Hande ercel aşırı seksi çekici olmuş boyle. Zayıf kadınlar çok sıkıcı gelmeye başladı bana yok Afrika limaymis itina shaykmis ikisini de ezer hande tas gibi fiziği tas.

Eksi sözlük sana girsin !! Yok kıskanma yok eksi sözlükte herkez beğendi ergen ergen hareketler bişey atıyon bari alacağın yorumları düşünde at. Herkez beğenmek zorunda değil. Benim arkam bu kızın yüzünden güzel be ama abartınız , HAYIR KISKANMIYORUM 😂😂
Eminim kiskanmadin😂
Ne ya ne sen anca uzaktan yorum yap
Böyle kadın yok demişsin sokaktaki kızların çoğu böyle basenli, yağlı, 😂😂 yüzünde kezban, ergen ifade var kadınsılık denilen bişey yok.
Kiskanmadan bak kiskanmadan. Bütün eksi sözlük bile hasta kiza😂
O yorumlar neden bu kadar önemli? Bilim adamları falan mı var sitede 😂😂Ekşi sözlükten gördüğüm yazıyı taktım ediyim "bu kim ya diye baktım ki yine işsiz çılgın otzbircilerin başka bir abartması ile karşılaştım... dünya standartı yazmış bir de nası bir yokluksa...
gerçi kızamıyorum zira memleket maymunlar cehennemi olduğundan birinin g*tü güzel olsa hemen meşhur oluyor..." Birde şu "o değil de bu nasıl mankenmiş arkadaş. bildiğin patates olup çıkmış. nasıl güzel buluyorlar? nasıl bu kadar ünlü? nasıl oyunculuk sıfır olup başrol oluyor anlamıyorum? ben konservatuar öğrencisi olsam çok üzülürdüm. böyle kişilerin parayı götürüp, gerçek sanatkarların işsiz kaldığı bir ülkede"
Evet 27 sayfa yorumdan iki kotu yorumu cımbızla cekmissin. Çoğu beğenmiş ama
10 beğenmiş gerisi sövmüş 😂BAK şu yorum da hoşuma gitti "sokakta görebileceğiniz binlerce kadından biri. güzel falan da değildir. bir tv yüzü olarak tabi. yurdum balık etli seven abazanları güzel bulur tabi" ve şu "kocaman popolu ve dolgun suratlı * bir ünlü. kara kaş ve kara gözlerine açtırdığı saç rengi yakışmamış. oyunculuk yeteneği zayıf. sıradan, tipik bir türk kızından tek farkı ise uzun boyudur görüntü itibariyle.
(bkz: ablak suratlı ünlüler)" hepsini atamam uzun baya ekşi sözlüge Hande in ergen fanları da üye 😂20 yaşında ergenler yani seni güzel tarif etmisler yorumlarda
Hande taş taşşşşş.
Cevap
2Cevap
fiziği iyi olup koyun gibi yatanlar var. sende zevk diye birsey yok konuşma sen
Kıskanç suna bak. Bildiğin tas hatun boyle kari var sanki
ne kıskanması be? cocuksun büyü biraz
Eksi sözlükte bile herkes bok atıldığını iddia ediyor ona bakarsan?
ekşi sözlükde nedir be salakların toplansıgı yer hepsi senn gibi ergen
18 yas siniri var sacmalama
yaş değil karalter ergen ahmak. sen tam bir malsın la
bunun neresi cekici iyice sisko olmus. eski hali daha iyidi.
Boyle karılar var sanki disarlarda suna bak
Eksi sözlükte bile herkes bok atıldığını iddia ediyor ona bakarsan?
Biraz kilolu sanki :D
Afrika Lima. ASFFDD
Başka bir şey demiyorum
Arkadaşımın kuzeni hiç güzel değil ayı gibi olmuş
Kıskanma arkadaşım. Eksi sözlükte bile herkes bok atıldığını iddia ediyor ona bakarsan? Oradakiler herkesi gömer onlar bile begendiyse. Dünya standartlarında bir kiz
iyi..
off çok fena
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar