Biz uzağız o Türkiye’de ben yurtdışında o 22 yaşında ben 19 bu yaz turkiyedeydim benimle çok samimiydi çok yaklaşıyordu bana bende bu yaz ondan hoşlanmaya başladım benim yanağımı öpüyordu uzun uzun ısırıyordu dizime boynuma yaslaniyordu beni ayakta kucağına alıyordu donderiyordu bana sen balmısın şekermişin seni yerim ısırırım diyordu Dayım bize siz birbirinizi seviyorsunuz belli demişti o da biz kardeş gibiyiz ya dedi evin içinde koşuyorduk ben onu kovalıyordu o beni kovalıyordu bana kalbini dinlettirmişti bak nasıl hızlı atıyor çünkü hareketliyim demişti sonra yaz bitti biz donduk yurtısına bana snapchatte üstü çıplak aynada banyoda kaslarını göstererek bana resim attı 2 defa bende bisey yazmadım arada bir mesajlaşıyoruz ama ordan burdan napıyon felan
Sizce neden bunları yaptı bana benimle oynadı mı yoksa bana aşık mı hoşlanıyor mu benden?
Sizce neden bunları yaptı bana benimle oynadı mı yoksa bana aşık mı hoşlanıyor mu benden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kuzenınle yaptıklarında normal degıl kı hersey öumkun
?
Ikı kuzenın davranısı gıbı degıl hareketlerınız ne mana kucagına alıp dondermesı ısırması o kelımler ustu cıplak resım atmıs sence derdı ask mı? Belkıde kullanıp evlenmek ıstyo mecbur kal buna ıstıyo
Neden kullanıp evlenmek istiyor? Neye mecbur kalıcam neye anlamadım
Farklo dunyalarda mı yasıyoruz anlamadım kı bu kadar saf olmayın nolur ya
Kuzenınınle senın davranısın ıkı kuzen davranısı degıl fazlasıyla samımı ve sınırı asmıssınız ınsan kuzenıne nıye ustu cıplak foto atsın? derdı cınsellık degılse? belkı yurtdısına gıtmek ıstıyodur kolay yolu senınle evlenmektır? belkı sadece hevesını alacak bırakacak?
Ben bisey yapmıyorum o yapıyor
Sjsjsj kıme yapıyo golgene mı
Yok anlamadın o bana yaklaşdı ben değil
Ortada anormal harkeetler var kımın baslattıgını gec sen buna musade edıyosun sonucta bız kuzenız bu haraketler yanlıs dedın mı hıc?
Hayır demedim bisey
E ıste rıza gosterıyosun adam ustunude cıplak atmıs bısey demezsen yarın altınıda atar az bı kendınıze gelın bız napıyoruz dıyın aaa
Bende şaşırdım üstü çıplak foto görünce 2 defa attı bide
Ama bana kardeş diyodu Türkiye’de
Sjsjsj kardeslık sızınkı gıbıyse yandık
Bana acılırmı?
Tabı acılır alt ust heryerden
Yok aşkını itiraf eder mi
Bacımsu senın kafa nasıl calısıyo onca seyden sonra hala bana acılır mı dıyosun cocuk sana asık degıl
Niye bu hareketleri yaptı bana ozaman
Kucagına almıs ulan opmus ısırmıs sence neden
Bilmiyorum
Bana mesaj atarsa bir daha bakmayimi cevap vermeyimi?
3 üncü ayağından gelen komutla hareket eden bir kişilik gibi sergiledikleri gayett buna işarettir
Anlamadım
Beyinden değil p*nsten gelen komutla hareket ediyor, öpmeler yutmalar çıplak foto vs buna işarettir.
Nee 😱😱
Ben ne yapmam lazım
Buna karşılık olumlu ya da olumsuz her ne yapmak istiyorsan yani senin kişisel tercihine kalmış
Bana aşık mı sence?
Hayır bu aşık olabilecek bir kişinin sergileyeceği bir tavırlar değildir
Dünyanın çivisi koptu kuzen kuzene aşık olur mu kambağı var yazık size...
Aşık mı bana sence
Kardeş bana yapıma karekterime çok ters şeyler yorum yapmak istemiyorum bol şanslar sana...
sanıyorum yaşlarınızı yanlış yazdın sen :)) 10 ar yaş fazlalık var gibi.
O kişiden uzak dur neden müsade ettin seni kucağına almasına öpmesine bu normal mi sence
Bilmiyorum
Bu taciz gibi bir şey sen izin vermişsin sadece bu
Artık görüşme
S.. medigine dua et 😅 niyeti bozmuş o p. ç dikkat et
Belli ki sana gönlü kaymış.
Ne? Aşık mı bana
İşaretler o yönde.
Bence seninle cinsellik yaşamak istiyor. Öyle olmasa yalanlamazdı. Bu durumun başka izahı yok.
Ne cinsellik mi yaşamak istiyor benimle ne igrenc ya
Evet, çünkü kendimi onun yerine koyduğumda daha hassas yaklaşırdım sevsem. Ama belli ki o yönde etkilenmiş senden. Belki yasak olman daha da cezbedici geliyordur ona bilemezsin.
Yurumuyor adeta koşuyor
Bana aşık mı?
İnşallah oyledir cunku erkekleri anlamak zor
Bana neden üstü çıplak foto attı bana
Bilmemki muhtemelen konu başka yere kayiyor
Neye?
ayyy sende ne saf slk bir şeysin mdkdldldldldkd
Seninle oynamış resmen
Bu soru tanıdık geldi nedense
Kırkıncı kez paylaşmış çünkü dhdbdjdbshs
@zulemazahirr 😃😃
Sende bana tanıdık geldin
😃😃😃
Onu bilmem de ben sana asik oldm
Benzer şeyleri yaşadım
Yasamıssındır ama onuda burada anlatamazsın dımı abı sjsjs ozelden anlat kıza sjsjs
Gizli üye anlatamam ki 😂
Belkı gorup ozelden yazar soyle sen yınede meshur kelımenı sjsjs
Yok herkese demem
Hoşlanmış olabilir
Ouv uzun
Aşık mı bana?
Sen aşk kadını mısın
Bilmiyorum
Ne alaka
Mersk ettim burvun nedir