Evet istediğiniz kişi olmazsa hayatınızın geri kalanını yalnız bir şekilde yaşamayı mı tercih edersiniz 🤔

Evet istediğiniz kişi olmazsa hayatınızın geri kalanını yalnız bir şekilde yaşamayı mı tercih edersiniz 🤔
İstedigim kişi olmazsa bende başka birini isterim😄 Ben isteyecek birini de bulurum.. Baktım kimseyi istemiyorum mantık evliliği yaparım.. Kalabalığı sevmem ama ömür de tek başına geçmez🙃
Sevdiğim kadın ile birbirimizi seviyorsak zaten zorlukların üstesinden gelir ve bir şekilde evlenirdik. ama zaten evlenemiyorsak ya da sorunlar çıkıyorsa o kişi benim için doğru kişi değildir muhtemelen. ama bekar kalmayı tercih etmem maddiyatım olduğu sürece. sadece yoksa tercih ederim bekar kalmayı
Zaten aşk konusunda çok şanslı bir adam değilim doğruyu söylemek gerekirse bu konuda çok canım yandı çok başım ağrıdı sanırım bu yüzden zamana bırakmayı tercih ediyorum
Hayatımda 2 defa evlilik yoluna girdim ama hep son anda bitti. Şimdi bunun yüzünden hayatımı ne diye bekar geçireyim? Karşıma düzgün biri çıkarsa evlenirim
Cevap
4Cevap
E yani en mantıklısı bu.. Hayatım cehennem olmasın, varsın cennet de olmasın..
Niye bekar kalayım, yeni taliplerimi değerlendiririm 😂
Şİmdi evet diyebiliyoruz ama nasip belli olmuyor
Hayır evlenecem evlenecem vermezlerse haç'a cam💃💃💃
Gaçacam
😂😂
Şu an bekarım, yeterli cevap olmuştur heralde 😀😀😀
Evet ya o ya hiç
Galiba öyle olacak… üzgünüm
Evet
Evet
Kaldık zaten bro