Hep alışmışız tabii hedefe yürümeye, Hadi itiraf edin; bir kadın adım atınca afallıyorsunuz dimii. ://

Hep alışmışız tabii hedefe yürümeye, Hadi itiraf edin; bir kadın adım atınca afallıyorsunuz dimii. ://
Evet kadınlar adım atsa afallıyorsunuz. Ama ilginçtir ki basit görenler de var. Neymiş 'o adım atmışsa basittir.'
Ayrıca, erkekler tüm sorumluluğu kendine yüklüyor. Türk kültüründe kadınların ilklere dair adım atmaları garipseniyor. Örneğin, neden illa ki erkek evlilik teklifi etmeli? Neden diz çökmeli? Ben de ederim. Ne olmuş yani. 🙄
Aslında bunun nedeni erkeklerin kendi hemcinsleri yüzünden düştüğü pozisyonlar. Ben adım atarsam, alnıma abazan yaftası yapıştırılır düşüncesi hakim. Tabii adım atmanın belirli usulleri var. Yalnız bu usulleri o esnada düşünemiyor insan.
Katılıyorum, kim adım atsa yanlış anlaşılıyor.
İlk adımı atan bir kadın gördüm. Ama benim tasavvurum daha farklı.
İlk adımı atan kadının sanırım amacı dikkat çekip, o kişiyi elde etmek, arkasından oyun oynayıp gönül eğlendirmek olduğunu fark ettim.
Ya da bu sadece o kişiyle ile ilgili, diğer kadınlar böyle midir bilmiyorum.
Benim yaşadığım tecrübe böyle oldu. Oyun oynadığını fark edince bir daha rahatsız etmemesini söyledim.
Cevap
14Cevap
Türk erkeğinin bünyesi neyi kaldırıyor ki 🙄
Basit görüyorlar. Çok duydum kendisine yürüyen kıza peynir diyeni.
Hayır çünkü adım atan kızı basit gördükleri için daha çok
Hayatımda birkaç kere ilk adıma denk geldiğim için artık çok fark etmiyor benim adıma.
Çok gördüm ben o ilk adımlardan. Afallamıyorum da, insanları kırmadan uzayayım derken daha çok kırıyorum.
Ne yapsam bilemiyorum. 🙄
Evet hem afallıyorlar hep de “acaba” oluşuyor kafalarında! Var bunun altında bir şey diye uzaklaşıyorlar :)
Direkt cepte görüyolar bence. Erkekler doğası gereği avlamak, peşinden koşup emek vermek istiyor. İlk adım kadından gelince çaba sarf etmedikleri için ilişkinin heyecanı daha en başından kayboluyor
Bazıları korkuyor bazıları da bu bana geldiyse herkese böyle gitme ihtimali var diye yapmıyor bazıları da cepte görüyor amann diyor 😅
Lisede başıma gelmişti.
Doğru, nutkum tutulmuştu. Ergenlik tabi 😃😂
Hahah aynısı başıma geldi. 😅
Ben utancımdan konuşamamıştım. 😅
Herkes için geçerli olmasa da bazı erkeklerde var bu durum
Ben adım atmıştım ve dediğin gibi afallama olmuştu onda o zamanlar. :d
kadınların ilk adımı atması daha güzel cesurdur benim gözümde daha büyük artı
Bu kişiden kişiye göre değişir sonuçta bir ilişki isteniyorsa sen ya da ben demeden başlangıç olmalı
Bir kadın atınca afallayanlar ilk defa vs yaşayanlar sonra afallamıyorsun alışıyor bünye
🤣 Bana yürüyecek madat daha dünyaya gelmedi
Neden afallayalım ki? Kadının kaliteli saçma sa-lak takıntıları olmadığını gösterir bu hareketi...
Sanırım kolay lokma görüp, ciddiye almıyorlar
bana herkese aşkım diyen bir kız açıldı kabul etmedim
neden kabul edecekmişim böyle bir insanı?
Evet, ilk adımı kadın atınca bir ürperti geliyor...
İşgal edilme korkusu gibi... 😅
Kendine güvenen bir kadın ilk adımı atabilir çok doğal ve olağan bir durum ama gel görki Türk erkeği peynir diye yaftalar.
Sevdiğim çocuğa ilk ben adım attım utangaç ve çekingendi daha da öyle oldu 😂
Bi kız bi erkeğe niye laf atsın :d
Bozulan istisnaların kaidesi olan erkek çok 😅
Aklıma güldür güldürün naimesi geldi. Gara Gara gaşlarına :D:D
Hahah Naime'nin sahiplenicilik dürtüsü hat safhadaydı. 😅
O kadar cesur kadın varmiymis sanki ? 🤔
Yok ya ne afallamsı tam tersi kontra atak geçiyorum 😅
Sevgiye ac ac hepsi
Benim gözümde en değerli olandır.
Alışkanlık
Öyledir
kaldırmıyor sabır versin bize allah