Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle birşeye hakkı yok eğer öyle hareketleri var ise hiç hakkı yok desen ki lüks içinde yaşamıyor her şey den mahrum kalıyor cidden zor durumda sevdiğin adam bir şey olmaz yardımcı olunur ama böyle durumda lüksten vazgeçmeyip senin maaşına göz dikmiş ise buna utanmazlık denir benimde borcum var evli değilim ailemden de istemedim çoğu şeyden mahrumum ama kapatmaya çalışıyorum kısacası böyle bir şey talep ediyor ise gerçekten mahrum zor durumda olması lazım yine sana kalmış bir durum şöyle yapabilirsin ev ihtiyaçlarını karşılarsın yeme içme gibi benden bu kadar dersin benimde hayallerim ve ihtiyaçlarım var dersin
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet söyledim bana dediği şey ben borç içinde yüzerken sen mutlu olamazsın paranı bana vereceksin diyor
Cevap sahibi+1 yılArkadaş sanki sen söylemişsin gidip borç içinde yüz diye suçun yok birşeyin yok zaten erkek olsa hakiki erkek olsa borç benim borcumdur eşimi bu işe karıştırmam der yeri gelir aç yatar yine karıştırmaz görende diyecek sende çok mutlusun derdi ile seni de mutsuz etmiş inşallah biter bu dert kısa sürede kurtulursun sende ne diyebilirim ki bu durumda
Soran+1 yılDoğru
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Evlilik tek bir beden de iki can olmaktır önemli olan bunun bilinciyle hareket etmek lazım karşınıza alarak net olarak konuşmalısınız bu durumu diğer türlü aranızda ki bağ zayıflar ve sevgi zaman, içerisin de tamamen biter evlilik iki kişinin el ele vererek emek işleyerek çaba harcayarak mücadele ederek yürütüldüğü bir kurumdur aksi halde bu şekilde evliliğinizi yürütmenin zor olacağını belirtmelisiniz sevgi ait olmaktır, üstelik bunun farkındalığı ile hareket edilmelidir doğru olan da zaten bu sorunu çözüme ulaştırmaya gayret edin maalesef sonu hoş olmayabilir ortaya çıkacak olan tablo hoş olmayabilir ya da birbirinizden uzaklaşmak olur.
Hayatın her bir alanında mücadele vardır evde sokakta işte aklınıza neresi geliyor ise tam olarak orada insanın olduğu yerde bu olur bakın ekmeği dahi ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz saniye midemize gidiyor. Bu bile bir çaba gerektiriyor nihayetinde üstelik nefes alıp veriyorsak anlarız ki hikayemiz halen daha devam ediyor. O halde geç kalamayız her ne varsa bunun farkındalığı ile davranmak en sağlıklısı.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHanımefendi ilk yapmanız gereken bu züppeden çocuk yapma ihtimali olan eylemlere girmemek. Bu adamdan size koca, çocuklarınıza baba olmaz. Zararın neresinden dönülürse kardır. Senden kadın olmaz, boşarım diyen kişiye kadınlık yapmanız, evli kalmanız kendinize saygısızlık.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana bunlardan rahatlıkla boşarım diyen mir adama kredi çekme sakon, ama maaşın yarısını versen beraber harcansa borç bitince normale döner mi bilemedim. Sen evlenmeden önce bilmiyor muydun bu borçları? Tespitinde haklısın ama evlilik öncesi bu çelişkiyi farketmedin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılSordum borcun var mı diye hep bi geveledi, yok falan dedi beni kandırdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bütün maaşını da versen yaranamazsın böyle bir adama gün gelir vermeseydin der g. tünü sıksın da borcunu ödesin sana mı güvenmiş tek başına yerken. İhtiyaç halinde tabiki el birliği ile her şey ödenir, paranın lafı edilmez ama kendi zevki harcamaları için senden bunu istemesi cok saçma. Ben olsam kadın halimle kocamdan istemeye çekinirim, şimdiki erkeklerde gurur falan da kalmamış karısının üç kuruş parasına kalıyorlar. (Sözüm böyle hesabını bilmeyen, kendi parasını yönetmeyi bile beceremeyen tiplere, genelleme yapmıyorum)
31 Yorumla
Soran+1 yılAğzından bal damlıyor bal
