Sevgilisi bankacı olan var mı , çok mu yoğun bunlar?

erkek arkadaşim bankacı. kendisi beni tanımak istemişti ve tanıma asamasinda taze bı beraberlikteyiz şu an. cok yoğunum diyor hep o kadar geç mesajıma cevap veriyor ki anlatamam yani. hani istemiyor beni desem öyle bir şey de yok. gece 11 e kadar mesaide olduğum günler var diyor ve pazar günü hariç her gün gidiyor. benimle vakit geçirdiği zaman arabasıyla alıyor nereye istersem götürüyor yanımda cimri değil bir şey istersem aliyo. Yanımdayken fazlaca kalmak istiyor ama o çok geç çıkıyor işten o yüzden bu defa da ben çok kalamiyorum bı saat falan vakit gecirebiliyoruz ancak ve sonra beni eve bırakıp gidip uyuyor. Beni çok beğendiğini söylüyor. çekici olduğumu ifade ediyor. herhangi bir yanlış haraketi olmadı bana karşı temas anlamında. biz görüşüp ayrıldıktan sonra ben hafifce yanağından öpüp iniyorum arabadan. o da çok mutlu oluyo. yanimdayken nereye istersen oraya gidelim diyor götürüyor ne istersen onu yiyelim diyor. Ama bu mesaj işi yani bilmiyorum ki anlayamıyorum. normale bankacıların iş ve kendi şahsi telefonlari ayrı oluyormuş ama o aynı hatti kullanıyorum dedi. arada gördüğüm olmuştu telefonunda çok arama ve mesaj oluyordu benim yanimdayken de. kredi bölümünde çalışıyor bu yüzden müşteriler çok arıyor dedi. yanimdayken telefonunu elime verdi ben rica ettim Instagram kullanmıyorum senin hesabına bakabilir miyim diye baktım her şeyine bir şey yoktu. Bana ciddiyim dedi niyet olarak ama hemen bir adım atmam 3 -4 ay tanıyalım dedi. Bu şekilde erkek arkadaşi bankacı olan var mı cidden aşırı mi yogunlar günde bir mesaj yazacak kadar da mı yok vakitleri? Duygusu var mı yok mu anlamadım ki şimdi bilemedim siz ne diyorsunuz?

Sevgilisi bankacı olan var mı , çok mu yoğun bunlar?