Markette çalışıyorum nerdeyse her gün gelen bir müşterimiz var ve çocuğu çok beğeniyorum sürekli göz göze geliyoruz ama hep gözlerini kaçırıyor çekingen birisi nasıl tanışıcağımı bilmiyorum ne yapmam gerek veya nasil başlamam gerek?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gayet kibar bir sekilde not yaz cikarken eline ver. Numarani yaz hoslandigini tanismak istedigini yaz eger rahatsiz ettiysem özür dilerim yirtip atabilirsiniz yaz
Ortam çok kalabalik olduğu için bunu yapmam pek mümkün değil bütün müşteriler her hareketimi izliyo resmen
Ugh ben marketlerde ki kasiyer kızlardan kusursuz biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett!
Niyeki
Uggfff ne sen sor nede ben söyleyim.
Ugh ben bir şey anlatmaktan da kayıtsız şartsız nefret ediyorum nefffreeeeett!
Peki sen bilirsin somurkann
Lupolarda indirim var ister misin yakısıklı diyip konuya gir belli ki senin için geliyo o
Hep magaza kalabalıkken geliyor fırsat bulamiyorum maalesef
Eğer daha tenha bi saate gelirsen %10 indirim oluyor diyebilirsin
Hahhaha güzel taktikte o kadar insanin içjnde nasil diyim bunu hahaha
Kullana söyle eğilip ya da fişe yaz ver😄
Yazık işten geliyo o saatte ondan hsgsga
Hahaa ne iş yapıyo acsba
Ya memur ya asker traşlı geziyo hep
Belki de kılsızdır
Yok be var sakalı bellide kirli sakalli gezmiyo hiç
Ya evliyse
Degil elinde yüzük yok ve alďığı ürünler hep tek kişilik
Ya maniti varsa
Sanmiyorum telefonda hep arkadaşlariula ya da babasiyla konuşuyo hani oyle bi durum olsa 1 kerede olsa denk gelirdi
O zaman sap sen fişe numaranı yaz ver
Dur bekle bi numara yazmammi gerek diyim
İyi fikir bunu dene
biraz izle öğren bu şekilde 😂😂
https://www.youtube.com/embed/75LPHJ5efsYHahaha ben bu taktikleri uygulasam kaçarak uzaklaşır hahaha
hahahah 😂😂 klişe gircen lafa sende paso buralarda takılıyosun filan die gir cümleye. ne iş yapıyosun diceksin sonraki günlerde mutlaka devam eder muhabbet
Sohbet eden bi tip değil ya işte normal de konuşkanim nerdeyse herkesle muhabbetim var ama ne o benle ne ben onunla muhabbet edemiyoruz olmuyo hahaha
mecburen sen gircen lafa sonrası illaki gelir
Uff ne zor işlermiş bunlar erkeklere şu an çok hak veriyorum valla helal olsun sizee
😂😂 sen cesaret edemicen galiba ama o geldiğinde gözünün içine gülerek bak bari de belki cesaret alır
Cesaretim var varda ne desem bilmiyorum nasıl başlasam
bi kağıda Instagram adresiniyaz ver madem çocuğa
Mal o direk bune der hahah
puhahaha 😂😂 kağıt parasının arasına sıkıştır dicemde o harcarken düşürür o notu 😂😂
Kartla ödüyo hahaha
senin o iş yaş beee neyese bekle madem 😂
Yarın izinliyim gidem bakam yine gelir bulurum o zaman
hadi bakalım bol şans
Yaa teşekkür ederim haber ederim sizede hahah
hadi bakalım bekliyoruz haberlerini
Senin durumun da tıpkı bana benziyor, ben de markette çalışan kızdan hoşlandım, sonra bu sevgiye dönüştü.
Tanıştınız mı pekiii
Anlatmamı ister misin?
Olurr
Pekala tamam, Şimdi bak, benim sürekli gittiğim markete bir yeni bir kız gelmişti, ilk içeri girince gözüme ilişti, sonra kalbimden dedim buda fazla sürmez bir ay sonra gider dedim. Neyse alacağımı aldım tam kasaya giderken karşı tarafta duruyordu göz göze geldik, ne kadar güzel bir yüzü varmış dedim içimden, neyse aradan bir kaç hafta geçti, ben malzemeye bakınırken birden karşıma o çıktı hoş geldniz dedi samimi bir tebessümle, bende hoş bulduk dedim normal bir şekilde sonra gittim.
Her ne ise özetle anlatsak iyi olur.
