Sizce olur mu olmaz mı kızlar cevap verin?

1 ay önce benim eski bir yakın kız arkadaşımın yanında bir kız gördüm ve bizi tanıştırmasını istedim. Kızın çok zor ayrıldığı bir ilişkisi olduğunu ve eski sevgilisinin peşini bırakmadığını kurtulamadığını, kızın senelerdir ilişkisi olmadığını, istemediğini söylediler. ben ne yaptım ne ettim bu kızla arayı sıcak tuttum bi kaç kere buluştuk ve konuşmaya başladık. Hatta annesiyle bile tanıştım ve annesinin beni sevdiğini söyledi. Kız senelerdir kimseyle konuşmadığını ama benim farklı olduğumu, ona söylediğim ilgilii sevgi sözlerini normalde kimseye müsaade etmeyeceğini ama benim samimi ve içten olduğumu , kimseye yüz vermediğini ama benim başarılı olduğumu söyledi. Hatta bana alıştığını söyledi. Gün geçtikçe daha çok ilerliyodu ilişkimiz sadece sevdiğine atacağını söylediği emojiyi atmaya başladı. Beğendiği hareketlerim olduğunu söyledi. bende cok ilgi ve alaka gösterdim ve ciddiydim evlenirdim bile bu kızla ve bunu ona anlatıyordum, şakalışıyorduk bu konuda. Mesela isteme anını, nerde yaşarız kaç cocuğumuz olur vs vs. ne hikmetse durduk yere bir gün geç cevap vermeye başladı. bende yoğundum ama yazıyordum. sonra benimle konuşmak istemiyorsan söyleyebilirsin dedim çünkü çevrim içi olup cevap vermiyordu. En baştan beri zaten ilişki istemediğini söylediğini ve benim bunu bildiğmi bana ümit vermediğini hala eski sevgilisinden kurtulamadığını onu rahatsız ettiğini söylüyor vs vs. Sizce durum nedir ve ne olur?

Sizce olur mu olmaz mı kızlar cevap verin?