Her sabah gittiğim bi cafe var ve orada kahvaltı yapıyorum. Dikkatimi çeken bi bey vardı benimle konuşmaya halimi hatrımı sprmaya baslamıstı ama diger calısanların da dikkatini cekiyodu artık. Bi aydır nerdeyse her gün gitmeye basladım dikkatini çekebilmek için parmagında yüzük var mı diye dikkat ettim her seferinde. Dün artık instagram kullanıyo musun diye bi cesaretle sormaya karar verdim ve bi baktım sol elde yüzük ama bi eli ayagı titredi saklamaya çalıştı gibi hissettim. Kendimi çok kötü hissediyorum cunku resmen bi aydır flörtleştik aramızda bsey olmadan :/ gitmeye devam ediyim mi bilemedim. Madem evli neden benimle konusup durdu her gün halimi soruyodı yaşadığı olayları anlatıyordu anlamıs degilim. Ve neden birden bire yüzük taktı onu da anlamadım. Erkekler kapatılsın😥
Cafe sahibi ise sohbet etmesi normal geliyor bi de her gün gidiyorsan elbette daha ilgili davranır diye düşünüyorum. Ama bunun da bir dozu var tabiki. Flört mü yoksa samimi bir sohbet mi kararsız kaldım açıkçası ama dediğin gibi ise evli olup gözü dışarıda olan da çok var. Zamanla unutursun takma kafana 1 ay olmuş ve Bi daha gitme tabiki oraya. Sonra beni seviyor ama boşanmasını hala beklıyorum gibi bir soruyla gelme kendini yasak aşk içinde bulmak istemiyorsan bence sen de uzak kal en azından duyguların bitene kadar. Veya arkadaş olmaya çalış giderek samimiyet dozunu düşür. Karar senin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar genelde soruyor hayatında biri yok mu falan falan . Kaç kez oldu erkeklere soruyorlar. Ciddi ciddi cilveleştiyse de hatalı olan o. Eşin var çocuğun var utanman nerde. Şahsen samimiyse arkadaş olurdum hislerim ciddi değilse ama mesela önümü kapatmazdım onunla
02 Yorumla
Soran+1 yılYa biz normal hayattan maksimum 5 dk konustuk oyle saatlerce oturmadık ki ama benim ilgimi cekmisti bi ve dikakt cekmek icin surekli gidip duruyodum. Pat diye soramazdım ama dün Instagram almaya karar vermistim. İyiki yüzügü takmıs rezil olcaktım millete calısanlar da vardı yanında
Cevap sahibi+1 yılTam ilgisi olsa gelir otururdu boş anlarında belki bilmiyorum o tarz bir şey oldu sandım. Ama iyi ki takmış ya allah korumuş seni 😁
+1 yılerkekler niye kapatılsın suç biraz da sizde 1 ayda ancak sen ins istemişsin 1 ayda o sana açılmalıydı sky ins diye adam ya eğlence arıyor ya evlilik hayatı iyi değil evli erkeğin %80 i başka kadın peşindedir hep siz ne yapacaksınız her yakışıklıyla her parası olanla her ağzı laf yapanla sevgili olmayacaksınız
02 Yorumla
Soran+1 yılŞaka gibi ama yüzüğünü çıkarmıştı anlamadım amacı ne
- +1 yıl
adam macera arıyor o an yüzüğü çıkarmak aklına bile gelmemiş yakalanmış adam uzun boylu zayıf mı adı saim mi? :) böyle bir arkadaşım vardı her kadına sulanıyordu her kadına para akıtıp eli boş dönüyordu :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkekler niye kapatılıyor ya? Utanmadan da sormuş gitmeye devam etsem mi bilemedim diye.
Bak bak bak bizden onay alsa altına yatıcak burada rol kesiyor. Erkekler kapatılsınmış. Cinnet geçirtirsiniz adama01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var. Merak ettim ve gittim yüzüğü yoktu bu sefer bence beni görünce çıkarıyo anlamadım bu işi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yıl1 aydır adama medeni durumunu sormadan sohbete devam edersen olacağı budur. Neden seninle konuşuyor diyorsun, çünkü günümüzde evli erkek çekiciliğini dile getirip devam ettirenler yüzünden erkekler de arsız ve bunun adı çapkınlık, yani iş kadında bitiyor hayır demeyi bilmeyen çoğu yüzünden durum bu... Birde bir yorumda ilk anda nasıl sorarım demişsin ne var çok kolay sorulur zor değil... Neyse bu da sana umarım ders olmuştur da bir daha böyle hataya düşmezsin...
210 Yorumla
Soran+1 yılAbi şaka mısınız nerden biliyim ben evli adamın benle diyaloga gireceğini
- +1 yıl
Flörtleştiğin kişiye ya biz flörtleşiyoruz ama evli değilsin di mi diye mi sorarsın
Soran+1 yıl@Kartonhelva sonucta numaramı almamıstı
Soran+1 yıl@Kartonhelva ben zaten dün instagramın var mı sakıncası yoksa takipleselim mi dicektim bi baktım yüzük var rezil olmadım neyseki
- +1 yıl
Şu an yapman gereken o erkekden uzak durmak yoksa ya senden cinsel acidan yararlanir. Veyada yuvasininyikarsin
- +1 yıl
@Kartonhelva öyle sormazsin ama ilk selamda flört ilerlemeden evli bekar, durumunuz nedir diye sorulur bu gayet doğal bir soru. Hatta baktın ilerliyor konu ikinci üçüncü görüşmede söylediği şeyin kanıtını aramaya başlamak lazım sadece sözle de olmaz. Biraz uyanık olun yoksa sonra üzülen kadınlar olur erkekler değil...
- +1 yıl
Numara zaten çok sonraki olay bir iki flört ile numara verilmez
- +1 yıl
Kadina neden bütün suçu yüklüyorsun? Evli olan kişi hal ve hareketlerine dikkat etmesi lazım ilk önce.
- +1 yıl
@gamergirl97 kimseye suç yüklemedim ama evliler edepsiz ise çapkın ise siz uyanık olun fırsat vermeyin dedim genel olarak, sadece sorana ait değil sözlerim...
- +1 yıl
Anladımda kadın nerden bilsin evli olduğunu? Biriyle normal alışverişin olduğu zaman hemen medeni halinimi soruyorsun? Normal muhabbet etmişler, soruyu soran kadın flört diyorsada.. pek flörtte benzemiyor bana göre. Hal hatır sormak flört degil. Adam evliliğinde zaten mutsuzduysa, soruyu soran suçlu degil.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen onun evli olduğunu düşündüğün/öğrendiğin halde halen neden "GİTMEYE DEVAM EDİYİM Mİ BİLEMEDİM" diye soruyorsan o da aynı sebeptendir. Yani onun hakkında şu an ne düşünüyorsan sen de aşağı yukarı osun. Bence iki taraflı da gelişine yaşanmış veya umursanmamış veya işgüzarlık yapılmış ancak sen bari bunu öğrendikten sonra geri çekil yani.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılDışarıda o kadar bekar erkek varken evli olanlardan etkilenmeniz gerçekten takdire şayan bir şey. Bilip bilmeme meselesi değil de yani be kardeşim o kadar dertleşmişsiniz araya sıkıştıramadın mı bu soruyu?
15 Yorumla
Soran+1 yılAl işte suclu ben miyim simdi durduk yere nasıl sorabilirim
- +1 yıl
Suçlu sensin demiyorum
- +1 yıl
Ben soruyorum muhabbet arasında evli olup olmadığını. Ee ne yaptın sen ya hayatında var mı birileri diyorum mesela. Sonuç itibariyle yeni tanıdığın biri bunu sormak ayıp değil
Soran+1 yılNeyse belki de ben anlıyım diye taktı Yüzüğü cunku yoktu önceden.
