begenen yorum yapan herkese teşekkürler, iyi akşamlar.
Yalan söylediğini anladığınız sevgilinize tepkiniz ne olur?
begenen yorum yapan herkese teşekkürler, iyi akşamlar.
Yalandan kimse ölmüyor herkes inla sevgilisine ya da başkasına yalan söylemiştir sevgilimin yalan söylediğini anlarsan konunun ne olduğu önemli şimdi beni ilgilendiriyorsa tabikide hesap sorarım ama beni ilgilendirmiyorsa tatlı bir dille anlatmasını isterdim anlatmak isteyip istememesi ona kalmış bir şey olur sonuçta benimle ilgili bizimle ilgili bir şey değil
onun soyledigi yalanla yuzlestiririm... catal diliyle artik basbasa kalir... moliera nin dedigi gibi... hep yalan soyledin sadece beni sevdigini soylediginde dogruyu soyleseydin...
Onu suçlayıp haklıyken haksız duruma düşmek yerine, vicdan azabı çekerek doğru söylemesini sağlarım. Eğer ciddi bir konu ise affım olmaz fakat ilişkimizi etkilemeyecek cinste bir yalansa o kadar büyütmem. Fakat yine de bir daha yapmaması için tavrımı net ve keskin bir şekilde belli ederim.
Teşekkür ederim 🐱
Cevap
24Cevap
İlk yalanını affederim ama ikincisi affedilmez di.
Hangi konuda yalan söylediğine bağlı değişir tepkim
Neden yalan söylediğini anlamaya çalışırım, uygun bir şekilde yalan söylediğini söylerim. Duruma göre tepkim değişir ama güvenimi sorgularım.
Uyarı sinyallerini gönderirim inceden, halen yalan söylemeye devam ediyorsa ve sinirleniyorsam burnundan gelir.
Güzel sallıyorsa inanırım
https://www.youtube.com/embed/0noP0Tm4oFUSen hayırdır ayıp sana püü irezil küstüm senle konuşma benle derim
Karşımdakinin yalan söylediğini bildiğim halde hala yalan söylemeye devam ederken izlemekten zevk alıyorum anana anlat anana!
Eğer beni kırmamak, kaybetmemek için yalan söylüyorsa kızmam
Hiç tepki vermem onu uzaktan izlerim biraz saf ayağına yatarım sonra fişini çekerim...
Hiç olmamış birinin yalan söylediğini anlayamam...🚬🚬🚬
Inanmış gibi yaparım sonra gerçekleri ortaya çıkarırım Ayrılırım
Yalanı haddinden büyük dehilde uyarırım bir daha bana yalan söyleme derim...
Bir birimize dürst olalım derim...
Kendini uyanik sanan, karsidakini salak yerine koyan insanlardan aninda sogurum
Rezil edene kadar yalanlarına ayak uydururum
direk yalan söylüyosun diye yüzüne vurmazdım yalan söylediğini bilsem bile bunu bildiğimi saklardım ta ki bu yalan insanlara zarar verecek boyuta ulaşana kadar
Bende sevgili kavramı yok yalan söylesin sorun değil ama yatıp kalkar birakirim
Bilemedim yaşayarak öğrenirim ama hiç iyi olmiyacağim kesin çünkü hayatta yalanı dolanı sevmem
Sebebi benim için önemli eğer geçerli sebebi yoksa konuşmam bı kaç gün
eski sevgilimin yalanını yakaladığımda kanıtları attım ve yazdıklarının hepsine görüldü attım birdaha asla iletişime geçmedim kapımda ağlamıştı en son
Şutlarım herhalde yalana tahammulum yok
Hangi konuda yalan o önemli
neyle ilgili yalan söylediğine bağlı
Sogutur beni yalan. Affi olmaz ayrilirm
Sessizce giderim
Hastaneye gittim röntgen filmi çektirdik hangi sinemada oynayacak dedim doktor oksijen tüpüyle beni kovaladı😱🐥
Doğru😱🐥
O zaman dünya döner ay köfte nasıl
Ahahaha😱
yüzüne vurur ve ayrılırım..
Yalan söyleyenle sevgili olmam görüsmeyi keserim
Tepki vermem dinlerim.
Soyledıgı yalana gore deısır kanks
tepkisiz kalmak.
Muhabbeti kesiyorum
ne konuda yalan söylediğine bağlı
Sıktır git demek bütün herşeyi anlatan kelime
Küfür ederim.