Kadınlar hep ilgi bekliyor,
Hep ilgi görmüyorum diye şikayet eder,
Peki, kadınların beklediği bu ilgi ne demektir?
Cevabını çok merak ediyorum 🤔

Kadınlar hep ilgi bekliyor,
Hep ilgi görmüyorum diye şikayet eder,
Peki, kadınların beklediği bu ilgi ne demektir?
Cevabını çok merak ediyorum 🤔

İlgi şu değil : ona mı taktım kafanı ya boş ver canım yha takma kafanı salla, onu bunu bırak da bak bugün ben ne yaptım, berkcanı gördüm cafede...
İlgi şu : seni tüm kalbimle anlıyorum, anlamaya çalışıyorum, bunları hissetmekte çok haklısın, çok doğal bu hissettiklerin ve üzülmen de normal, senin için ne yapabilirim, keşke elimden bir şey gelse, içini dökmelisin, lütfen çekinme...
İlgi şu değil : ona mı taktım kafanı ya boş ver canım yha takma kafanı salla, onu bunu bırak da bak bugün ben ne yaptım, berkcanı gördüm cafede...
Bu nedir🤔
Ve verdiğin ilgi tanımında bunları deyince ilgi göstermiş mi oluyoruz 🤔
😂😂
Bir daha ki sorum kadınlar neden hep anlaşılmadıklarını dile getiriyorlar olacak😂😂
Sadece emoji olsaydı anlamazdım😂😂
Tamam sorunun detayına özellikle etiketleyeceğim seni 😂
Kadınlar hep ilgi bekliyor, ilgi eksik kalınca bunu hatırlatıyor.
Şikayet etmesi bir uyarı, bak burada bir şeyler oluyor fark et yoksa iş başka yere gidecek demek istiyor.
Kadınların beklediği (aslında erkek de bekler de o şimdi uzun sürer 😀) ilgi şu demek; ona bakmak, görmek, dinlemek, anlamak, dikkat etmek, ona odaklanmak...
Erkeğin hayatında var olduğunu hissetmek istiyor, hissettirmek de hiç zor değil. Beyin ameliyatı değil yani 😂
Anlaşıldı 🙂
Rica ederim 🙂
Mutlu anlarını paylaşmak, sıkıntılı anlarında da yanında olduğunu hissettirip, çözüm aramak..
Onu fark etmek, bazen de sesinden ya da davranışlarından ruh halini anlamak..
Ama bunları yapınca da "ayyhh..! beni boğoyoson.." diyen canlının adıdır kadır.. 😄
Tadında, dozunda olmalı sözünü zaten hiç anlamam.. Az sevmek diye bir şey yoksa, az ilgi, dozunda kıskançlık diye de bir şey yok bana göre..
Kesinlikle bu yazdıklarına katıldığımı ifade etmek istiyorum 😂
Nedir abi ilgi ya? Hep ilgi, ilgi, ilgi...
Dediğin gibi biraz üstüne düşersin bu sefer beni boğuyorsun derler...
