Seven Adam sevdiği Kadını beklermi Evlenen kadar. Veya beraber olmadan aşık olamazmı? Yani sadeçe öpüşmek aşık olmaya yetmezmi?

"Bayadır ayrıyız, beni terk etti çünkü ben onla evlenmeden olmak istemediğim için. Odan başka bir kızı ona veren bir kızı seçti. İlk başta onunla takılıyordur diye düşünüyordum, ama kız dün resim atmış, onla hayatımın aşkı falan diye, ve hep bebekler paylaşıyor, yani kızı belki hamile bırakmıştır. Ne bileyim, onunla bir aile kurmayı düşünebieğni düşünmedim , takılıyor diye düşündüm. Yani benden güzel değil, benim okulum bitmesine yakın barışırız, bana döner diye düşünüyordum çünki hep benim gibi temiz aile kızıyla evlenmek istediğni söyliyodu, ama yanıldım herhalde. Kendime çok güvendim, beni hiç sevmemiş demeki tek istedediği beli oldu. Her şey o kız yüzüne oldu verdi diye onu benden aldı, ama seven erkek beklemezmi yani çiden onsuz olmuymu yani madem bekliyomiyodu bana neden baştan demediki. Ama sevdiğine inanmıştım, nasıl o diğer kızla bir gelecek düşünebiliyor yani ne biliyim öyle kızlardan ozaman hoşlaniyormuş demeki. Yani artık herhalde geri dönmesini beklememde bir anlam kalmadı. Bir gün pişman olacak, ama o zaman çok geç olacak..."

Seven Adam sevdiği Kadını beklermi Evlenen kadar. Veya beraber olmadan aşık olamazmı? Yani sadeçe öpüşmek aşık olmaya yetmezmi?