim çiçek bu diyor burada. Ne tektaşı sen canını kurtar en iyisi almasa daha iyiymiş bence 😂😂😂
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 adam beni almaktan vazgeçicek sonra 😂 beni bırakır diye korkuyorum 🤣 piyasa çok hareketlendi erkekler Çarşamba fanilası gibi kapanın elinde kalıyor 🤣 bugün bulduğun yarin elinden gidiyor 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂😂 ne bu bizi iki dakikada pazarda bedava verilen mandal gibi tasvir ettin. Al al seninki senin olsun
- +1 yıl
Tm pikii 🤣 bence herkes sevgilisinden eşinden ayrılsın tekrar eşleşelim ben açıkta kalıcam bu gidişle 🤣🤣
- +1 yıl
Var ya senin daha ne istiyon açıkda kalmazsında o olmasada merak etme 😂
- +1 yıl
Açıkta kalırsam 😂 sen alırsın genç adam 😂
- +1 yıl
Desene bu yıl ki dilek hakkımı sen açıkda kalma diye kullanmak zorunda kalıcam. Senin için yani sırf bana kalma diye😂😂😂
- +1 yıl
Ben açıkta mı kalayım hee 😂 aciktami kalayımm 🤣😂
- +1 yıl
Dilek hakkımı verdim kız daha ne yapayım 😂😂
- +1 yıl
🤣😂 öyle bir söylüyorsun ki sanki canını vermişsin gibi 🤣😂aşk olsun ben buna değmezmiyim
- +1 yıl
Yok canım değersin değer her çiçek değerlidir 😊
- +1 yıl
Vayyy şimdi de çiçek olduk 😂 önce öldür sonra sula bak bakalım o çiçek acarmı birdaha 🤣🤣
- +1 yıl
😂😂😂😂 öldüren ben değilim çiçek açtırmaya çalışanım unutma😉😉
- +1 yıl
Bazen insan açtırdırdığını düşünür onun soldurduğunu bile farketmez sende bunu unutma genç adam sen kendi istediklerini değil onun istediklerini verirsen ve istediği kadar verirsen o çiçek açar
- +1 yıl
Ne vereyim sana 😂😂😂
+1 yılBu soruyu sormaniz bile belirti
01 Yorumla- +1 yıl
Ne belirtisi mesela 🤣
+1 yılÖpse demekki neler yollayacak 😅
05 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 hayvan herif 🤣 çelenk yollamış 🤣 insan üstünede bir tektaş yüzük koyar 🤣 dini ama 🤣 bu ne demek şimdi sen benim için öldün der gibi 🤣🤣
- +1 yıl
Bakalım hayvan herif 🤣 unutmazsa 2 ay sonra ilk öpüşme yıl dönümümüz olucak 😂 inşallah ozaman hatasınıı telafi eder 🤣😂
- +1 yıl
Şaka yapmiştim ama yollar mi yollar 😅😅😅
- +1 yıl
🤣🤣 hayırlısı bee gülüm 😂😂
- +1 yıl
Bakalım kısmetine ne çıkacak 😅😅
+1 yılBunu hatırlıyorsa helal bencü
00 Yorumla
+1 yıliyi gömmus senı :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Toksit ne demek
00 Yorumla
+1 yılYaşına göre davran