Sosyal medyadan yeni tanıştığınız birine temas bağımlısı olduğunuzu söyler miydiniz?
Soru kızlar içinde erkekler içinde geçerlidir.
Sosyal medyadan yeni tanıştığınız birine temas bağımlısı olduğunuzu söyler miydiniz?
Soru kızlar içinde erkekler içinde geçerlidir.
sadece ten mi yoksa örneğin alışverişte bir kıyafeti uzaktan görüp de o kıyafete ilgi duymazsın, bir kıyafete dokununca ilgin oluşur. herkesin yumuşak diye kabul ettiği şeye sen dokunmadıysan yumuşak olduğuna inanmazsın. merdiven korkuluğunun bir işe yaramadığını bile bile ona dokunmadan merdivenleri bitiremezsin. konuştuğun kişiye ufaktan dokunma hissine karşı koyamazsın, "ben buna dokunmalıyım" diye bir düşünce asla varolmaz, bu his içinden gelir. kıyafetin, üstünde kaymaz, tam bedenine oturmuştur ama gereksizce düzeltme isteği oluşur, bozulmayan yerleri düzeltmeye çalışırsın, aslında üstünde aynı kalan kıyafet gözüne düzeltilmiş gibi gelir. bunun gibi binlerce örnek var, hangi birini sayayım ki...
Kişi üzerinden bahsetmiştim. Bazı insanlarda karşısındaki kişiye dokunma hissiyatı olur. Bu saçı olur omzu, eli vs.. Üründen ten bazlı soruyorum
Cevap
4Cevap
Temas bağımlısı diye bir şey yok a*mk yeni yeni şeyler çıkarmayın başımıza. Bunların hepsi sağdan soldan görme özenti hareketler.
Ne alakası var ben mesela sohbet ederken istemeden karşımdaki kişinin kolundan tutuyorum
Söylerim ya
Söylenir ne var ki bunda
Dozuna baglı
Nasıl yani
Ne ölçüde temas mesela
Ben mesela sohbet ederken istemeden karşımdaki kişinin kolundan tutuyorum hoşlandığım olunca da hep yan yana dip dibe olup dokunmak istiyorum ona
Brnde oyle el teması özellikle ama dedım ya yerine ve dozuna baglı
Sen misin bu kişi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?