+1 yıl“ Sen nasıl eşsin seni boşarım “ diyen adam kafada o eşi zaten boşamış demektir. Bir insan en ufak bir durumda direk böyle bir şey diyorsa sen de kafanda çok büyük hayaller kurma bence. Pahalı saatleri varsa satsın 2 tane kalsın. Sonra parfüm vs pahalı kullandığı 1 den fazla olan şeylerini satsın baktı borcu kapanmıyor, o zaman gelip sana güzelce derseki “ bak hanım benim bu borcu ödemem lazım ve her şeyimi sattım. Bana borç versen durumu düzeltince ödesem olur mu? “ derse bence verebilirsin ama hiç bir şeyden ödün vermeyip üstüne 1 de boşanma ile tehdit ediyorsa, yol yakınken kendi başının çaresine bak ve o adamdan çocuk falan yapma.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum artık, ailesi de diyor SAN ödeyeceksin o eşin senin ama o borç varken ben yoktum
Bak beni dinle amacım asla kafadan salma cevaplar vermek değil. Bak bu adam seninle değil senin paranla evlenmiş belli ki. Böyle lükse düşkün biri seni aldatır haberin olmaz. İlk tartışmada bosanirim diyen adamdan ne hayır gelir ya sana. Mantıklı düşün biraz. Böyle bir adam seni mutlu etmek değil kendini tatmin etmek için yasar. Bence yol yakınken dön bu ucu boklu yoldan. Tek başına çekip yediği paraları tek başına ödesin. Bir insanı kaybetmekten korkma bence maaşın var mesleğin var kime ihtiyacın var ya senin boşarim diyen adam seni sever mi sence
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru dedin valla
+1 yılSeni boşarsa o borçları nasıl ödeyecekmiş peki? Seni boşadığında o borçları neyle ödemeyi planlıyorsa şimdi de onunla ödesin o zaman. Beraber yaptığınız bir borç olsa anlarım, eşinin öğrenci kredisidir başka harcamalarıdır kişisel masrafı olsa anlarım ama hem borç kendinin değil hemde meblağ çok fazla bende eşimin borçlarını ödedim kendi yaptığı askerlik parasını bile ben verdim bedelli yaptı. Benim eşimde lükse düşkündü ama özverimi gördü kendini geri çekti makarnayla günler geçirdiğini bilirim. Bunların hepsi eşim içindi erken bitsin askerliği biz bir an evvel yuva kuralım diyeydi hala da maaşımı ona teslim ederim. Çarçur etmez kimseye harcamaz yatırım yapar eve harcar bana da yaptığı yatırımları söyler. Param bitince de eşimden isterim. Ama işte annesinin babasının borcu değil kaldı ki özveriyle yaklaştı lüksü bıraktı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Adam haklı. Sen düzgün bir eş olsaydın, bu iti böyle gevşek, gevşek konuşturmaz, çoktan kıçına tekmeyi basardın.
42 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sırf borçlarıma yardımcı olmadın diye ayrılırım diye tehtit ediyorsa sessiz kalma derim ne güzel dedin borcu olan har vurup harman savurmaz ki bu borçlar düğün borçları ya da yatırım amaçlı borçlar olsa yardımcı ol derim eşinle senin benim diye bir şey olmaz para konusunda her zaman kendine para biriktir kötü günlerin için para güvence demektir kötü günler için.
22 Yorumla
Soran+1 yılBenim birikimim var evet işte borçlu adam bu şekilde yaşamaz benim bildiğim ama bu bi garip
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılValla sizden once yapilmis bir borc icin asla vermenizi istemem.. Bir kere verirseniz omur boyu esiniz ve ailesi icin calisicaginizi unutmayin. Bosamak istiyorsa keyfi bilir Bosasin Kimsenin kolesi olmayin ( erkeklerde kadinlarin Kadinlarda erkeklerin olmasin )
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni bosarim lafi blöf. Bosarsan boşa, lemdi borcunu ödemekten aciz adamla işim olmaz de bakalim ne yapiyor. Gerekirse de boşan. Biz kadinlar erkeklerden para istemeye utaniyoruz, utanir hale geldik, erkeklere bak ne hale gelmis. Adam da denirse tabi bu tavirlarla. Ben öğrenciyim, son sınıftayım. Paraya ihtiyacim var, nisanlimdan isteyemiyorum, utaniyorum, uygun bulmuyorum. Adama bak borcumu öde diyor. Az ötede havla de.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLemdi degil. Kendi olacak orası.