Üstüne düşmezsin, ne olduğunu bilmediğim ilgiyi göstermiyorsun derler😂
Yine sinirlendim bak.. Çay alayım ben.. 😅
Sigarayı da yak😂
Neredeyse sigarayı çaya banacam.. 😄
Tadı güzel oluyorsa ben de deneyeyim 😂😂
Birinin denemesini mi bekliyordun banmak için.. 😅
İlham kaynağım oldun😄
Yaptıklarımı yapmayın, söylediklerimi yapın.. 😅
Bunu hangi filozof diyordu 😄
Ben imamlardan biliyorum.. 😄
Bir de doktorlar diyordu sanırım 😄
İkisi de filozof sonuçta.. 😄
Kadınların görüşlerini okuyor musun😂😂 Okuda öğren biraz ilgi ne demekmiş 😂😂
Okumadım.. Dur bakayım, cahil kalmayayım.. 😄
😄😄😄
Teşekkür ederim.. :))
Rica ederim 🙂
Kadınlar ilgi bekler çünkü erkeği obje olarak görmez, ben sana ilgili davranıyorum sende bana davran demektir. Tanımı şudur; benimle vakit geçirme; bana vaktini ayır, bana birşeye ihtiyacın var mı deme; ben arkandayım de, kafam bozuksa noldu noldu diye beynimi yeme (anlatmayınca da tirip yiyorum bide); gel buraya canın sıkkın deyip sarıl... O kadar çok örnek var ki...🙇♀️
En güzel açıklama bu oldu sanırım : ))
Teşekkür ederim:)
Cevap
2Cevap
İlgi, şu demek; halini hatrını sormak, ufak tefek değişimler olsa bile fark etmek, iltifat etmek, onunla gülüp/ağlamak, derdine ortak olmak, mutluluğu paylaşmak, arkasında olduğunu belli etmek vs. Bunları yapsın canımı yisiiin sjsj
Yine de yemesin canını 😂
Zaten yok böyle biri :D ondan bu rahatlık sjsj
İlgi sevilmeyi isteme durumudur
Mutlu mutsuz her anımda yanımda olduğunu bilmek, desteğini hissetmek..
Herhangi bir şey anlatırken dinliyormuş gibi yapmamak gerçekten değer verip dinlemek..
Hatta kadınlar bazen kıskanılmak ister.. Eğer değerli ise o değeri görmek bilmek ister..
Ilgi ne demektir miii🤭 Ilgi sadece aracı.. Kadın değerli olduğunu hissetmek ister..
Evet, ilgi ne demektir? Çok merak ediyorum bu sorunun cevabını : )) Kadın değerli olduğunu nasıl hisseder diye soralım sana o zaman : ))
Yok ben almayayım, iyisi mi kahvalti edeyim. 🤭
Afiyet olsun : ))
Teşekkürler🌺
Dünyadaki tek kadın oymuş gibi hissettirin işte nasıl yapıyorsanız artık amann
İşte bunu yapınca da, yeter artık boğma beni diyorsunuz 😂
Ama bunu da abaza gibi kadınsızlıktan ölüyor gibi yapmayacaksınız. Dünyada bir cok kadın var ama ben hepsine körüm sen bana yetersin anlayışıyla medenice yapın.
Öffne kadar sıkıcı konular ya gidiyom ben 😄
Sen elma mı daha güzel, yoksa armut mu diye sor da eğlenelim biraz😂
Valla gülün eglenin işte kurcalamayın buraları 😄
İlgi seveyim, öpeyim, sarılayım değil benim için.. İlgi bana göre kişinin hayatında ki iyi, kötü ne problem varsa kendi durumuymuş gibi ilgilenmesi, düşünmesi. Bu benim için ilgidir..
Konuşurken dinlemek belkide değerli olduğunu hissettirmek. Anlamaya çalışmak. Öylesine değil içten gelebilmeli..
Düşünceye bağlı ince hal ve hareketler.
Mesela, habersiz bırakmamak ve yeri geldiğinde sözle gönlünü almak gibi.
Çok basit aslında…
umursamaz olmayın bahaneler üretmeyin yeterlidir 😄✌🏼
Duygulara gösterilen özen ve imtiyazdır ))
Bu özen ve imtiyaz nasıl gösteriliyor acaba🤔
İşte o kapasite meselesi.. kimine dünyaları versen yine de sığmaz, kimine küçücük dünyanı gösterirsin içinden hiç çıkmaz ))
İçinde bir filozof gördüm sanki : ))
Galiba ))
Halini hatrını sormak
Bu kadarcık bir şey yetiyorsa ilgi dediğimiz şey hiçbir şey miş 😂
Fazlası zarar yeterli
Hepsinin canı cehenneme..
Değer , sevgi görmek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?