Eşim evde telefona karışma ne yaptığıma karışma diyor ve biz 3 aylık evliyiz ne yapmam gerekiyor?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Onu alistirman gerek.. evlendiğini eşinden gizlsi saklisi olamicagini öğrenmeli.. her şey siizn elinizde. yola gelecektir..
Gizlisi yok zaten ki oyun oynuyor video izliyor yemek yerken tuvalette iken başbaşa kalmıyoruz
Telefon hastalık şu hepimizin elinde maalesef.. ama yeni evlisiniz yaa daha çok başbaşa kalmalı beraber bir şeyler yapmalı. İlgili olmalı eşine insan ikiniz icinde..
Tam olarak bahsettiğim şey bu
Ne yapacağım bilmiyorum
Tahmin ediyorum.. ee konuş o zaman şöyle.. eşler arası iletişim çok önemli.. hemen açık açım şöyle belli et.. ucun şahısların yanidna sakayla. soyle
Çok söyledim çok konuştum tamam diyor 3 gün sonra aynı değişmiyor
En güzeli direkt konuşmak.. tecurbeule sabittir.. küsme sakın.. kırgınlığıni içine atma yola gelmeye meyillidir erkek emrak etme
Himm o zaman yeni takitiklerw geçmen gerek
Konuşuyorum olmuyor çok ketum çok fazla dik hiç eyvallahı yok
Napmam lazım
Merak etme... kuzu gibi olur.. Allah bı kadına herşeyi vermiş erkeği avucuna alması için.. yavaş yavaş yola getirirsin.. ama. kusme vazgeçme
Bence dikkatini çekmen lazım. Ufak ufak sürat asmalar kaptisler ama. tatli tatlı böyle. imalar laf sokmalar falan
Ben gitmeyi düşünüyorum çünkü yola gelmiyor ama şu an küsüm konuşmuyorum beraber yatmıyorum vede sürekli küsüyoruz
Ama. hepsi dişil enerjiyle diklenwrek sert yaparak erkeginyola geriremwzsin
Ben de sinirleniyorum ama kırılıyorum üzülüyorum
Aaa sendemi.. bütün hatadasin.. hemen dön...
Her konuşmada hadi ordan git bu evden diyor daha fazla kırılöamak için küsüyorum
Yanlış anlamazsınız mesaja gelin..
Al işte oyle olur bu isleer.. senin kide dhaa üç ayda sertleşmiş ama. daha erken
Gelemiyorum mesaja
İstek atmıştım. galijba
Bende istek attım
Yazdim
Sende ona telefonunu verme. Tepki göstermeyecekse büyük ihtimalle seni sevmiyor ve aldatıyor olabilir
Aldatmadığına eminim kanıtlayamam ama oyun oynuyor video izliyor sürekli
Ozaman dert etme eminsen
Benimle ilgilenmiyor vede en ufak şeyde defol evden diyo severek evlendik biz bunları görünce şok oluyorum
Ne yapacağım bilmiyorum kaybetme korkusu yok hiç
Bence çocuk yapmadan bir kere düşün ve ayrıl
Çok keskin oldu ama genelde iyi gitmez böyle kisiliklerin sonu
Ay yok ne çocuğu ya git gelleri çok bir bakıyorum ilgili bir bakıyorum soğuk uzak neden yani
Bak sana aldatma psikolojini anlatayım.
Aldatmadigi zamanlarda kendi gibi olur yani kendi kişiliğini yansıtır. Ama aldattığı günlerde daha iyi canım, cicim olur çünkü vicdani buna el vermez.
Ben kocanda aldatma psikolojinin verdiği hareketleri sezdim sanki yinede emin olamayız. Çocuk yoksa yapmadan uzaklasmaya bak
Daha önce eski ilişkimde aldatıldım ve düşebileceğim en rezill duruma düştüm o duyguyu çok iyi biliyorum vede gizlisi saklısı yok benden asla gizlemez her zaman bakarım tlf iş yeri evin altında zaten arkadaşlarını biliyorum sosyal medyası bende açık ben vermem tlf ama o bırakıp gider
sen neden vermıyon ona telefonunu pekı
O telefonu alır parçalar o parçaları tek tek ona montalarım 😡 ne demek karışmaaa
Hayatım dayak yemek istemiyorum
Kız daha 3 aylık evlisiniz ya zamanı önemli değil ne kadar olursa olsun karısına bana karışma diyemez
Uuuu ürperdim
Öyle ama Barış
Adım emre ama olsun be
Nickine göre konuşurum 😂😂
Öyle olsun besaraaaa
Olsun Emreeee
Cansın, eyv. Besara
Valla ben uçarak dalardım telefona da adamada...
Elli kez kavga ettik ama yok
Böyle evlilik mi olur sanki seni cinsel obje olarak alıp evlenmiş yaptığı çok yanlış
Kendisi evlenmeden önce ot gibi olmayalım sen başımın tacısın diyordu şimdi ot olduk hemde 3 aylık evliyiz daha
Ot gibi olan kendisi şu an ama...
Bu arada benden sana gelene karşılık verir misin lütfen...
Eee siz kadınlar değil miydiniz hayatıma karışamazsın muhabbetini çıkartan?
çok mu darlıyorsun acaba. suçlamadan önce bir empati yapsan mı hıı
Yakında rve gelen kızlara eskortlara karışma der
Kendini saydir tabi ki
Anlamadım
Dişini gister
Oooo neler yapmadım ki bardakları aldım attım kafasına soda şişesini kafasına atıyordum yakaladı elini cama vurdu kesildi eli ve dikiş atıldı 27 tane yine akıllanmadı *
Bunlar değil ki ama bunlar olduysa 3 ayda yok artık
Karışma sende
Zevkle aldat onu güzel gözlü kız
Saçma sapan konuşmasın
Bu nasil evlilik awk
Boşan ve nafakanı al kendini rezil etme ;)
:D boşan
Boşa gitsin
Boşamak kolay yeni evliyim ben daha elalem ne der
Elalem ona güler sana değil
Yatakda
Formülü uygula
Çok saçma