Başkası var ve ciddi düşünüyor şu an paramparçayım sigara üstüne sigara içiyorum nasıl atlatacam bilmiyorum ama çok kötüyüm
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ya kuzum bende geçtim o levelleri bi süre düşünürsün zamanla unutur gidersin. Önemli olan çok kafaya takma normal hayatına devam et
Nasıl peki?
Kısa sürede geçti (5 yıl kadar). Artık umrumda değil
5 yıl mı :(
Ya kişiden kişiye değişir o kankam. Sen belki 3 ay sonra unutursun.
Daha kısa sürsün istiyorum Max 1 ay çünkü dayanamam :(
Dayanırsın guzum dayanırsın bişiy olmaz.
İyi halt ediyorsun. Bir çişlinin donlarını sen yıkayamayacaksın diyemi bu üzüntü? Hayatın bu kadar basitmi?
O başkasını seviyor mutlu sana niye uykular haram kendine geell
Haklısın:(
Kimsenin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz merak etme bacım…
Haksızlık yok ki ortada sadece kafalar uyuşmadı ayrılmak istedi.. ayrıca ciddi ciddi seviyor nasıl olacak ki
olur öyle seyler
Yaşamayan bilmez dile kolay tabi
tamam abla
Sakin ol ve telefonu elinden bırak.
banada haram ne yapıcam bilmiyorum bıktım artık
Noldu
trans erkektir dediğim kişi kız çıktı
Yani?
sevgiliydik 1 yıllık
Sevgilinin trans erkek olmamasına mı üzüldün? Senin cinsiyet ne
sevgilimin trans erkek olmasına üzülmedim elbette ameliyat olmasını istiyordum destek olacaktım ben. akıl hastanesine yattım çıktım kız olmuştu çok aşıktım şimdi onu nasıl sevebilirim? kızlara karşı bir ilgim yok ve anladım ki onunda yokmuş sorun bu
Nası ya? Devrelerim yandı şimdi bu erkekti ama sonra kız yaptı kendini sen de bunun üzerine hastanelik oldun. doğru mu anladım
trans erkek olmaya çalışan insanlar biyolojik kız olan ama erkek gibi hissedendir bende bu bilgiye dayanarak ondan hoşlandım ve aşık oldum bana mental açıdan zarar verdiği için hastaneye yatırıldım çıktığımda tamamen o kişi gitmiş bambaşka biri gelmişti
Baya zormuş.. E sen de bundan sonra direkt erkek görünümlü erkekleri seç ders olsun sana
baya zordu evet umarım atlatırız ikimizde
Hala atlatamadın mı :(
hayır?
Ne kadad oldu
3 ay
Baya da olmuş aslında :( ya boş ver kendi böyle tercih yaptı napacaksın ki.. bak sağlığından olmuşsun boş ver
o zaman sende boş ver o kadar kolay değil
Ama benimki başkasıyla ve ciddi düşünüyor.. düşünsene başkasıyla konuşuyor başkasıyla eğleniyor ne bilim işte her şey :(
benimkisininde erkek sevgilisi var hiç merak etme sen o da aynı😊
Ayrılırlar ama söylim sana
☺️Hoşgeldin
Sen de mi :(
Yapacak bişey yok
Umarım çok mutlu olursun
Alıştım
https://vm.tiktok.com/ZMFgEu4Ed/
:(
Üzül diye atmadım
Bilmrm kaç yaşına gelmiş saçma sapan yollarla karşı cins ile nasıl iletişim kurarım kafasındalar merhaba desen şeyi kalkacak insanlar var burada herkese pek kulak asma bas engeli geç senin derdinin dermanı kimsede değil sende bunu asla unutma kimsenin sana, Bi faydası olmayacak
Haklısın ama işte insan belki diyor:(
Bak senin o yoldan 4 ay önce geçtim neler yaşadım neler yaptım anlatsan aklım şaşar ama o yolda kimsenin faydası olmadı bana kimsede derman aramadım kendim düşe kalka çıktım şu an alıştım yoklugum koysa da özlesem de alıştım tek ihtiyaçın senin zaman
Evet ama olay daha yeni diye böyleyim insan anlatmak istiyor
Anlat dinlerim ama faydam olmaz o savaşı sen kaybettin geri de kalan enkazını da sen toplayacaksın
İşte anlattım durumu.. haklısın evet
Zamana bırak ve kafanı meşgul edecek bişeyler bul kendine
Deneyeceğim teşekkürler
Rica ederim kendine çok iyi bak unutma senden önemli hiç bişey yok düştüm diye üzülme sen o düştüğün yerden elbet kalkarsın ama o düştüğün yerde o boğulacak ama tutanı olmayacak hadi hayırlı geceler.
Çok teşekkür ederim söylediklerin için hayırlı geceler
Anlatsana merak ettim
Neyi
Ne yaşadığını diyorum
Ne gereği var ki yaşandı ve bitti ya hak ettiğimi yaşadım ya da büyük Bi ders aldım
Nasıl yani
Başkası var işte baya da ciddi düşünüyor listesindeki tüm kızları silmiş falan
Sen sevgilisi mıydın
Sayılır
Nasıl yani
Flört ama ciddi bir tanışma süreciydi
Sağlığını düşün sakin
Hiçbir şey umrumda değil şu an
Sebeb anlat istersen
Anlattım işte
Yoo gel dm de anlat
Yok
Bb
Başka sigara iç
Paket bitti
yok mu başka
Yok :(
Desene hapı yuttun la. Çöpten sigara toplama da
Geçer zamanla
Nasıl hızlanır bu var mı önerin
Kabullenip geleceğe cesaretle ilerlemek
Kabullendim zaten ama hiç halim yok
Başta öyle hissedersin ama zamanla hayata karışıp cabalarsan o his geçer yeni birini seversin
Yeni birini sevmek istemiyorum
Sevme hayatına başka yönlerde devam edersin
Şu an maalesef işim yok evdeyim hep sosyal hayatım da yok öyle kendimi yiyip bitiriyorum
Bunların olmaması işini zorlastiriyor daha zorlarsan üzüntüm artarsa depresyona girersin cık gez toz en azından
Ama sürekli aklımda hiçbir şeyden tat alamıyorum ki nereye gitsem aklımda ne yapsam aklımda
Bı sure bunu yoğun hossetmen gayet normal baş etmen gereken bu duygular
Nasıl baş edecem bilmiyorum :( keşke hiç tanımasaydım
Tanımam iyidir insan bu duyguları tanıyıp baş etmeyide öğrenmeli gözünde fazla büyütme öyle ya da böyle geçecek
Hemen geçsin nolur o nişan fotosu atarken izleyip ağlamak istemiyorum
Bu şekilde kendini daha zira sokuyorsun hepsi surectrn ibaret bunu kabullenmeye baka
Haklısın kabullendim zaten elden ne gelir ki
Bazen bunu bilmek bile yeter
Geçecek ama dimi
Aksi mumkunmu
Bilmiyorum:(
Bak bakalım etrafına acılar aynı kalsa kimse mutlu olabilirmiydi kim umut ettigiyle sonu yaşamış kim o gitti diye orada kalmış o yüzden geçer kalmaz bu acida
Umarım en kısa zamanda
Geçer sıkma canini
İnşallah
Tavuk ye
Uyuuuuu