Herkese merhaba erkek arkadaşım uzakta. Aramızda dağlar kadar yollar var ve evlenmek istiyorum onunla ama adamın aklı fikri yapmakta. Gel diyor bana nasıl giderim bilmiyorum çünkü çok uzağız. Telefondan konuşuyoruz ve öyle görüşüyoruz. Benimle görüntülü yapmayı seviyor. Her gece görüntülü istiyor. Benimle yaptıktan sonra bile ben uyuduktan sonra kendisiyle oynamaya devam ediyor. Yani adam dur durak bilmiyor. Gel diyip duruyor çünkü beni becermek istiyor. Ne yapacağım bilmiyorum her gün sergilemekten yoruldum. Sürekli bi şey sokmamı istiyor, ağzıma bi şeyler almamı istiyor. Tuhaf yani
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence seninle kendini tatmin ediyor bir iki yapmıyorum desen daha aramaz seni
Dün zaten kapattı telefonu. Yapmak istemiyorum dedim bende yorgunum kapatalım mı dedi kapattı teli. Pis şey
O zaman yol ver gitsin ne çekiyorsun kahrını hergün
Hoşlanıyorum ondan :(
hoşlanıyorsun diye hergün telefon karşısında soyunmak zorunda değilsin seni cinsel obje olarak görüyor demek ki
:(
Yapacak bir şey yok
Kafayı bozmuş bu beyniyle değil s*Kyle düşünüyor sadece
Çok tuhaf değil mi. Sürekli böyle yapıyor. Ben de sıkıldım inanın. Napıcam bilmiyorum. Evlenmek istiyorum ama evliliğe yanaşmaz. Dün yapmadık diye kapattı telefonu
Yol ver gitsin seni kullanıyor işte
Onun ben...
Gerçekten sadece odasıyla düşünüyor şu an o çocukla mutlu olamazsin
sen zevk almıyor musun
Alıyorum ama sıkılıyorum... Her gün her gün yapmak istemiyorum artık. Birlikte olalım istiyorum tabiki ama şartlar işte
söyle sende hergün yapmayalım diye
Dün söyledim kapattı telefonu konuşmadı bile
bir kaç gün geçince özler
Böyle bir onursuzluğu kendine reva görme.
Çok üzülüyorum. Napabilirim... Evlenmek istiyorum onunla ben
Evlenmek istediğin adam sana evlenince neler yapar. Hoşuna gider mi gitmezmi sen karar ver.
Ne yapar? Normal olarak düt yani. Bu da doğal ama her gün her gün yapar mı bilmiyorum. Bi de grup konusunu konuştum bilerek ve seni paylaşmam dedi. Ters ilişki istedi onu da kabul etmedim. Bilmiyorum cidden
Ya bak adam zaten sana söylemis. İlerde seni ters ilişkiye zorlarsa. Belli bir zaman sonra anüs kasların gevşer. Tedavisinde yok bunun. p*rno ki kızlardan biri olma. Normal falan değil yaptığız şey. Bunu idrak et önce. Bak erkek olarak uyarıyorum seni. Kadınlı erkekli p*rno özenip durmayın.
Çok üzülüyorum napabilirim acaba
Ayrıl. Net ayrıl.. git düzgün birini bul. Samimi söylüyorum. Müslümansan zaten haram olduğunu bil bu tür şeylerin. O tür şeyleri yaparsanız aranızda ne saygı kalır ne sevgi.
Ayrıl gitsin beee
Dün yine yapmak istedi ve ben de olmayacağını söyledim. Biraz yüzü düştü ve peki dedi kapattı telefonu. Sadece onun için arıyor beni
Olmaz onla ayrıl boş ver başka erkek mi yok koskoca dünyada kala kala o mu kaldı
Hoşlanıyordum ondan
🤷
Sesli güldüm 🤣
:( ühüüüü. Çok üzgünüm
Kanka çok komik anlatmışsın birde çocuk beynini yakmış seks yapmaya yapmaya kendini itici kılıyor sana karşı bu yüzden güldüm
Ula her gün istiyor. Dün de kapattı telefonu sırf yapmadım diye kdkdkd dedim yeter aşkım. Kapattı djdjd sonra dayanamadım foto attım ama cidden her gün her gün otuzbir ne böyle bilemedim
Sadece kendi menfaatleri doğrultusunda ilerliyor seni hiç düşünmüyor düşünme anlayış potansiyelini yitirmiş abazaliktan 🤣🤣
Of ulan oooffffd... Çok dertliyim valla. Allah yardım etsin
Çok normal
Ama sıkıldım gerçekten. Sürekli açmak istemiyorum. Sinemaya gitmek ve başka şeyler de yapmak istiyorum onunla. O ise öyle şeyler istemiyor. Sadece yemeğe gideriz dedi. Yemeğe de gidelim ama sürekli bence yapmayalım
Sen zevk almıyormuşum peki
Alıyorum ama yapmak istemiyorum artık
Kendiyle konuş tamemen beni kaybedersin hiç yapmazsin de
Umursamaz bence tamam der geçer
O zaman sende verme
Normal
Çok ateşli bir adam... İnşallah benimle olur
Benimde abla öyle zordur
O gelsin
O çalışıyor bi kurumda. Gelemiyor.
Kaç saat mesafe
12 saatlik bir mesafe var aramızda