Sevgilimden ayrılmak bir yandan istiyorum ama bir yandan da kopamıyorum?

3 yıllık bir ilişkimiz var. Arada 3-4 kere benden ayrıldı bahanelerle. En son 4 ay önce ayrıldı ben de artık tamam dedim yeter ama sonra sınav sonuçları açıklandı istediğim iyi bir yer kazandım. Biz aynı yaştayız ama ben mezuna kaldım o geçen yıl kazanmıştı üniversiteye gidince benden 3-4 kere 2-3 ay aralıklarla ayrıldı. Beni bunaltıyorsun ısrar ediyorsun diyerek. Israrcı olduğum durumlar oldu haksız değil ama ondan ilgi bekliyordum mezun yılında bana destek olmasını bana daha sık vakit ayırmasını bekliyordum ama yapmadı onun yerine defalarca ayrılıp kötü sözler sarf edip benim çalışmalarımı yavaşlattı ama ona rağmen kazandım. Her seferinde barıştık ben özür diledim çoğunda çok seviyordum ya da bağımlıydım bilmiyorum çünkü kötü davranışlar görüp ayrılmamak hata. Şimdi en son 4 ay önce artık seni sevmiyorum sanırım diyerek ayrıldı ben de tamam dedim sonra sonuçlar açıklandı tekrar buluşmak görüşmek istedi aramızda hiç konuşma geçmeden sarılıp öpmeler başladı tekrar beraber olduk. Şimdi ise artık onu öpmek istemiyorum. Sarılmayı seviyorum ama öpmek ya da başka şeyleri istemiyorum o da benden eskisinden çok ilgi gösteriyor. Konuşmaları vizyonsuz gelmeye başladı. Ama onunla çok rahatım her yönden kendimi hiç kasmıyorum yanında. Yeni bir şeyler istiyorum ama bir yandan da kopamıyorum ya özlersem diye. Ne yapıcam bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Sevgilimden ayrılmak bir yandan istiyorum ama bir yandan da kopamıyorum?