Uzun ciddi bir ilişkim normalde birbirimize yalan söylemezdik fakat dışarı çıkmış ve bana söylemedi evde uyuduğunu söylemişti daha sonra arkadaşlarının yanından ayrılınca aradı itiraf etti ben şimdi nasıl bir tepki vermeliyim bilmiyorum hem onu bir daha yalana itmek istemiyorum hemde direkt affedersem de bir kez daha yalan söylemesinden korkuyorum nasıl bir tepki vermeliyim?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çocuk dışarı cikacam demiş olsa tepkjn ne olacKti izin verir miydin dışarı cikmasina
İzin verirdim böyle seylerde genelde yorgunsun ama sen bilirsin diyorum
Bu çocuk kesin bi boklar yemiştir.. birde kendi kendine itiraf etmesi falan. Yarın başkasından öğrenirsen bugün benden duy benim bişey yaptığımı söylerler falan inanma. onlara ben sana yalan söylemiyorum itiraf ettim bak diyor
Bende öyle düşündüm basta çünkü normalde herseye izin veren biriyim zaten yalan söylemesine gerek yoktu aldatma konusuna girince yeminler ediyor aldatmadim seni aldatmam diyor bunu nasil anlarim sizce
Sen mi sordun beni alrattin mi diye yoksa o mi birden kendi kendine dedi aldatmadim diye
Ben dedim aldattin beni diye çünkü zaten benim icin aldatmak sadece cinsellik yasamak degildir o gun bir kizin yanina gittiyse ve bunu benden sakladiysa da aldatmaktir bu sekilde soyledim yeminler etti aldatmadim aldatmam diye
Ben şüphe ettim bu çocuktan bence kız vermemiştir buna bu da kendini namuslu diye hala sana yutturuyor
Yalanını yakaladığım an biter küçük bir yalanda olsa iğrendirir sinekte küçük miğde bulandırır
Bende cok tiksindim ama uzun iliskim emeğim sevgim var bunun icinde bitiremiyorum
1 yıllık ilişki yalanlar yüzünden bitti hem maddi hem manevi yönden baya gitti en başta 1 yıllık hayatımdan ömür gitti boşu boşuna ve maddi olarak hayatım yoluna girdi
5 yıllık ilişki de daha 2. Kez yalanını itiraf edişi bu direkt ayrilmayi da doğru bulmuyorum ama bende yalana tahammül edemiyorum ne yapmaliyim nasil tepki vermeliyim
Maddi ne alaka
Sende ona yalan söyle ki empati yapabilirse anlasın
Maddi çok alaka cebinde paran yoksa kız arkadaşın olmaz çay ısmarlıcak param yok yanımda kız olur mu olmaz parasız adamı annesi sever
Tüm kızları aynı bilme
Bu dediklerine pişman edecek biri çıkar umarım karşına dlsöxöö
Umarım öyle biri çıkar 😂
Bizim iliskimizde maddi manevi herseyimi veriyorum maddiyata bakmiyorum kendimden kısıyorum onu mutlu etmek icin ona biseyler alıyorum cebinde para olmasin veriyorum o da ayni sekilde yeri gelince veriyor tabi manevi olarakta anlayışlı olmaya çalışıyorum her konuda ama karşılığı bu işte
Kimse için fedakarlık yapılmaz emin ol önce kendi menfaatlerini düşün sonra karşıyı
Biz ilişkinin başından beri o beni düşünür ben onu düşünür birbirimizin önceliğiydik fedakarlik yapardik birdik yani ben onu düşünürüm o da beni düşünür bu yüzden benim kendimi düşünmeme gerek kalmazdı ama işte şu yalan işi mükemmel ilişkimizi bozdu benim gözümde artık attigim her adım da şüpheliyim
Yani bir de uzun iliski oldugu icin artik o benim çocuğum gibi mi desem ailem gibi mi desem karşılıksız koşulsuz şartsız canimdan cok seviyorum değer veriyorum düşünüyorum
Ne konuda ne yalan söyledi
Ben ayrılırım direk