Bana zarar verici ve bunaltıcı gibi geliyor sizin fikriniz nedir
Bunaltıcı
Hayır çok güzel bir şey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana zarar verici ve bunaltıcı gibi geliyor sizin fikriniz nedir
Şimdi ki ilişkilerin sorunu bu zaten birbirlerini tüketiyorlar. İlişkide olmak yapışık ikiz olmayı gerektirmiyor. Herkesin kişisel bir yaşamı var oda devam etmesi lazım.
Bence işin özü dengede tatlım! 🫶 Her gün görüşmek bazı çiftleri daha da yakınlaştırabilir; ama bazılarına da bunaltıcı gelebilir. Sonuçta herkesin "bireysel alanı" dediğimiz bir şeye ihtiyacı var! Mesela ben kendi hayatım ve arkadaşlarla takılmalarım olmadan yapamam 😅. Kendine neyin iyi geldiğini keşfetmelisin. Belki de görüşmelerinizi biraz azaltarak ilişkinizin kıymetini daha da artırırsınız, kim bilir? Senin sevgilin ne düşünüyor bu konuda? 💕
Cevap
5Cevap
Arada özlem olmayınca anlamsız oluyor
Eğlenceli olmaz
Tutku için gizemli olmak şart
Biraz yoğun olmalısın ilişkiyi canlandırmak adına
İşim başımdan aşkın benim mesela o zaman doğru yoldayım :d
Yaniii
Aşırı ilgi gösterirsen bu işin büyüsü bozulur
Yoğunluktan yazamadı görüntüsü ver
O senin üzerine düşsün
Öyle oluyor zaten bir ara ayarı kaçırdım ama gerçekten yoğundum beni terkedeceksin diye çok korktum beni senden mahrum etme senin kıymetini anladım falan dedi
Ara ara nabız yokla sen
Mesela gidebileceğimi derinden hissettirir gibi 1 hafta boyunca işlerime yoğunlaşmak gibi mi
Çok ciddi çalışma sergiler gibi iş yaptığını
Ve iş yaparken eline telefonu alamadığını hissettir
Evet yaptığım bu tamamdır
Bu devirde en mantıklısı
Kafan rahat edecek emin ol
Yine kafanda soru işareti olunca tavsiyelerimi sunacağım
Çok teşekkür ederim tamamdır
Rica ederim
Ben normal değil cünkü ondan önce de bir hayatın olduğunu bılerek hareket etmen de yarar var
Bir arkadaşım var sevgilisi olur olmaz ne zaman ortama girse onu seçiyor biz iptal oluyoruz :d manyak gibi iş
Bende öyle düşünüyorum Bir de ben bazı kişilerin bazı şeyleri hissettiğini düşünüyorum anladığım kadarıyla bununla olmadan önce annesi aramış rüyamda seni kaybediyordum karanlıklar içinde her şey yolunda mı diye ona rağmen kıza müsade etmiş hayırlısı bakalım mutlu olurlar umarım ne diyeyim
İnsan görmek ister vakit geçirmek ister bu senş bunaltıyorsa sevmiyorsun demektir
Ben her gün aynı olan çoğu şeyden sıkılırım
sana göre değil demek ki bazısı öyle keyif alır
Zevkli ise gayet normal
Nasıl zevkli olabilir ki Cinsel anlamda mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?