Bu soruyu biraz önce yorumlaştığım bir üyeden çıkardım..
Sizin için sevgide dokunmak ne kadar önemli? Dokunamayacağınız ya da hiç dokunmadığınız birisini ne derece sevebilirsiniz? Ruhunuza ve yüreğinize dokumması yeterli olur mu?

Bu soruyu biraz önce yorumlaştığım bir üyeden çıkardım..
Sizin için sevgide dokunmak ne kadar önemli? Dokunamayacağınız ya da hiç dokunmadığınız birisini ne derece sevebilirsiniz? Ruhunuza ve yüreğinize dokumması yeterli olur mu?
Evet hissederdim, yani tabi ki özleyebilirsiniz veya merak edebilirsiniz, ama seven insan sürekli yanında ister yani elini tutmak sarılmak ister. ama bunlar yeterli gelmez bir süre sonra, yani sevdiğim kadının bana olan aşkını bilmek tabi ki sevgisini hissetmem için yeterli ama yine de tam anlamıyla hissetmek için yeterli değildir.
Bu soruyu daha önce duysam "Asla olmaz!" derdim. Ama öyle anlar yaşıyor ki insan önce engeller kendiliğinden yıkılıyor, ardından bir sevginin sıcaklığında yok oluyor. İşte böyle anlarda bedensel hazlar yalnızca basit bir dürtü olarak kalıyor hayatımızda. Temas etmeyi, sarılmayı ve masum bir öpücüğü hak ediyor her aşk. Ama dokunmak zorunlu mu? Hayır değil. Dokunmadan da sevebiliyor insan.
Konuş konuş bir yere kadar kanka. Bir yerden sonra boş yani. Güzel bir manzarayı yalnız başına izlemek gibi. İyidir hoştur ama sessizlik, ağaç hışırtısı, rüzgar, hayvan sesleri falan bir yere kadar. Keyifsizleşir.
Yani etkilenme olur elbette ama aşkından ölüp bitmece bence ı ıh
Oşlantı oluyor işte o 😅
Oşlantı da gelip geçiyor ya 🥹
Oşlantı geçmese aşk olur be 🙄
Ne zaman aşık olcaz bea
Olmayalım böyle daha iyi aşk var dert var 😅
Aşk varsa hayat var ama
Aşkın hayatla özdeşleşen kamu spotu gibi oldu. (Beğendim)
Aşk kendini kaybettiğinde değilde, kendini bulduğunda güzeldir...
Ama aşk kendini kaybetmek oluyor maalesef. Büyük konuştuğun her şeyi sana bir bir zevkle yedirmesi 😂
Büyük konuştuğu her şeyi yapmak zorunda kalan ben, bu cevaba susuyorum 😅
Aynısını ben de yaşadım, çok iyi anlıyorum seni 🫠
Cevap
7Cevap
Kalp kalbe dokansın önce, gerisi gelir
Dokansın tabii
Dokansın ki dokandığını hissettsin
Kalbi olanlar düşünsün :D
Senin kalbin var hissediyorum ben atıyor 😬
Ohaaa bana biri dedi ki “bir kalbin olduğundan şüpheliyim”
O her kimse hissiyatları ağır işitiyordur. Jssj
Mümkündür
Mümkünlüde her şey mümkündür
Önemli olan yüreğe dokunarak sevebilmek değil mi zaten? Ruhunu okursun bazen birisinin. Çoğu dokunduğundan kişiden daha iyi gelir sana. Daha iyi anlar seni. Daha iyi anlarsın onu. Belki dokunsan bir kere tüm bu büyü bozulcak.
Görseldeki gibiyim, beni karıştırmayın böyle şeylere ahsj
Dokunmadan da sevebilir insan o heyecanı duyabilir bazı insanların yüreğine dokunmak vücuduna dokunmaktan daha etkili olabiliyor ben bunu bizzat yaşadığım için biliyirum
Bakışlar konuşur, her ne kadar tenlerin konuştuğu gibi konuşmasa da..
Yani evet, hissedebilirim.
Bi baksana kendimden geçim 2 dk
@İstanbul_bey utandırma 😅
Bu derece romantizmi bünyem kaldırmıyor valla. Şöyle usul usul seven erkeklere minnet duyuyorum. Kızlar zaten severler
Hiç dokunmadıysam hissetmem…
hoşlantı olabilir sevgi hemen olmuyor
Hissedebilirim tabiki.
Hissetmeden önce dokunmak zaten içler acısı olan.
Sevgisini hissetmek için dokunmak gerekmiyor bazen bir söz de yeter
Yüreğime dokunana , dokunmak isterim ve bu konuda gerçekten hassasımdır. :D
Ruhumda çiçek açdıranı dokunmasam da seve bilirim
Dokunmadım hissettim. Ama bitmedi mi bitti. Kimse vazgeçilmez değil 💁♀️
Aşk iki beden arasında değil iki kalp arasında yaşanır tabiki hissedebilirim her şey dokunmak değil
Dokunamıyorsak koklarız be ya 😅🤭
Hayır. Yeterli olmaz
Hissederim atito
Atito ne yahu jsjk
Sayende kendime patlamalık draje şeker gibi hissediyorum 😅
Hissederim.
Hissederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?