AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Toplumun amk. Hayat sizin aslanim, dilediginiz gibi yasayin, keskelere yer vermeyin...
Okulu bitirdiğinde belki o da farklı bir noktada olur. Para, güzellik, mevki her zaman değişir, bence büyük ölçüde önemli değiller.
sen eğer ilerde sorun etmiceksn olabilir. egona kalmış bişey. seren serengil mutlu olmak için simitciyle evlenmem gerekse evlenirim demişti ama hep işadamlarıyla takılıyo misal. Bilmem anlayabildin mi
Sen. meslege gore mi adam secysn ! Peki o tip okusaydi da sen kasiyer olsaydin? Dunyada emeginle kazandigin para kadar huzurlu tatli bisey yok !
Erkeksin ve karin senden cok vok maas aliyor huzursuz hissetmez misin
Hayir, allah herkese bir rizik vermistir ve bu rizika razi gelmezsem allah onu da alir elimden dahs sonra begenmedigim o paraya belki de daha dusuk paraya muhtac bile kalirsn
bence sen kendin karar ver ne güzel namusunla para kazanıyor. tıp okuyunca sen kendini yükseklerde görüyor olmayasın?
Yok ya o kafaya takti bunu mesaj atti bana
o zaman onun özgüveni yok kendine bu iş olmaz.
Ya en çok merak ettigim o bolumu nasıl kazandım bu akılla bimden le cola alırken mi tanıstın? Ya olur mu hiç.. Doktorsun kızım.. Ne işin var bimle.. Bimin ceosu yakısır sana..
kişiye göre değişir o ya benm eski sevgilim öğretmendi mesela beni küçümsedikleri için daha fazla üzülmeyeyim diye bitirdi ilişkiyi
iste ben de bunu diyorum
çok seviyosunuz etraftakilerin dediklerini sinek vızıltısı gibi algılayın bir sorun olmaz bence
şu anda ikinizinde ağzı açlıktan koktuğu için anlaşırsınız ama ilerleyen dönemde sen onda çok daha zengin olacagın için sorunlar çıkacak, o 1000 tl alacak sen 7000 tl
Ben de 3 üniversite bitirdim, yüksek lisansımı yaptım, işim var param var. Sana bakmamam mı lazım? Ezik mi göreyim seni?
Ne alaka
Ya lafi gediginden anlama uf cevap da yazma ugrasamam senle
Sen küçümsüyorsun adamı, sanane toplumdan kasiyer olsa ne olmuş yani seviyor musun? Bitti iş anladın mı. Asıl ben seninle uğraşamam bayan trip.
Ben niye kucumseyim ya
Beyin yapiniz uyusuyorsa mesleklerinizin uyusmuyor olmasini onemseme.
Evet bitir.. Eğrisi doğrusu yok bu işin. Kültür farkı onun adı. Başlaman, sonrası için onu da üzer. Bitir
İstemeden salça oldum özür dilerim ama kültür okul bitirme ile olmuyor kültürsüzlüğüme verin...
Kesinlikle kabul edilebilir bir durum değil.
Elâlem ne der sonra
zaten yasın ileride beklentilerin değiştiğinde yerine oturur herşey ama beklentilerim degişmez bu hep böyle gidecek diyorsanda kimseyi takma kafana..
İnsanlar heeeep konuşur. Önemli olan kendin ne hissediyorsun. "İnsanın en büyük savaşı kendiyle olanıdır"
bimde çalışıo oyle mi market alışverişi bedavaya gelicek ondan işte ne güsel ::))) şaka bir yana bu iş yürümez bence çook zor
Etrafindakiler yadirgamasa bile biter o iliski cunku o bir sure sonra senin yaninda kendini cok eksik hissedecek falan olmaz o is birak derim
her ne okuyosan oku öncelik senin insanlığın olmandır ben ce içinden ne geçiyosa onu yap eğer onu istiyosan git sarıl
Aşk sınır tanımaz ama başta bak evlenince dengesizlik olacak erkek ezilmeyi kabullenemez senide mutsuz eder bence onu üzmemek için uzatma toplumdan öte sizin ikinizin geleceği için
Başka bir iş bulabilir. Doğru kişiliği bulmak önemli olan. Ne olduğu önemli değil
Bim ne abi bari migrosta falan kasiyerlik yapsaymış.
onu küçümseyecek insanları uzak tut çevrenden derim o tür insanlardan muhatap olma.
