Baskıcı bir ailem var, kalbimi mi dinlemeliyim yoksa mantığımı mı?

arkadaşlar ilk öncelikle merhaba bu uygulamayı ilk kez kullanıyorum hatalarım olabilir kusura bakmayın ve sorucagım soru çok uzun olacak ama sizin görüşlerinize ihtiyacım var.
neyse konuya geçeyim arkadaşlar ben bir çocukla konuşuyorum benden 1 yaş büyük ilk başlarda arkadaş olarak konuştuk ama baya anlaşmaya başlıyınca flört seviyesine geldik çocukla aynı okulda değiliz bu arada benim ailem baskıcı yani sürekli telefon kontrolleri dışarıya çıkamama kız arkadaşlarımla bile olsa hayır çıkamazsın diyen bir anne. konuştuğum çocugu cidden çok seviyorum hatta aşık olma raddesine bile geldim ama bu aile baskısının ilişkimiz üzerinde çok sıkıntı olacağını düşündüğüm için çocukla sevgili olamıyorum neden diye sorarsanız arkadaşlar düşünsenize çocuk telefon numaranı istiyor hayır ailem telefonumu kontrol ettiği için seni görür olmaz diyosun (bu arada instagramdan konuşuyoruz ve instagramimi ailem bilmiyor) neyse hatta çocuk buluşmak istiyor ama sen gelemiyosun çünkü ailen izin vermiyor (kız arkadaşlarımla dışarı çıkmama bile izin vermiyor yani bahanemde yok) bu durum ilişkimizi yıpratacagını düşünüyorum niye diye sorarsanız arkadaşlar sevdiğiniz insana sarılmak yüzünü görmek hatta beraber zaman geçirmek istersiniz ama sakın beni yanlış anlamayın aşk uzaktan da olur ama yıpratır..
yani kısaca mantıgım diyor ki sakın sevgili olma olsan bile cocuga telefon numaranı veremeyeceksin böyle ilişki mi olur ama kalbimde seviyorsun sonuçta her türlü olur diyor sizce hangi tarafı dinlemeliyim yaş konusunada gelirsek arkadaşlar ne çok küçüğüm ne çok büyüğüm kız arkadaşlarıma bakıyorum annelerine her şeyini anlatıyorlar sanki arkadaşmışlar gibi birbirlerinden fikir alıp konuşuyorlar ama benim annem öyle değil bu aşk konularını bile açamam. Yani sizce ne yapmaliyim mantığımı mı dinlemeliyim yoksa kalbimi mi
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler 1 hafta içinde cevap gelirse çok sevinirim iyi günler.
Baskıcı bir ailem var, kalbimi mi dinlemeliyim yoksa mantığımı mı?