Bir mesajlaşma programından tanıştığım bir erkekle 2 3 aydır görüşüyoruz. İkimizde farklı illerdeyiz ve uzağız. İlk başlarda benden normal fotolar istiyordu. Bende birkaç tane zaten sosyal medyada olan fotolarımdan gönderdim ve bebek gibi olduğumu beni çok beğendiğini söylüyordu. Ama şimdilerde artık benden farklı fotoğraflar istiyor. Beni devamlı arzuladığını söylüyor. Çok şaşkınım ve kafam çok karışık. En çok erkeklerin fikrini merak ediyorum. Sizce amacı ne olabilir?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ses var görüntü istiyor bide amaç belli vizyonsuzun teki internette o kadar var demişsin onlar kalkıp ona ilgi mi gösterecek
Ama ilgi gösterilmeyecek gibi biri değil çok yakışıklı
Hayır demişsin ya taş gibi kızlar var onlara bakar o kızlar senin gösterdiğin ilgiyi gösteremeyecek bundan ibaret siz böyle ambalajına bakarsanız çok sömürülürsünüz
Konuşmasına gerek yok ki fotoğraflarına baksa yeter işini halletmesi için
Erkekler de lanet olsun böyle bir şey var ya amacı ne olacak yani 2 aydır konuştuğu kıza nude istiyorsa aşık değildir zwyen ☺️
Yani beni ihtiyaçları için kullanıyor. Ama mesela ben ona dedim ki bir sürü güzel kadın var aç onların fotolarına bak. Ben seni istiyorum diyor
Kullanmak istiyor diyelim karşılıklı olunca normal artık. Seninle konuşuyor başkasına bakıcam demez ki senden ister yani :)
Bende onu kullanayım o zaman 😅
Hahhha istiyorsan kullan tabi bir de o seni tek şey de kullanır sen onu bir sürü şey dw kullanabilirsin eşşekse eğer 😁
Mesela ben onu nasıl kullanabilirim. Bende ondan fotoğraf istiyorum devamlı ama yüzünü istiyorum. Bi defa şeyini attı ben hemen sildim bakamadım
Hahhha ulan ne güldüm ya kanka dm gelirmisin
ya burdan yaz hadi valla bak çok utandım atma bidaha dedim sonra yine attı ben yine sildim
Burdan milleti rehin alırız ya gel sonra sileriz birbirimizi gerekirse sende he
Mesaj gönderemiyorum puan mı ne yetersiz. Burdan söyle işte ben onu nasıl kullanabilirim
Yahu talep göndersene çılgın 😁 ne olacak sanki burada nşye kendi mi etiket edeyim diyeceklerimle
Tamam hadi
Nude istiyor telefondan bakıp mastürbasyon yapicak muhtemelen. Tipik sıradan bir abaza bu fonksiyonu yok yani. zaman kaybı sadece
amacı iyi ise cinsel açlığını gidermek, kötü ise bunları yaymak falan olabilir.
emin olmadan böyle bir şey yapmamanı dilerim.
Bunu nasıl anlayacağım yani amacını
Istediğini vermeyerek...
Amacı kendini tatmin etmek yol ver
Ama ben seni istiyorum diyor
Tamam işte o yüzden istiyor 😂😂
Ama bir sürü kadın var onlara bakarak daha rahat işini yapar
Aynen
Niye yapmıyor o zaman
ihtiyaç ama sevmediği insanla da yapmaz
Gerçekten benden hoşlanıyor mu yani? Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum
Seviyordur hoşunada gitmişsindir şimdi de kendi ihtaiyacı için nude ister kendini rahatlatır :)
Ben de aynen böyle olmasını istiyorum. Beni gerçekten beğenmesini. Kullanmasın beni yeter. Ama korkuyorum da
Temkinli haraket et bence
İşte ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağımı
Normal konuş hiç cinselliğe girme bakalım o girip ısrar edeceek mi
Zaten ilk başlarda normal konuşuyorduk. O sonradan cinselliğe girmeye başladı. Bende neden böyle konuşmaya başladın dedim. O da senle konuştukça seni istemeye başladım diyor.
Anladım bunun derdi takılmak felan sevmekle bir ilgisi yok
Eidjdjjxjd 3q çekcek okadar Kaş arlık yapma bence
Peki gerçekten beğeniyor mu yoksa ihtiyacı için beni kullanıyor mu acaba
İhtiyaç tabi ki napsın kızım söyle düşün İnternet'e bir sürü at gibi hatun ama senle konuşup azıyor bide patlatıyım diyor
Ben de öyle dedim internette o kadar taş gibi kadınlar var dedim. Ama ben seni istiyorum diyor
Güzel bulsa onları bulur di mi onlar ama karşılık vermiyor sexting yapmaz istediği şekillerde foto atmaz akıllı olup hayatından çıkarman en iyisi
Yani bende çok çirkin sayılmam. Ama o kadar güzel olup kaşar olan kızlarda var. Belki bende kaşarlık yapıyorumdur farkında olmadan. Ama ben ondan çok hoşlanıyorum. Ve bende onu istiyorum tabi gerçek anlamda. Benim ki oynamak değil
Ben bi erkek olarak kesin olarak neyin ne olduğunu farkındayım. Vakit geçirmek istiyorsan ben geçiririm seninle mesela ama böyle insanlarda hoşlanılcak bisey yok et parçası olarak görüyor yani seni okadar. Yarın sendende sıkılıp başka bi avuç meme bulunca salar üzülürsün
Bende ondan korkuyorum. Ondan çok hoşlanıyorum. Ama kendimi de kaptırmak istemiyorum
Bence kaptırmaya başlamışsın haberin olsunda
Evet kendimi zor tutuyorum ona karşı
Evet sen yaz bana istersen sıkılınca ona yazacak gibi olunca konuşuruz bence artık dahada gitmesin
Sana niye yazayım ben ondan hoşlanıyorum. Bende ondan nude isteyim en iyisi karşılıklı olsun her şey
Seninkide bukadar demekki devam
Ben sadece onu kendime çekmek istiyorum. Beni gerçekten görmesini istiyorum
Ok
Arzuluyor işte dediği gibi
Yani arzulaması benden hoşlanıyor mu demek. Bide o kadar taş gibi kadınlar var. Onlara bakarak daha iyi tatmin olur ama seni istiyorum diyor
Güzellik göreceli bişey ve demekki vücudunu tatmak istiyor
Ama beni hiç bırakmasın istiyorum
Güzel f*ck olur sizden
Sende ilgisizlikten istiyorsun galiba
Ben ondan gerçekten hoşlanıyorum
Öylemi güzel
Mutluluklar size
31 cekmek istiyordur