- +1 yıl
La adam haksız, sen ise nasıl daha da sorun çıkarırımın peşindesin.
Az ötede havla ne lan? İnsanlara, gerekçesi ne olursa olsun, hak etseler de hele ki evlilik içinde böyle davranmaya kendinizi muktedir görürseniz hiç iyi bir hayatınız olmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok arkadasim kocasinin tavri icin söyledim ben. Bana boyle davranilmadigi surece bir sey demem. Saygi gormek isteyen, saygi gösterecek. Bak nisanlim iyi biridir, bana da ne ihtiyacin olsa söyle der, ben hem utandigimdan, hem artik erkekler kadin parami yiyor gibi triplere girdiginden maddiyatla ilgili bir sey istemiyorum bizzat. Adam sen nasil kadinsin diye hakaret etmis. Bende tekrar bunun gibi seyler soylerse az ötede havla falan de dedim. Az ötede havlasın demedim. Bana boyle laflar edilse altinda kalmayacağım gibi boyle bir evliligi de sorgularim. Kimse kimseye yük olmak icin evlenmiyor. Kimsede gururunu ezdirmek istemez. Evlilik içindeyiz diye her lafa, cumleye boyun mu egelim? Karsi taraf saygili olacak ki saygi gorsun. Boyle konusan, bu tavirlara, bu usluba sahip adamla böyle konuşulur. Canım, gülüm diyerek bir seyleri alttan almaya calisinca insanlar nankor olduklarindan dolayi kadin erkek farketmeksizin üstünüze cikiyor. Her seyde oldugu gibi evliliklerde de sınır koymak lazım. Kimse saygı ve uslup olayinin sınırını aşmaya hakki yok. Bu tavrın raconu budur. Bazi insanlara ayna olmaniz gerekir ki kendilerini görsünler. Yoksa afedersin ama ne b*k olduklarini anlayamiyorlar
- +1 yıl
Hayatın boyunca benden daha dobra birini zor bulursun.
Ama dobralık her ağzına geleni söylemek demek değil
İnsanlara ne kadar mal olduklarını ifade etmek istiyorsan, böyle direkt dar dar dar etme
Zaten anlamaz ve senin kendilerine hakaret ettiğini savunup üste çıkmaya uğraşırlar boğuşup durursun
Gizli Üye(25-29)+1 yıl8 ay evli kaldım ve şu an 4 ay oldu boşanma sürecine girdik asla pişman değilim sakın kendini ezdirme güzelim bugün yardım edersin dünyanın en iyi insanı olursun ama borç biter senin istediğin bir şey olur almaz belki tavır alırsın dünyanın En kötü insanı sen olacaksın unutma
20 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin! Hem lüksünden geri kalmayan hem de anasının babasının borcunu karısına ödetenden adam olamaz. Bir de boşanmayı söylüyorsa bırak biraz git. Eminim tıpış tıpış ayağının dibine gelecektir. Daha 6 aydan böyle yapan 10 yıl içinde hatta daha sonrasında neler yapar kim bilir? Geleceğine odaklan biraz üzülmek senelerce çekmekten daha iyidir. Ailene danış bu konuyu görüşlerini al. Hatta gerekirse eşinin ailesiyle de konuş. Ödeyecek bütçenizin olmadığını kredi cekmeniz gerekeceğini anlat.
10 YorumlaBoşarım diyorsa kapıyı göster. Eşinle birlikte yatırım yapma kararı alıp elini taşın altına atarsın tamam ama senden önceki borçları sana güvenipte mi yapmış. Bu ne arsızlık ya.
20 Yorumla
+1 yılOnun borcunu ödeme sakın benim kuzen öyle yaptı sonunda kuzenim ile boşandılar bir erkeğe hiçbir zaman yardım edilmemeli bırak nasıl borç yaptıysa öylede ödesin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Baştan evlenmesen iyiymiş de neyse 😅
Vay be ne adamlar var, ne kadınlar var... Biz varımızı yoğumuzu ayaklarına serelim üç kuruşluk değerimiz olmasın, adamlar hatundan kredi, maaş istesin baş tacılar..!
