Arkadaşlar utangaç ve çekingen erkekler nasıl insanlardır ve bize karşı ilgisi olup olmadığını nasıl anlarız?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğer sizinle sürekli ilgileniyorsa ya da konuşmak istiyorsa
Etrafında hep erkek arkadaşları var ondan pek baş başa kalamıyoruz. Fakat bazı hareketleri var işte bi ters ters bakıyor bi konuşmaya çalışıyor bi gün de bana bakarken yakalıyorum tuhaf ya utangaç olduğundan dolayı mı yoksa bana mı bu hareketleri inanın bilmiyorum:")
Açılması zor lisede ben de utangaçtım aşkımdan ölsem bile açılmazdım kıza ondan beklerdim
Konuşmak istediğimi söyledim ama konuşamadık demek ki ilgisi yok diyip kendimi geri çektim ama şimdi de tutarsız hareketleri başladı utangaç olduğundan mı yoksa ilgisi yok mu inanın kafam çok karışık
Siz de öyle biriymişsiniz şu an ne düşünüyorsunuz peki
senin ilgin var demekki açıl çocuğa
utangaçsa işte bilemeyiz ilgisi olduğunu sen açıl cilveli davran sıcak yaklaş çocuğa hoşuna giderse olur
Yüz yüze konuşmak istiyorum diye mesaj attım ama denk gelmedi ve konuşamadık 2 gün sonra ders vardı aynı sınıftayız üni. Nezaketen bile olsa sen benimle ne konuşacaktın demedi:((((
Her seferinde ben denk getirip muhabbet etmeye çalışıyorum fakat böyle tutarsız hareketleri olunca kendi kendime tribe girip sinirlendiriyor beni :/
tenefüste konuş çocukla
yanaklarına felan dokun ilgisini çek hoşuna gider çoğu erkeğin yanak ve saçına dokunulması
Ben... ona dokunacağım ahahahah bana tuhaf tuhaf bakar hem yanında hep erkek arkadaşları var ayrıca ben kalpten tık diye giderim ne yaptınız 😅
Hem daha benim hakkımda ne düşündüğünü bilmiyorum ki :")
Davranışlarıyla belli eder
Davranışları biraz tutarsız sanki. Bir gün ters ters bakıyor bir gün bana bakarken yakalıyorum ve kafasını çeviriyor bir gün konuşuyoruz gözlerini kaçırıyor çok tatlı ama işte bu davranışları üstüme alınmalı mıyım orayı çözemedim niyetimi belli etmeye çalıştım ama anladı mı bilmiyorum
Sorarak ¯\_(ツ)_/¯
Direkt sorarsam kalpten giderim ama niyetimi belli etmeye çalıştım anladı mı bilmiyorum ne yazık ki :")
Utangaç erkek belli etmez.
Anlarsa o da bir kaç adım ata bilir.
Umarım atar nasıl denk geleceğiz nasıl olacak hiç bilmiyorum bi de utangaç olunca ben de ne yapacağımı bilemiyorum ben bir adım attım aslında ama bir daha atsam yüzsüzlük olur diye korkuyorum..
Anlayamayız , ben 10 yıl anlamamışız
Hadi ya :( çok özel değilse bahseder misiniz biraz ben de ders alayım
6 yaşımdan beri en yakın arkadaşımdı ben ona karşı bir şeyler hissediyordum ondan bekledim ilk hamleyi ama hiçbir zaman gelmedi. Aynı lisedeydik mezun olduk farklı şehirlere gittik fazla konuşmaz olduk ve ümitlerim de hislerim de bitti benim başka biriyle tanıştım ilişkiye başladım sonra bir gün onunla buluştum ve sevgilim olduğunu söyledim. 1 hafta sonra bana yıllardır beni sevdiğini söyledi doğru zamanı bekliyormuş kendini bana denk görmemiş o yüzden söylememiş. Artık çok geç dedim kabullenemedi uzun bi süre ama sonra gitti aramız bozuldu. Ben hala söylediğim kişiyle beraberim 2.5 yıl oldu mutluyum ama onla yaşayamadığımız ilişki de içimde kalmadı değil ne yalan söyliyim. Yani demem o ki karşındakinden adım bekleme çok geç olmuş olabilir hayat böyle şeyler için çok kısa
Hadi ya sizin adınıza üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun umarım içinizdeki boşluğu dolduracak zamanları aramazsınız mutlu olursunuz hep :")
Umarım sen de hep çok mutlu olursun 🥰
Allah razı olsun iyi geceler 😊
Kıpkırmızı olur
Konuşurken ben kaçırması sayılır mı 😅
Gözlerini kaçırması*
Gözlerini mi
Evet 😊
Öyle mi yapıyor
Evet bakıyor kaçırıyor bakıyor kaçırıyor çok tuhaf
Sen nasıl birisin
Ben de aslında utangaçım ikili ilişkilerde hiç sevgilim olmadı ama ona karşı net olmak istedim çünkü ileride umutlanıp üzülmek istemedim
Senden çekiniyor olabilir
İnanın kafamı çok karıştırıyor nasıl davranacağımı şaşırdım. Şimdi ise kendi köşeme çekildim biraz onu izlemek için :(
Tesettürlü müsün sen
Hayır
Sen de suskunsan
Yani hep denk getirip muhabbeti ben açıyorum. Fakat bu tutarsız hareketleri beni sinir ediyor ister istemez triplere giriyorum sınıfta
Sınıf arkadaşın mı
Evet aynı sınıftayız üni
1. Sınıf mı
Evet ilk yılımız
İlk defa evden çıkmış gibi
Zor seven biriyim o yüzden kendimi kaptırırım diye korkuyorum ama ister istemez düşünüyorum elimde değil
Kaptırmışım bile
Tutarsız olmasa yerimi bileceğim ama böyle yapınca her şey çorba oluyor :/
Hemen gelin güvey olma sen de
Haklısınız ben de onu anlamaya çalışıyorum işte bakalım artık hayırlısı olsun ne diyim
Sadiklardir
😊😊😊 ne güzel ama işte onun da bana ilgisi olup olmadığını bilmiyorum:")