Para & Ekonomi Aranızda bankacı var mı? Sanseba Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir konuda bir yardım lazım Güncellemeler1 yıl Kredi ile alakalı falan değil bir şey sorucam Aranızda bankacı var mı? Cevapla Banka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
psychoparadıse Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı. Selam bankacı değilim ama bilgi sahibi olduğum bir konu ise yardımcı olmak isterim..@psychoparadıse 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. bankacıydım ama dün itibarıyla istifa ettim bildiğim bir şeyse yardımcı olabilrim 0 0 Yorumla
Harbialem34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kredi mi çekiceksin:) 0 1 Yorumla Sanseba 1 yıl Hayır Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% 1 yıl Konu nedir 0 2 Yorumla Sanseba 1 yıl Bankacimisiniz? Yorumla emrecn34 1 yıl Genel muhasebe uzmanı Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 468 cevap paylaştı. Ben değilim ahsh 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 457 cevap paylaştı. Eski bankacı olur mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Selam bankacı değilim ama bilgi sahibi olduğum bir konu ise yardımcı olmak isterim..
@psychoparadıse
bankacıydım ama dün itibarıyla istifa ettim bildiğim bir şeyse yardımcı olabilrim
Kredi mi çekiceksin:)
Hayır
Konu nedir
Bankacimisiniz?
Genel muhasebe uzmanı
Ben değilim ahsh
Eski bankacı olur mu
sorabilirsin
kredi mi
Olayim
Buyrun