11 Yorumla
Soran+1 yılYazık :(
+1 yılBen seni boşuyorum demelisin!! Hiç normal değil anlattığına göre resmen yiyici😄ödemek zorunda değilsin kendisi kıstırsın şeyini ödesin hiç oralı bile olma aksi halde boşarım seni de, lüks yaşamından kıssın ödesin
13 Yorumla
Soran+1 yılHiç taviz vermiyor lüksünden, iphonenih son moralini almazsam arkadaşlarım dalga geçer diyo
- +1 yıl
Haha vayy beaa değiştir ozaman arkadaş çevreni çünkü fakirsin artık de 😂😂bende yolunacak kaz değilim de
Soran+1 yılDoğru
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Boşarsa boşasın. Borcunu ödemen için mi almış seni. Ben yaptım böyle bir hata. Eşim dedi kredi çek taksitleri ben öderim, bir taksit ödedi sonra dedi ödeyemiyorum pandemi var. Borç kaldı bana. Üzerine bi de gitti ihanet etti. Boşadım :)
12 Yorumla- +1 yıl
Yapan yaranamaz Allah kurtarmış
Soran+1 yılDoğru bacım haklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha 6 ay olmamış evliliğiniz utanmadan gelmiş para istiyor bence verme senle borçlarını kapatmak için mi evlenmiş gitsin kendi ödesin
20 Yorumla Adam ödemzsen böşarım der tabi adam zaten borçlarini rahat ödemek için seninle evlenmis. Resmen oyuna getirmiş seni bunu yapan insanlar var. Sevse zaten boşarim demezdi ki
13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten dediğin gibi oldu bi oyuna geldim
hahaha gecen birisi vardı karınızın kyk borcunu öder misiniz diye bütün kızlar ödesinler diyordu şimdi mızmızlanmaya başlamışsınız hahahahha bu kızlara harbiden güvenilmez
02 Yorumla
Soran+1 yılKyk ile bu aynı değil ki bunun nereye gittiği belli değil kumar mı belki
+1 yılBenim hayal ettiğim senin benim param yok koyariz maaşımızı ortaya neye harcayacaksak beraber alırız birbirimize sorarız
05 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey yok. Öyle bir evlilik hayal etme boşuna
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok benim hayalim bu olacaksa böyle olsun olmayacaksa olmasin
Soran+1 yılÖyle iş olmaz
- +1 yıl
Niye olmasin
- +1 yıl
Saçma arkadaşım istediğin şey. Bunlar Türk filmlerinde falan oluyor ancak. Hayat hiç senin hayal ettiğin gibi bir şey değil
+1 yılSenden önce bir şey bu sensiz de halletsin kavgasız ses yükseltmeden param yok de çekil kenara bu seni senin için sevmemiş
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
ASLA YAPMA ASLA aynısı kuzenimin kız perişan oldu boşandılar ama borçlar hiç bitmedi zorunlu olarak ödeme yapmaya devam etti sakın bu tuzağa düşme şu an kuzenim 37 yaşında son 2 senedir borçlardan kurtuldu ama çok pişman
10 Yorumla
+1 yılkendisiyle tehdit eden herkesten vazgeçerim. valla yerinde olsam 2 dakika durmam
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılBoşarsa boşasın öyle bi erkekle beraber olunmaz. Bi de tehdit ediyor ite bak
12 Yorumla
Soran+1 yılKarakter yok
- +1 yıl
Sen boşa bunu. Kararından da dönme. Böyle adamdan değil koca dost bile olunmaz
Bunları duyunca bir kez daha hayattan soğuduğuma yemin edebilirim ama ispatlayamam 🥺
11 Yorumla
Soran+1 yılBende hemde ne çok kimseye güven kalmamış
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam bosanalim de nafakayi bas :) gerisini o dusunsun
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil ama sonuçta kendi de odese yine evin giderine etki edecektir ister istemez ödemiş oluyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşine neye güveniyor acaba. Düşünceleri çok yanlış hem borç için senden para bekliyor hemde keyfine göre yaşıyor boşarmış peh
00 Yorumla Evlisiniz sonuçta ev içerisinde bu tarz maddi ve manevi desteklerin olması gerekir. Ancak sorgulama hakkına da sahipsin.
