Güncellemeler
+1 yıl
Babam sırf benim demek için bile vermez. Evlenmemiz istemiyor resmen. Kendini ispat etmeye çalışıyor vermiyor ama bu naz felan değil arkadaşlar
Sevgilim normalde Kürt değil ama annesigil Diyarbakırlı. Babam yine de aşırı ırkçı birisi (Suriyeliler hariç) ondan dolayı beni vermeyecek hissediyorum. Ben 21 yaşındayım benden iki büyük ablam evlenmedi ama kendi tercihleri. Şimdi senin iki büyük ablan varken dicek ve beni vermeyecek biliyorum. Çok sorun yaşayacağım her şeye rağmen deneyeceğim ama baktım vermiyor ne yapmalıyım. 4 yıllık sevgilim o benim, yeri geldi baba abi dost oldu bana yeri geldi sevgili. Kaçsam ne olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ailen vermezse, aileni dinle. Onların sözünden cikma. Zira ilerleyen dönemlerde pişman olacağın kesin ve iş işten geçecek.
Annemgil felan biliyor babam kendisini benim demek için vermeyecek
Senin bilmediğin ama onların bildigi şeyler olabilir. Sadece inat olsun diye vermediklerini düşünme. İyi düşün. Ablamdan biliyorum ayyaşın birine gitti, bin pişman 4 çocuğu var. Ne dönebiliyor ne orada kalabiliyor aşırı yıkıcı bir durum. Seni hiç tanımıyorum ve inan senin iyiliğin için söylüyorum. Ailenin düşünceleri ve sözleri daima senin için daha önemli ve geçerli olsun. Çünkü aileni karşına alırsan, sahipsiz kalacaksın ve gittiğin yer bunu bildiği için, seni daha kolay ezecek ve yıpratacak. Değersiz biri olacaksın. Ailen arkandayken evlenirsen, diğer taraf seni ezemez kolay kolay. Sahipsiz olmazsın ve değerini bilir o taraf.
Ben bu kişiyi tanıyorum ama 4 yılımı verdim birbirimizi gerçekten seviyoruz bir tek sigarası var ailesi düzgün temiz insanlar
Babam sırf kendi dediği olsun diye vermez beni
Kafam çok karışık hiçbir şey bilmiyorum
Bilemezsin. İş ciddiye binince babanın düşünceleri değişebilir. Senin veya sizin yapmanız gereken sevgilinle beraber. Ciddiyetinizi olgunlukla, ve güzel bir üslupla babana evleneceğinizi, bunu gerçekten isteyip mutlu olabileceğinizi hissettirmeniz. Bunu yaparsanız onun da düşünceleri biraz daha olumlu olur. Çünkü sen onun evladısın ve senin mutluluğunu isteyecektir. Ama, baban çocuğu tanıdıktan sonra, ailesini arastiracaktir. Çocuğu da araştıracaktır. Bu kesin. İşte baban o çocuğu ve ailesini tanıdıktan sonra olumsuz şeyler söylerse sana, o zaman babanı kesinlikle dikkate almalısın. Çünkü babanın öğrendiği şeyleri sana söyleyemeyebilir. Ama sana der ki bu çocuk olmaz kızım. Bunlara dikkat et.
Yorumların için teşekkür ederim🙏🙏
Rica ederim.
Arkadaş bende Diyarbakırlıyım ama ne yaptı bu Diyarbakırlılar sana söyle yani
Sorun da o. Her Kürt bir değil aynı şekilde her türk de bir değil.
Sadece sabır et. Babana psikolojik baskı uygulayin devamlı biktirin onu. En sonunda vermek zorunda kalacaktır. Sakin kaçma.
Nasıl psikolojik baskı uygulayabilirim ki
Her gün ben bu kişiyle evlenmek istiyorum diyicen. Her gün, hep onun adini anican babanin yaninda.
Baban onun ismini günde 100 kere duyacak. Dinle beni. Baban kafayı yiyip verecek sonunda
Ahahahha mantıklı 🤗🤗
Dinle beni bu sekilde yap. Sakın kaçma, kacarsan esin ve ailesi seni ezecek. Ve kaçtığın icin her iki tarafta laf sokacak sakın kaçma
Verir ya neden vermesin eli yüzü düzgün biriyse
Kaç gitsin bı torun verirsin kucağına barisirsin