az önce tekrar yazdım fakat 1 kişi sadece yardımcı oldu. rüyalarımı kücüklüğümden beri yönetebiliyorum ve son 1 aydır eüyamda aynı şeyleri farklı senaryolarda görüyorum sanki o zamanda takılı kalmış gibiyim ve yaşattığı histe aynı artık uyandığımda etkisinde kalmaya başladım lütfen yardımcı olur musunuz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende aynısını yaşıyorum... Ama genellikle cinli rüya oluyor.
Cinni derken rüyanda yılan, fare, köpek vs korkutucu hayvanlar mı görüyorsun
benimde cinli rüyalar gördüğüm oluyor fakat rüyalarımı yönetebildiğim için genelde daha korkunç olayları yaşamadan kendimi uyandırıyorum
@Varamayok000 Küçüklüğümden beri görürüm... Genellikle Devasa hayvanlar ve karabasan oluyor, ama ben kendimi bildim bileli cinleri araştırırım, yüksek ihtimal bilinç altıma işledi.
Bende de bu durum vardı ama musallat varmış ondan ötürü cinleri araştırıp duruyormuşum yani cinler onları tanımamı istedi. Musallat durumumda dediğim hayvanları rüyamda görürdüm karabasan'ı da geçenlerde yaşadım çok kötüydü o yüzden duâ edip uyumak lazım.
@Varamayok000 Cinlerden korkmuyorum aksine dalga geçiyorum bir şey yapamadıkları için... Ben insanlardan korkuyorum sadece.
@Varamayok000 ama benim gördüğüm rüya bu tarzda bir rüya değil ve hayvan hiç
görmedim rüyamda ben karabasan oluyor ama benim karabasanım sadece çok yorgun olduğumda nadir olur
Ya tabi ki onlardan korkmamak lazım da yani imtihan dünyasındayız ve cinlerle imtihan olabiliriz. Dalga geçmeye gelmez bu işler hayatının içine sıçıyorlar 😖
Yani benim durumum da böyle seninki de değişik yine de bu durum için bir şeyler yapman lazım. Sürekli irkilerek uyanmak çok kötü, nefes nefese kalıyorsun. Umarım bu durumdan kurtulursun. @littlewhore16
@Varamayok000 İnsanlardan daha kötü olamazlar... Cinleri insanlara musallat edenler de yine insanlar :d...
Yanlış düşünüyorsun insanların bilmeden yaptıkları bazı şeyler musallat sebebi oluyor. Cinlere zarar vermezsen durup dururken seninle uğraşmazlar ha bir de büyü varsa uğraşırlar. Araştırıyorsan, biliyorsundur. Cin insanlarla olan aramı da bozdu beni yalnızlaştırdı daha ne yapsın her neyse
@Varamayok000 Evet demek istediğim durup dururken bir şey olmayacağıydı... Ayrıca cinleri kendim kadar iyi tanıyorum, görüntülerine, seslerine kadar...
abi ben korkuyorumda başka yerde konuş şu mevzuyı beni bulaştırmayın zaten bi dünya şey yaşıyorum paranoyaklaşıyom
@littlewhore16 yorumlarımı siler misin
Demek ki aşman gereken ama aşamadığın bir konu var
Merhaba gercekten anliyor musunuz eger oyleyse yardiminiza ihtiyacim var
Lucid dream deniyor buna. Tebrikler aslında gayet iyi bir şey bu ve çoğu kişi yapamaz.
biliyorum dediğim
gibi rüyalarımı kücüklüğümden beri
yönetebiliyorum bu güzel bişey evet ama olay bu değil
Olsun etkisinde kalman normal bir şey rahat ol sadece bilinç altı. Özel bir şeyler arama altında.
teşekkür ederim bak şu an cidden rahatlattı bu beni ❤️
Rica ederim iyi günler dilerim.
Secilmiş kişi
abicim değilim ne alaka
Qödşsöfşeşfl şaka kız şaka
Hocaya gözüktün mü?
gözükmememi gerektirecek bir şey var mı? rüyalarıma alıştım. korkunç rüyaların konusunu açmıyorum bile bu rüyalar çok garip gördüğim
korkumç rüyalardada hep aynı senaryoyu yaşıyorum
Bak az evvel arkadaşa yorum yazdım orada açıkladım nedenini
Biraz garip birisin ya korktum bir tık senden
bende rüyalarımdan korkuyorum ve kaçamıyorumda
Psikolojik destek aldın mı
bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum gördüğüm şeyler korkunç ya da psikoloji bozacak şeyler değil sadece belirli bi zaman dilimiyle alakalı anlamıyorum belkide o zamanlarla ilgili çözmem gereken bişey var ama bilmiyorum
Üzerine düşün bence vardır bir şey kesin :) seni tanımak isterdim ya
tanıyabilirsin
Mesaj atamıyorum
Rüyanda gördüğün şey ne
şöyleki gördüğüm şey tek bişey değil bi kaç şey görüyorum ve sadece görmekte değil bi
his var ama bu his başka bir his anlatılıcak bi his değil o hissi yaşıyorum sürekli geçmişle ilgili
bir his
Dejavu hissi gibi mi
hem dejavu gibi ama hemde yanı sıra farklı bir his sanki o sürekli gördüğüm şey yer kişiler ve ya o anla ilgili tamamlamam gereken bişey var
gibi
hisettiriyor
Rüyanın devamını istiyorsun ama gelmiyordur onun hissiyatıdır
aslında evet olabilir rüyada hep aynı yerdeyim aynı yerden ilerlediğimi hiç görmedim ama neden ilerleyemiyorum neden orada takılı kaldım
Rüyada olduğunu anlıyorsun o an ve rüya bitiyor uyanıyorsun bilinç uyanıyor yani
yo yo hayır rüyada olduğumu hep biliyorum biliyorum aksina rüyamı istediğimde ben sonlandırıyorum. rüyalarımı yönetebiliyorum olay bu değil
Ne o zaman
işte bende onu soruyorum
Rüyanı tam yönetemiyorsun o zaman
Bendede olmuştu sonra geçti
Cidden mi
maalwsef
Daha çok sorum vardı
Ban yerim
sor bekliyorım
Ban yerim hesap kapnir