00 Yorumla
+1 yılÇalışan bir kadınla evlenip borçları birlikte öderiz diye nikah kıymış adam zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten artık öyle düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Onu evlenmeden önce dusunecektin, evlenmeden önce bilmiyor muydun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır bilmiyordum sordum yok dedi inandım
+1 yılBu seninle paran için evlenmiş olabileceği anlamına gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle
+1 yılEvlilik içinde yardım tabi olur da sürekli lüks şeyler alma gücü varsa borcunu kapatacak parası da vardır ki zaten borçlar yüzünden seni boşarım diyen birisiyle nereye kadar gider ki en fazla
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen olsam vermem. Israr ederse boşa gitsin. Bi b. ka yaradıkları yok.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik iyi günde kötü günde var olmaktır Allah eşin Hayırlı olanını Nasip etsin..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüğünden kalan borçlarda da eşim sende işe girsen yardım etsen diyor. Zoruma gidiyor. Senden önce olan borç bence yardım etme, gerçi yardım etmesen yine senden çıkar eve harcatır o parayı faturaları sen öde falan der
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Boşarım dediği an bitti bende. Bekara boşa demek kolay ama yinede diyorum boşa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılBorcu olan adam böyle yasamaz diyerek bunları ona da söyledin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu adamla zaten evli kalınmaz kusura bakmasın kimse kendi bokunu sen niye temizlşyomuşsun evlenmeden önce görmedin mi konuşmadınız mı borcu harcı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boşasana bişey deniycem dersin sjjs ne tuhaf insanlar var ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılşu an aynı durum yaşıyoruz galiba benimki benden önce borç yapmış anlattı elime geçen herşeyi kafasına attım sonra vurdum kapıyı gittim anneme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardım etsin bacım işin zor gerçekten.. İnsan çalışmasını sevmediği zaman abuk subuk işlerle uğraşır maalesef
00 Yorumla Normal isteyebilir. Artık evlisiniz seninde önceden olsa o da öderdi belki. Aile olmak bunu gerektirir artık siz yuva kurdunuz senin paran benim param yok her şey ortak.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama borcu olan adam lüks harcamalar yapmaz şımarıklık için para istiyor
- +1 yıl
O zaman verme ödeme kendisi ödesin.
+1 yılYani evin içinde benim param senin paran olmamalı bir borç varsa bu ortak borçtur beraber ödeyin sonra rahat rahat yaşayın işte
02 Yorumla- +1 yıl
Aga hiçkimse, biriyle evlendi diye onun anasının babasının borcuna ortak olmaz.
İnsanların çalışıp kazandığı parayı ''Senin benim yok'' diye kafanıza göre harcayamazsınız
Asla rahat yaşayamayacak insan modeli bir ilişki öneriyorsunuz
Soran+1 yıl@Ragnar_Lodbrok ağzından bal damlıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe demek senden önceki. Adamın borcu seni de bağlar. Demek herif ölüp gitse borçları beni alakadar etmez diyeceksin.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖdeyemedi diyelim, diyecem de sen yine cevap yazmak için yazacaksın.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sen boş yapma demeseydin sana cevap verirdim. Ancak gerek yok. Seviye meselesi...
Cevap sahibi+1 yılSeviyesiz birine istesen de vites artıramazsın.
+1 yılÇocuk yoksa acil boşa ondan koca olmaz
31 Yorumla- +1 yıl
Bosansana
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam boşamakla tehdit ediyorsa, hiç çekinme boşan.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılVerme sakın paranı bırak kendi halletsin
10 Yorumla
+1 yılSamimi ise evliliğinizde ve seviyorsanız para ilişkinizin önüne geçmemeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Eşinde sorumluluk bilinci yok maalesef.
12 Yorumla
Soran+1 yılVallahi öyle aklı bi karış havada
Adama bak ya ağzım açık hayretle okuyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılGünümüz erkekleri ekmek elden su gölden
+1 yılYabancı değil ya eşin
01 Yorumla
Soran+1 yılOlduu
Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Ben etmem şahsen yardım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Boşan üstüne nafaka al bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat müşterektir. Bencillik yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin borcunu ödemem
Cevap sahibi+1 yılBoşan yalnız yaşa o zaman. Evliliğin anlamı ne
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Ne para ver nede geri adım at adam baya yuzsuzmus
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok arsız pişkin
+1 yılBoşan kurtul
10 Yorumla
+1 yılSakın siyorum sakın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşa gitsin ondan bir şey olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç yıldır evlisiniz?
00 YorumlaBoşamak bu kadar basit ağza alınmamalı bence
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kötü olan benim benden Eş kadın olmazmış
- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım