Aha şimdi buldum keratayı basayım şuna nikahı soy ağacıma aşkımı kazıyayım dediğiniz karşı cins hangi özelliğe sahip olmalı?

Aha şimdi buldum keratayı basayım şuna nikahı soy ağacıma aşkımı kazıyayım dediğiniz karşı cins hangi özelliğe sahip olmalı?

Dengim ve rengim olan kadını bulamıyorum.
Diyorlar ki, sertsin korkutuyorsun. Ulan 45 yaşına gelen yabani, bazen ayı gibi olan birini bu saatten sonra değişeceğini mi düşünüyor bunu söyleyenler? Her ne ise, sorudan sapmayım, devam...
Durun kriterlerimi yazayım, belki etkisi olur...
1. İmanlı, Allah korkusu ve peygamber sevgisi olan biri olmalı. Yani İslâm ile vücut bulmayan kadına ben değer vermem.
2. Sigara, alkol, uyuşturucu madde ve bağımlılığı olan (internet bağımlılığı dahil) hiçbir hastalıklı kişiliği olmayacak,
3. İtaatkâr, anaç, geyşa ruhlu, cilveli ve dişil enerjisi yüzde 100 olacak.
4. Bilgili, bilinçli, zeki ve en önemlisi entelektüel kapasitesi yüksek olacak,
5. Benim için dış görüntü bir konu hariç önemli değil. O hariç konu da fit veya zayıf bir görüntüye sahip olacak. Balina etli midir balık etli midir, nedir yani manda yavrularına ilgi duymuyorum.
6. Koşullandırılmış davranış, şartlandırılma gibi burçmuş, falmış her ne zıkkımsa bunlarla ilgisi olmayacak.
Var mıdır böyle bir kadın Türkiye'de? Zannetmiyorum. Olsaydı ve ben de hasbelkader görseydim bakın dünyada en büyük kaçırma haberi gazetelere nasıl yansırdı, herkes görürdü...
Nasip işte...
İnşallah nasibiniz sizi bulur
🙏🙏
Benim için sevgi, sadakat her şeyden önce gelir. Detaylara inince aslında her şeyin bunlardan geçtiğini anlıyoruz. Seven yalan söylemez, seven karşı cinsle samimi olmaz, seven sevdiğinden başkasını görmez vs. Tek kuralım var sevgi ve sadakat. İşte sonrası direkt nikah masası. 😅
Sonrası zaten bilinen son olur sister evet
Cevap
4Cevap
Merhametli dürüst ve karakterli olmalı.
Brad pit bu 😂😂😂😂😂
Hayalimdeki tek adam.
🤣🤣
Eğlenceli olmalı ve kafa dengi :D
Net olmalı kesinlikle
Yol arkadaşlığı...
Nüfusa kayıt ettireceksem uzun bir yolda olacağımız ortada olur, burada eşlik etmek ve eşlik edilmek çok önemli. Hem kişisel yollarımız paralel olmalı (aynı olamaz ki zaten keyifli olmaz) hem de "biz" olarak birlikte yürüyebilmeliyiz.
Eşlik edebiliyorsa vesikalığını alsın buyursun, hatta hangimizin nüfusuna kayıt olunacağı bile önemsiz 😂
Yeter ki yolu birlikte gidebilelim...
YSE işi tamamsa evlenmek için Belediye dairesine yolculuk başlamış olur kısacası anladım hocam 😂
YSE bir de H ekle Hava lazım hocam havasız ilişki nefes keser 😂
Okşişensiz olmaz hocam her burna lazım her ilişki burnuna lazım vesikalık da on yollik olmaamali son 6 aylık şart 😂🤣😂🤣😂
Ben ömür boyu deniz kızı sevicem soluk nefes sorunu yaşamam 🤣
Aha soru hakkım varmış ama sözümde durdum plysttion sorusunu yarın soracağım
Ooo Allah bereketini artırsın 🤣
asla yalan soylemesin yeter ya gerisi kolay 🥳
Pinokyo olmasın kara kuru yeter diyorsun
Tamam sana bir yalan makinesi alalım bağla sevgili adayını ilk yalanda kendini belli eder 😂
😱o da mı yalan
O zaman derviş olma zamanı geldi insana içi görürüz 😂😂😂😂
Öyle nikahı basayım dedirtecek bir özellik yok benim için.. Sanırım o uçarı halleri geride bıraktım bu konuda.. Keyifli günler..
Nüfusa kayıtlık biri göremediğimiz için bilemedim. 😃 Anlayış, sadakat ve sevgi üçlüsü.
Zor bulunur üçlü hocam
Zoru severim.
Sevgi varsa tamamdır zaten hocam
Baktım da hocam bana yakışmıyor gibi karşıt cins açısından. 😁
Evet hocam ☺️
sevmeyi saymayı biliyosa her türlü tamamdır
Kesinlikle
Merhametli
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?