Derken nezaman kasaya gitsem bi şekilde konuşmaya, iletişim kurmaya çalışıyor, reyonların aralarında kaç kez yanıma yaklaşıp merhaba falan dedi, sonra git gide benim dikkatimi çekti, netice itibariyle de ondan hoşlanmaya başladım. Bu defa bende ona yardım ve destek olsun diye merhaba nasılsın nasıl gidiyor gibi şeyler söyledim, işler git gide İyiye gidiyordu, hatta bir gün iki çikolata aldım birini ona hediye ettim, yâni her şey o kadar güzel gidiyordu ki, ve hatta bazen kimse yokken durup sohbet ediyorduk, marketten çıkarken görüşürüz, kendine iyi bak, kendine dikkat et gibi şeylerde söylüyorduk.
Sonra neyse benim yine ona çikolata hediye ikram etmek kalbimden geldi, bu defâ bana cevaben gerek yok falan dedi, yine aldı lâkin zorla ısrarla almış gibi oldu, bu ise benim için mânevî bir cinayettir, o kadar üzüldüm o kadar kırıldım ki. Eğer bunu anlamak istersen kendini hayâlen benim yerime koy...
Ya ben 7 aydir bu magazadayim 4-5 aydir çok dikkatimi çekiyor ama hiç muhabbetimiz olmadi sizin gibi
Sence muhabbetin olması sonucun iyi olacağına bir delil bir ispât oluyor mu? Senden soruyorum?
Hem bak sonuç sıfır içinde sıfır...
Bu şekildede çok zor inanki acaba diyosun sürekli
Şimdi bak sana şunu söylemek iktiza ediyor, eğer sana karşı zerre miktar meyil ve eğilimi, hoşlantısı ve ilgisi olsa eğer seninle inceden inceye münasebettar olacaktır veyahut şimdiye kadar olur du.
Bu psikolojide ki mantık kaidesindendir ki hoşlanan bir kişi hoşlantısını dâimî gizleyemez. Ne kadar gizlemeye çalışsa da vücûd diliyle, her bir hâli bağıracak ki bunun sana karşı bir hissiyatı var.
Yok eğer ben şansımı denemek istiyorum diyorsan, karar vermede ki seçim hakkı senindir, irâde senindir.
Zîra ben umut ederek ileri gittim, belki kendimi maskara ettim, hem zâlimler elinden mânevî bir tokat yedim...
Yok canim neden kendini maskara edesin ki o kızın ayıbı bu ben sadece tanışmak istediğimi belirtecegim ister veya istemez kendi bileceği iş ona göre şekillenir benim davranışım
yaz uyudunmu yaz
Numarasını ve ismini bilmiyorum hiç bir sosyal platformdan takipleşmiyoruz
o zaman boş ver
Normal olarak ne diyerek başlamam lazim onu soruyorum hani tanışma imkanimiz var mı desem kahve içelimmi desem ne desem karar veremedim
Fişine instagramını yaz
Tabi tabi 2 dk beklermisin instagram yazmam lazim mi diyim hahhaha
Yok lan ürün kodunu yanlış girmişim de al fisi yaz geri ver utanırsan zaten olmaz
ya da kredi kartiyla alısveriş yapınca altta ismi çikiyo fişte ona mi baksam daha mantikli gibi hahah
Bir tavsiye verelim dedik şeytana bagladi kıza bak
Şey düşündüm fazla gecip iade alsam ordan numara ve ismi alabilirim ama
Oda direk iş çıkışı yasak yani o olmaz
Bence direkt söylemek gibisi yok sürekli buraya geliyorsun dikkatimi cektin senden hoslandim diyebilirsin
Yarın izinliyim onun çıkış saatinde magazaya gidip tam o çikarken kapının önünde konuşsam mi diye düşünuyorumda ne diye baslamaliyim sence
Dersin işte seni gördüm begendim tavuklu pilav yiyelim
Kuşburnu içermiyiz aslan parçası diyim en iyisi hagagags
Olur olur yeriz derse tamamdır bu ilişki 😂
Hahaga cesaretim varda ne dicegimi bilmiyorum
Bak şimdi olaya şu şekilde başla düt düt diye ürünleri geçersen bir bakış at gülümse sizde her gün buradan alışveriş yapıyorsunuz başka marketleri tercih etmiyorsunuz sanırım filan de
Ay ben çocugun gözünun içjne bakamiyorum sen ne diyosun hahahah
Hani cesaretliydin ne oldu 😂
Gözünün içine bakip gülemem herkesin içinde ama sakin bi yerde konuşabilirim sohbet başlatabilirim
Sakin ortamda yakalayabileceğin bir şans var mı kalabalık mi market
Yarın izinliyim ya çalıştığim markete gidicem gelirse eğer çıkışta konuşmayi planliyorum
Hadi kocum yaparsın sonucları yaz düğününüzde pastanızı yerim
Tamam söz sizide habersiz bırakmıcam hahhaa
Atıl kurt birakma bırakma