- +1 yıl
Sonuç itibariyle ikiniz de birbirinize olmazsınız bu saatten sonra. Bir daha ki sefere sor ama çekinme bundan
+1 yılkızım adam evli ama yeni ilişkilerede açık yanı fırsat bulsa cinsel anlamda birlikte olur sende bunu şimdi öğrendi kısa vadede gönlünü hoş etmek ve cinsel ilişki yaşamak istersen devam yoksa hiç gitme oraya
02 Yorumla
Soran+1 yılGitmicem zaten
- +1 yıl
geçmiş olsun diyelim o zaman
+1 yılErkekler değil kezbanlar kapatılsın. Senden hoşlanmamış ve yüzük takmış. Senin halini hatrını sorması flörtleşmek değildir. Yüzünüze gülse, beni kullandı şimdi evlenmiyor namusumu kirletti dersiniz. Feministliğin ve yobazlığın lüzumu yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Sen kapatil neden erkekler kapatiliyormus? Sanki kizlar cok masum, evli erkek oesinde kosanlari cok goruyoruz burada bile. Genelleme yaptiginizda deli oluyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılYüzügü yoksa ben nerden biliyim evli oldugunu dün sabah takmıstı sadece ve kapatmaya calısıyo gibiydi hali tavrı garipti
Soran+1 yılBilmiyorum üzüldüm ama yapcak bsey yok bizden olmazdı zaten uyuşmuyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları olarak akıllanmaya düzelmeye hic niyetiniz yok demi ama turk kizisiniz niye düzeleceksiniz ki niye adam insan olacaksiniz neyinize sizin zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka Şu an ben daha dün öğrendim be
- +1 yıl
Senin hatan yanlisin iste bunu daha farkedemiyon hee gul verene kosarsan senin isin zor bir de uzerine gül verdi diye gelin guvey olursan ne olacak boyle olursun iste
Soran+1 yılNeyse sonucta rezil olmadım Instagram istemedim yani
+1 yılHer gün benim halimi hatrımı sorup muhabbet eden karşı cins benden hoşlanıyır demekse yandık. Gerçekten niyeti olan biri daha ötesine geçer. Geçmiyorsa zaten ötesi yoktur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli olup nane yemeyen karşıt cins yok sanki. 😃 Hepsi kapatılsın bence bu durumu yapanların diyeceğim de memlekette dışarda kalan sayısı az olur. 🤔 🤣🤣🤣 Dışarı çıktığımda diyorum ki iyi ki miyopum. 😁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. erkeklerin evlenince ses telleri alınmalı.
nasıl cesaret edipte senle konuşmuş alla alla10 Yorumla
+1 yılbence yanlis yoldan gidiyorsun madem adam evli gitme oraya belki mutlu yuvasi var dagiticaksin bilemeyiz ama sana tavsiyem uzak durman
02 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten bilmiyodum dün gördüm ilk defa ki sürekli kontrol etmiştim içimde şüphe vardı. Üzüldüm ama yapcak baey yok
- +1 yıl
duygularını hislerini kalbine göm hayatına ummadığın anda birisi girer takma kafana yazilmisimiz vardır ama denk gelemiyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMonoton giden hayatına farklı bir heyecan katmak için olabilir. Evli değilim ama burada hep aynı hikayeleri duyuyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Erkekler değilde insanların duygularıyla oynayanlar Kapatılsın
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle. Heyecanlanıyodum resmen onla konusurken ve bunun farkındaydı bence
+1 yılGitme bir daha sakın. Ne hali varsa görsün kardeşim
11 Yorumla
Soran+1 yılSinir oldum gercekten. Gecen hafta baya muhabbet ettik orada calısanların ilgisini cekti bence ve biri buna laf etti ondan yüzüğünü taktı diye düşünüyorum bi daha gitmem cidden sinir bozucu bsey
+1 yılKarakter meselesi.. Belliki heycan ariyor.. senin duygularini düsünen Kim.
Aman uzak dur!00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki gitmeyi bırak 👍
Kendini o adamın karısının yerine koy 😉 kocanla bir başka kadın flörtleşse ne hissedersin?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılYüzük takmayan biri yüzüğü takıyorsa büyük ihtimal ya eşi orada ya da eşi oraya geleceği icindir. Üretileceğine sevin. Bir şerefsiz den kurtuldun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek aynı değil genelleme yapma
Gidip gitmemek oradan aldığın hizmete göre karar ver konuşma onunla da00 Yorumla
+1 yılNereye kapatılılalım tam olarak?