Sen onu oda seni biliyo mutluysan boşver milletin ne düşündüğünü. Ayrica kimin haddine ki onu küçümsemek gibi bar dengesizlige kalkismak. Mutluluklar.
seviyosan bbitirme sevmiyosan bitir. konumsal konuma gore insan arama
""konumsal konum"" iyimiş :)))
@tolgatuğ jdjskak
ne anlama geldigini dusunursen iyimi degilmi anlarsin
Sonuçta helal para kazanıyor küçümsencek bir durum göremedim. Ayrıca okuyorum diyorsun daha okuyorsun ne bu tripler?
Ask karın doyurmaz ayrıl bence cok uzulursun belli bir zaman sonra sen ezersin onu fark etmeden ;) sonunuz olmaz
soykan carrefour felan olsa olabilir derdim ama bimse olmaz kardeş
Sen omun gelip geçici görünüşüne aldanmissin. Hele okulunu bir bitir.
işte ya işte bir padişah kızı keloğlan hikayesi.. sizi kaleme alcam
Duygular çoğu zaman baskın çıkar ancak uzun vadeli düşünmeyi de unutma
Zayıf kişiler başkalarının kendileri hakkındaki düşüncelerini önemser.
zamanı geldiğinde olmayacağını anlayacaksın zaten yaşa ve gör.
Toplum bu yadırgar. Hatta sana hakaret ederler saf diye. Çocuğa şanslı derler, ezerlerde. Kulak tıkamalısınız sözlere
herkesin hayata bakış açısı farklıdır. böyle bir ilişki benim tarafımdan büyük bir saygıyı hak ederken bir başkası tarafından hor görülebilir.
Bacim davul dengi dengine diye bir söz var neyse bosver takılma sen Allah gönlüne gore versin anlasiyor seviyosan sorun yok
Bimde çalışıyorsa sıkıntı yok kardeşim tansaşta çalışırsa sıkıntı arkana bakma yürü evlen yaparsın sen ! ;)
Tansaş?
Bim candır kardeşim devam sen boşver kasiyerine kadar al git sıkıntı yok helal ;):))
Eğer mücadele edebilirsen onu da teşvik et meslek sahibi olmaya kimse mükemmel degil
Saçmalamadın bence ben siemenste teknisyenim savcı sevgılım vardı
bimdeki kasiyerden zarar gelmez bedava le'cola da içersiniz oh mis :)
Elalem den kimene
Kendini kaybetme zamana bırak derim
Elbet biter yaşamaya bak
İleride ondan ziyade sen sorun yaşarsın.. Sevgili olayını bırak sen derslerine odaklan
Bidaha o markete bile gitme çok çok uzerler. Sen ne kadar umursamasanda mutlaka bir gün problemler başlar cocuguda uzersin. .. uzaklas ordan
ben yadırgamam ancak toplumda çıkar yadırgayanlar
bunun yanında birbirinizi çok seviyorsanız bunun önemi olmayacağını düşünüyorum
niye kötü olsun ki ekmeğini helalinden kazandıktan sonra kim kücümserki kücümseyen varsa da insanlıktan nasibini almamıştır demki ve insan olamamıştır demki
Davul bile dengi dengine çalar ama yinede sen bilisin
zor olur abi türkiye cas sistemi var nerde tıp okuyorsun
tıp okudugumuz için ilişki sakat bendede vardı bitirdim olmuyor devam etmez unut gitsin.
Davul bile dengi dengine çalar başlama bence iliikiye
Sizi kucumserler ama adami kucusemezler hatta helal olsun derler tipci kiz buldun diye
kucumserlermı felan bunu zaten dusundugun anda bıttı yanı kımseyı yaptıgı ısle parasıyla puluyla yargılanmaz ayıp ya
Bizi kucumserler mi demiyorum onu kucumserler mi
iste bunu bıle dusunuyosan hıc olma o cocukla
He ok he
kız mılletının genınde var yanınıza aksesuar arıyosunz
Milletin ne düşündüğünün bir önemi yok, seviyorsan eğer mesleklerinizin önemi olmaz.
bir herif var uzaktan tanırım elinde tespih 7/24 kahvede orada burada çalışmaz boş gezenin boş kalfası ve eşi doktor. Hani girme o kadar triplere ;)
bu soruyu soruyorsan zaten senin kafanda olmaz düşüncesi var demektir. sen seviyorsan millete ne düşer cevabını sen söyle
Sıkıntı ama imkansız değil... bende türbanlı birinden ayrılmak zorunda kalmıştım
Türban apayri bir konu
Ortamlar farklı sonuçta onu demek istedim... ileri de ailelerde karışır... laf duyarsınız bir sürü kız doktor oğlan işçi... daha neler neler... tabi bütün bunlar engel değil
oh oh iyi yavrum iyi okuyun aman ha oretmenlerinizi iyi dinleyin ha çok seviniyom bole gençleri gorüncü
Sen ezmediğin sürece kimsede ezemez onu tahminimce, sende bitiyor herşey.
Hayir empati kurabilirsin mesela. ben degil ama akrabalarim veya onun akrabalari arkadas ortaminda deseler ona bir dusun sana deseler
İşte olay zaten birbirinizi korumaktan geçiyor, önemli olan sizin mutlu olmanız, 3. kişilerin veya akrabaların değil. Zaten size bunları yapabilcek insanlar aileniz bile olsa mesafe koymanız lazım.
Bunu deyince aklima o kiz geldi gizli olan 😉😊
Nerede tanıştınız siz?
Kim?
Bimde
Baska bir gizli bimde nasıl tanistiniz sana yazdi yani baya ayaküstü
Tl yuklettim ya bu konulara girmeyelim o da mesaj atti :D
Merak ettim madem actin konusunu niye utanysun kardeş biz bizeyiz =)
bence hiç ama hiç önemi yok sen ezme onu kimse ezemez
sen kendi gözünde küçültmüşün cocugu zaten toplum küçültse nolcek
Ya he he
o diye bahsediyosun ondan sen onu degil kendini düşünüyosun küçük düşerim diye ama ne iş yaptıgına degil kalbine bak önce millete kaldıysan seni kımseye yakıstırmazlar
Ne diye bahsediyim pardon?
bir ismi olabilir veya takmada olsa o demek iyi bişey degildir
Helal sana kardeşim. Ağzına sağlık. İşte bazı insanlar var milletin ağzına bakarak yaşıyorlar. Çok yazık o insanlara..
Ismini niye yaziyim ki
biri senden o diye bahsetse hosuna gidermi tabiki gitmez tıp okuyosun ama daha bişey ögrenememişin sen biz ayrıl dsek nolcek sen onu kendıne yakıstırsaydın bu soruyu bıze sorma geregi bile duymazdın sen büyük insan olceksin sonucta demi ama bence zerre kadar aklın yok senın
ben kendime kalbime yakıstırdıktan sora kimsenin sölediği umrumda olmazdı bizi sadece bizilgilendiririz
Yaa sen cok basit dusunuyosun senin yok bence laf yapmak icin konusuyosun
Malesef aci ama gerçekler. olmaz olsada yürümez ilerde sikinti büyür.
sevgi olduktan sonra bence geri kalanın pek önemi yok