Arkadaşlar geceleri uyuyamıyorum uyusam da belli saat aralığında ikidebir uyanıyorum şu an olduğu gibi. Ve sevgilimle ilgili de rüyalar görüyorum yaşanmamış bi şeyi yaşanmış gibi görüyorum sevgilim bana hesap soruyor falan. Bu psikolojiden ve uykusuzluktan nasıl çıkarım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence çok düşünmemeyi deneyin
aldatılma korkun ya da düşüncen var mı? Böyle alttan alttan acaba derdirten düşünceler..
Hayır tam tersi ilk tanıştığımız zamanlarda eski sevgilimle ayrılma aşamasındaydım o da bunu eski sevgilim vesilesiyle bunu öğrendi ilkinde benden ayrıldı ama sonra geri döndü beni anlayıp. Ben eski sevgilimle peşimi bıraksın diye konuşup duruyordum en sonunda sevgilimle barışınca konuşmayı bıraktım her yerden engelledim
yatmadan önce rhatsız edici yiyecekler falan yeme. yatagının çarşaflarını değiştir ve odanı güzelce havalandır.
Moralim o kadar bozuk ki ağlıyorum Şu anda ben
gördüğün rüyadan dolayı mı moralin bozuk sadece.
Gördüğüm rüyalar ayrı uyuyamamak ayrı sinirlendiriyor
Rüyaya gülüp geçmelisin etkisi altında kalmamalısın. Sadece toton açıkta kaldıgı gördüğün bir rüya
Gördüğüm rüya da ne biliyor musun ilkinde sevgilim KS kullandığımı öğreniyordu hatta kendisinin hesabı da varmış bende bunu öğreniyorum o da bana hesap soruyordu
Diğerinde de ben ona mesajlaşma sırasında atmamam gereken bi ekran görüntüsü atıyorum yanlışlıkla o da görmüyorken meğerse görmüş oluyor onun için de hesap soruyordu
Dün bunu gördüm ondan önceki gün KS yi gördüm
manitadan sakladıgın şeyler seni rahatsız ediyor anlaşılan. yalan söylemeyide sevmyor gibisin. kapat burayı dertlerin bitsin.
Ben daha önce hiçbir sevgilimde böyle delirmedim gerçekten onlarda bile bu uykusuzluğu yaşamadım neden şuanki sevgilimde yaşıyorum
diğerlerinde ne yaptın ki? hepsini yalan söyleyip arkasından iş mi çevirdin.
Hayır yine hiçbir şey yapmadım. 2 tane sevgilim KS dendi mesela onlar biliyordu KS kullandığımı zaten.
Ya KS kullanmakta ne var ki ben burada kendi halimde takılıyorum pek konuştuğum insan yok merak ettiklerimi sorar milletin sorusuna görüş paylaşırım
Ama bunun bile acı verecek şekilde rüyasını görmek çok sinir bozucu. Benim sevgilim de çok kıskanç biri ilk tanıştığımızda söylerdi ben kıskanç biriyim seven adam kıskanır filan diye
Tamam bu güzel bişey insanın hoşuna gidiyor ama diğer yandan da korku oluşturuyor ya bi sorun çıkarsa diye
böyle birşeyden haberi olsa sorun çıkarır, ilk başta çıkarmasa siteye 10 dk baksa direk sorun çıkarır bu kadar sapıgın içinde ne yapıyorsun diye.
Evet kesinlikle öyle hatta bana yine güvenmeyip belki benden ayrılır bile
Erkeklerle değil aynı ortamda bulunmak sanaldan bile bi bağlantı kurmamı istemiyor aslında gayet haklı bi istek onu da anlıyorum ama bende gidip onun arkasından iş çevirmiyorum ki
Alkol al yatmadan 2 3 bira salla mışıl mışıl uyursun 😂
O durum takıntı olmuş sende bilinç altında suçluluk hidsediyorsun
Nasıl kurtulucam peki bundan içimi bi korku saldı artık uyandığımda direkt telefona bakıyorum rüyamda gördüğüm konuştuğumuz şeyler şu an var mı yazışmalar duruyor mu diye. En son ne yazdığımı dahi unutmuş oluyorum psikolojim bozulmaya başladı
Ne kabahatın var
Kabahatim yok aramız iyi şu an aslında ama rüyamda ben onun güvenini sarsacak şeyler yapmışım sevgilim de onun hesabını soruyor bana 2 gündür bu rüya tekrarlıyor
Varsa bı acıgın dıkkat et ya da gızledıgın kucuk seyler smdıden soyle
Öyle sakladığım çok aman aman bişey yok aslında Yani sakladığım bi eski sevgilim vardı onla ayrılma aşamasındayken ben onla tanışmıştım sonra o eski sevgilimi öğrenmişti onu aldattığımı falan düşünmüştü ama ben durumu açıklayınca kısa bi ayrılık sonrası bana geri döndü
Ve ben bunu da yaşamadan 1 ay önce rüyamda görmüştüm
Bılıncaltında kendını sucladıysan olabılır boş ver hayıra yor
Biseler yapiyo cocuk heralde
Hayır tam tersi rüyada ben güvensizlik oluşturacak şeyler yapmışım sevgilim hesap soruyor benden
Dikkatli ol Bu arada sende hastalanacaksın
Sende bi sikinti var bence
Ne gibi
Güven problemi mi var
İlk zamanlarda eski sevgili muhabbeti vardı eski sevgilimle ayrılık aşamasındaydım ondan kaynaklı benim onu aldattığımı düşündü ama yoktu öyle bişey zamanla da beni anladı döndü bana şu an aramız iyi bi sıkıntımız yok eski sevgili defteri de kapandı ama neden bunlar oluyor anlamadım
Bence bitmemiş bir durum ya da seni sollayacak birini buldu
Sollayacak birini bulsa ayrılır benden o ne alaka ya aramız iyi şu an bizim
O zaman sen kendini suçlu icselledigin icindir