Böyle bir şey olacaksa beni dağıma salın, gelmem şehrinize.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki sizden de hoşlanmış.
Sizde etkilemeyi başarmış galiba.
Bu soruyu sorduguna göre.
Ne diyim.
Kararı siz vereceksiniz.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılO zaten karakterli adam olsaydi evliyken bir kiza yazilmazdi. Karakterli olmadigi icin seni gonul eglendirmek icin kullanacakti
00 Yorumla
+1 yılEvli bekar ne farkeder sana karşı duruşuna senle ilgilenmesine bak
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
- +1 yıl
Gerçek bu bekar olanlar nakadar güvenilir?
+1 yılDemek sana nasılsın dedi! Terbiyesiz adam, resmen yürümüş.
05 Yorumla
Soran+1 yılAhahah ya bakısları gülüşü güzeldi ne biliyim
- +1 yıl
Evli barkli adamın sana başından geçenleri anlatması inanılır gibi değil ya kimseye güven kalmamış
- +1 yıl
Kadınlar hislerinde hep haklıdır birinin ona yürüdüğünü ya da hoşlandığını hissediyorsa haklıdır. Birinin onu aldattığını hissediyorsa yine haklıdır. Bu konularda hiç haksız çıkmadım ben. Kız da evli olduğundan şüphelenmiş ki parmağına bakmış.
Soran+1 yılEvet beni yakın buldu galiba. Ya da butun musterilerle boyle anlamadım. Sevdigim seyş bile biliyo
- +1 yıl
Evet kadınlar kesinlikle yanılmaz hislerinde. O yuzden sürekli aglayip dururlar çünkü aglamayi severler. 3 kurusluk adamlara 3 milyonluk muamele ettikten sonra kafalarini taslara vururlar. Adamin yürüdüğünü hisseder ama evli olduğunu hissetmek soz konusuysa, yüzük gormeden anlayamazlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal muhabbeti flört sanmış olabilirsin. Eğer cidden flört ise oraya gitmeyi azaltmalısın ve adamla muhatap olmamalısın
00 Yorumla
+1 yılYuh. Nasıl öğrendin evli olduğunu? boş ver yolver hayatına stres sokmaya değer mi
02 Yorumla
Soran+1 yılParmagında yüzük vardı ama dün takmıstı onceki günler yoktu
- +1 yıl
Sil hayatından gitsin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet gitme bir daha. Konuşmaya devam etmeyi düşünmüyorsun artık sanırım?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence erkeklere alyans takmak yerine alnından damgalamak lazım yoksa uslanmaz bunlar.
00 Yorumla
+1 yılNiye flörtleştin? Flörtleşmeyen bir ben mi kaldım acaba?
00 Yorumlabazi kizlar evli bekar farketmez ondan o özgüveni fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurada bazıları kız da suç bulmuş Peki yalan soyleyen ve karısını aldatana ne denir? Sanki evli misin diye sorsaydı ." Evet evliyim " diyecek. Çok komiksiniz
00 YorumlaE seni de s.. kmek istiyor. Evliler başkasını s... kmek istemez mi sanıyorsun?
01 Yorumla- +1 yıl
😃😃😃😃😁😁😁😁😁en doğru cevap
+1 yılne alaka ya. sevişelim mi demiş. evliyse kadınlarla konuşamaz mı erkek.
01 Yorumla- +1 yıl
Sevismek ya da sevlsmemek tum mesele bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni yedek kulubesine alacak. canı istediğinde sana gelecek. adamın metresi karısının kuması olacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka be numarası bile yok
Cevap sahibi+1 yıl1 aydır oturup kalkıyorsunuz. bu işi sorgulamazsanız numaranızda olacak o adamda
- Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılVermediysen sorun yok. Verdiysende sorun yok. Anlayacağın sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer harften piramit yapmaktan vazgeçemediniz
17 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Cevap sahibi+1 yılboş ver
Cevap sahibi+1 yıl...
Soran+1 yılHala anlamadım. Bu arada tekrar gittim yüzügü cıkarmıstı. Amac ne anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSen erkek manyağı olmuşsun
Soran+1 yılNe alaka.
