Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama olmuyor?

ya şöyle bir sorunumuz var biz şimdi uzaktayız sevgilimle ve o beni çok seviyor ne zaman gitmek istersem kendimi keserim falan diyor kolunu kesici aleti altında koyup fotoğraf çekiyor keserim falan diyor ben çok üzülürüm ben bir karınca bile incitmek istemeyen biriyim ve onu seviyorum ama ondan ayrılmak istiyorum çünkü onun biraz sapık olduğunu hissediyorum sürekli benden çıplak fotoğraf istiyor sürekli ya kaç kez kavga ettim onunla bu şey yüzünden ama ilaa ısrar israr ısrar başımın etini yedi çok kavga ettik en sonunda tamam atayim dedim attım ama yine kurtulamadım çok beğendi yineden yineden istiyor ya tekrar kavga ettim onunla konuşmayı kestim ama elimi kesiyorum diyor bana fotoğraf atıyor ya ben yeminle vicdan azabından ölürüm eğer öyle birşey yapsa ve yapamaz demem çünkü elini kesmis daha once ya ne yapabilirim ben yeminle hem ondan hem hayattan biktim ya sürekli fotoğraf istiyor çekiyorum ama ne kadar açık atsam da daha açık istiyor ya 24 saat konuştuğumuz konu şöyle fotoğraf çek çekip atarım birkaç tane yok daha açık at diyor yine yapıyor yok şöyle yapıp çek diyor yine yapıyorum ama artık fotoğraf çekmek ten sıkıldım hep diyorum başka şey konuşsak olmuyor ama bir şekilde konuyu dolandirip aynı yere goturuyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ya yeminle psikolojim i bozdu bana diyor ki sen kendini aşık ettin bana ve şimdi gidiyorsun bana diyor sen benim hayatımı mahvettin diyor en büyük darba senden aldım diyor kendine aşık ettin beni sonra şimdi gidiyorsun diyor beni suçlu hissettiriyor ya sonra diyor kendimi keserim gidersen ya da seni bulurum diyor beni tehdit etmeye da başladı ya benim suçum ne ya ya benim tek yaptığım şey onunla konuşmak ona fotoğraf atmak şimdi diyor sen kendine aşık ettin hayatımı mahvettin ya ben ne yaptım s
Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama olmuyor?