Aşk evlili yapacam dedim, gözlerine bakarken sevgiden ağlardım ilkimdi ilklerimi yaşadım onunla! Acaba tekrar severmiyim? Tekrar severek evlenirmiyim yoksa evlenmek içinmi evlenecem! Aşık olmaktan korkuyorum yokta etrafımda kimse.
şu an evlenmeyı düşündüm biri var ama kafam karışık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zor valla bazen salaga yatmak lazım ne yaparsın. Evlenmenmek mantıklıysa evlen bence o kişiyle ama o biliyordur umarım öncekiyle yaptıklarını
Nasıl bilmiyordur nikah yaptım o kişile
Sen boşandın o zaman. Ben sevgili sandım sizi
Ama karısı olmadım ayrıldık yani nişanlılık diyelim yaşadım
Tabi söylemem seviştimi o flörtüme ama ondanda emin değilimki
Her neyse bunu bilsin ki ilerde sorun olmasın aranızda
He bak iş ciddileşirse söyle bence ama zamanını iyi ayarla ve dikkat et o da tamam der ama kullanmak için devam eder işi bitince de gidebilir yani eğer dürüst biriyse zaten böyle yapmaz ama bilmekte hakkı bence
Vallaha unrumda değil nereye gidecekse gitsin aşık bile değilim ona , biliyor nişanlandımı ayrıldımı keyfi bilir ! İsterse kalsın istemezse gitsin..
Dedim olmazsa arkadaş kalalım birbimizi istememiz şart değil ben kızmam sende kızma
Sende pek emin değilsin. Yani benim demek istediğim başkasının günahına girme eğer ciddiysen devam et derim tabii sen bilirsin. Ama pek emin değilsin sen. Biraz akışına bırak bence
Emin değilim çocuğa haksızlıkmı ediyorum acaba diye korkuyorum ama aşırı alıştım ona bırakamıyorumda kafam çok karılık ayrılmaya yakındım bu bana mesaj attı daha o acıyı atlatmadan bununla başladık aylardır sevgili olmaya çalışıyo buluşmaya yeni ikna oldum
Yani dikkat et buda sevişme derdinde olabilir. Yatar kalkarsın sonra oda gider o yüzden ciddiyetini anla derim
Evet, diyerile evlendim yani nikahsız zaten sevişmem
Hiçkimse vazgeçilmez değildir vazgeçtiysen inanki daha iyisi karşına çıkacağı içindir buna emin ol
Amin , allah razı olsun
Çok sevmiştim Allahım beni kurtardı ama napayım kalbim aciyor arada
Bi doğal afet gibi düşün geldi yapacağını yaptı iyi kötü bi iz bıraktı ve gitti. Sana düşen arkana bakmadan önüne geleceğine odaklanman. Allah sana bişeyi nasip etmiyorsa ya daha iyisini takdir etmiştir. ya da seni vermeyerek sınayıp cennetle müjdeliyordur. Çok ince bi noktadasın Allahm lutfuna şükürler olsun dersen hem cenneti hemde ebedi mutluluğu kazanmış olursun. Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah. Saygılarımla
Amin Allah beni kurtardı ama önume ne gelecek bilemem , arada inancım hafifleşiyor Allahım affetsin okadar yoruluyorum şükürsüzlük nadiren oluyo demesemde oluyor! Sağol❤️
evlen
Kiminle😂
canin kimi istiyor