Cevap sahibi+1 yılÇok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi evli adama alıştım sevdim ve başım dertte şu an, sen yapma da alışma da bir daha oraya gitme de!
22 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumu eig seç ki en başa sabitlensin, sen ya da başkaları da nemalansin... Tecrübe konuşmuş
+1 yılEvli erkeklerde baş örtüsü kullanmali. Ne bu kardeşim. Evli olup olmadigini anlayamiyoruz🤣🤣🤣
30 Yorumla
+1 yılHer konuşan size yürümüyor neden her erkek size bakınca aşık ilan ediyorsun anlamiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka neden önceden takmıyodu o zaman yüzügünü ve bana hayat hikayesini kısaca anlattı yaşadığı olayları falan ve neden öncesinde Yüzüğü yoktu
- +1 yıl
Bunların hiç biri onun seni sevdiğini anlamına gelmiyor ilk gördüğünde de yüzük yoktu dimi
Soran+1 yılEvet yoktu. Tabiki gelmiyo ama bakısı gülüsü benim ilgimi cekti ve sürekli gittim görmeye
- +1 yıl
Sen ondan hoşlanıyorsun o senden değil var sayalım evli oyuzden seni üzmemek için uzak durması lazımdı simdi devam edersen sana gelicek ki evliy se eğer yok mutsuzum yok zorla evlendirildim bir sürü hikaye senin ondan hoşlanmaya hoşuna gitmiş karar senin tabi nasil bir yol izlicek olman ama direk o kişiyi suçlamaktttta mantıksız herkes sevilmeyi ilgi görmeyi sever senin kararin önemli. bundan sonra
Soran+1 yılBen bi daha gitmem gitmek zorunda kalırsam da muhabbete girmem
- +1 yıl
Senin kararin tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam hal hatırını sorunca suç mu işlemiş? Abilik yapmış sana
00 YorumlaPek flört gibi gelmedi bana flört dısarda buluşmak duygusal mesajlaşmak felan yani sen normal konusmussun
00 YorumlaEvli erkekler evde yaşadıkları olumsuzluklardan ötürü dışarıya karşı açık olur. Seni beğenmiş demek ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazi erkeklerin beyni yoktur cunku. Heyecan olsun evliligin monotonlugundan kurtulayim diye kendilerine aksiyon ariyolar. Bide ego tatmin etme amaci da var.
00 Yorumla
+1 yılErkek zaten yanlış yapmış ama sende pek masum deglsn halen konuşmaya gitmrye devam etsem mi diyorsun
00 YorumlaGerçekten yazık olmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılBen mi yanlıs anladım bilemedim ki
Soran+1 yılSadece tok olmama ragmen bseyler yedim tek sıkıntısı kilo aldım ve para harcadım o kadar
Dertleşmek istemiştir sanki
08 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Ama iyi ki takmış canım gibi Instagram sorcaktım rezillik
Soran+1 yılBelki de dedigin gibi ben yanlıs anlamısımdır. Ama bana cay falan da ikram ediyodu ne biliyim garip
Soran+1 yılGülüşüyoduk flörtleşiyoduk resmen normal bi dertleşme degildi bu
Soran+1 yılBen etkilendim ve dikkat cekmek icin cok fazla gittim belki de benim yanlış anladıgımı hissedip yüzüğü oyle takmıstır. Ama saklamaya calıstı gibi hissediyorum
+1 yılEee ne yapım adamın geçmişine baksadin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazı insanlar böyle ne yazık ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇapkın pislik
00 Yorumla Cinsellik başka ne olacak 🤠
00 Yorumla
+1 yılCafede herkes sohbet ediyor be kardesim
00 YorumlaSonuçta öğrendin artık gitmene gerek yok
00 YorumlaAdam mesafeli olmalıydı senin sucun yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Yine birileri incinmiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat etmek lazım böyle erkeklere
01 Yorumla Gitme
Yuva yıkma
00 Yorumla
+1 yılUniversiteli kız sendromu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. nerden buluyosunuz evlileri milyon tane bekarız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkasına verirsin sende, aonuöta a*m sende
02 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılAhah yalan mı kız, bekar birine ver sende
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelen pişmanlık hissi..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü evlilerde sever
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler