Aşk İlişkileri Sürekli farklı ruh hallerine girip ilişkilerinizde karşı tarafa yaşattıklarınız sizi hiç üzüyor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor sürekli farklı ruh hallerine girip ilişkilerinizde karşı tarafa yaşattıklarınız sizi hiç üzüyor mu? Sürekli farklı ruh hallerine girip ilişkilerinizde karşı tarafa yaşattıklarınız sizi hiç üzüyor mu? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Farklı ruh hallerine girmiyorum genelde 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Karşı tarafla alakasız bir nedenden dolayı kötü bir şey yaşattıysam üzülürüm elbette.. Gönlünü almaya gayret ederim.. 2 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl üzüyor hemde çok kendi Üzüldüğüme Üzüleyim yoksa onun da bu kadar üzgün olduğuna mi üzüleyim karar veremiyorum. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl kimse stabil bir modda hayatını geçiremez, eşyanın tabiatına aykıır. günümüz günümüzü tutmayabilir doğaldır. arada olur ama olay tekrarlamamak 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Üzüyor, aynı zamanda karşı tarafın üzgün olması da beni üzüyor. 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yoo girmiyorum zaten ilişkim de yok dont problem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Farklı ruh hallerine girmiyorum genelde
Karşı tarafla alakasız bir nedenden dolayı kötü bir şey yaşattıysam üzülürüm elbette.. Gönlünü almaya gayret ederim..
üzüyor hemde çok kendi Üzüldüğüme Üzüleyim yoksa onun da bu kadar üzgün olduğuna mi üzüleyim karar veremiyorum.
kimse stabil bir modda hayatını geçiremez, eşyanın tabiatına aykıır. günümüz günümüzü tutmayabilir doğaldır. arada olur ama olay tekrarlamamak
Üzüyor, aynı zamanda karşı tarafın üzgün olması da beni üzüyor.
Yoo girmiyorum zaten ilişkim de yok dont problem