Birine karşı intikam mı aşk mı emin olamadığım bir duygum var fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?

Eski sevgilim benim ilk sevgilim ve ilk aşkımdı ancak çok sağlıklı bir ilişkimiz yoktu hep ayrıl barış devam ederdik ama birbirimizi çok severdik 4 yıl kadar çıktık ancak o üniversiteye İstanbul’a gidince inanılmaz değişti ve her ayrılıkta araya 3. Kişiler girmeye başladı ve ayrılma sürelerimiz uzamaya başladı ve en sonunda beni benden 3 ondan 5 yaş küçük bir kızla aldattığını öğrendim ama yinede yoluma baktım onlar benden sonra 4 ay kadar çıktılar ama kız onu aldattı ve yüzsüz gibi bana yazdı her zaman sadece seni sevdim cart curt ve şimdi de köpek gibi pişmanmış sözde her yerden göndermeler felan ama asla kararlı tavrımı bozmadım ortalamanın üstünde bir güzelliğe sahibim yanlış anlamayın ve yazan insanlar çok oluyordu ama ben hep kalbimin soğumasını bekledim ve tamda aldatıldığı için bana geri döndüğü gün karşıma çıkan çocuktan inanılmaz bi elektrik aldım şu an onunla flört gibiyiz ve bana karşı çok ilgili ve hevesli davranıyor ama normal şartlarda olsa o çocukla bu derece huzurlu olacağımı zannetmiyorum sizce sebebi içimde eski sevgilime karşı kalan intikam duygusu mu yoksa aşık mı oluyorum lütfen cevaplayın kimseyi de hırslarım için üzmek istemiyorum

Birine karşı intikam mı aşk mı emin olamadığım bir duygum var fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?