Kız Arkadaşım Sevgili Olmak İstemiyor Yalvarırım Yardımcı Olun?

Arkadaşlar Kız İle 4 Aydır konuşuyoruz İlk buluştuğumuz Gün Tokalaştık sadece Ben 1 hafta sonra 2. haftamızda çıkma teklifi ettiğimde Arkadaş Kalmak istediğini dolaylı yoldan dile getirdi Bende arkadaş kalalım dedim Hiç mesaj atmadım bir müddet sonra mesaj atmaya başladı konuştuk önemlisin filan yazıyordu bana bende arkadaş kalmak istemiştin Çıkmayı Düşünmelimiyiz dedim filan konuşmaya başladık canımlı filan konuştuk gene buluştuk işte pastanede otururken gülüşüyoruz muhabbet ediyoruz filan böyle ardından çıkma teklifi ettim ben buna şu an hala teklifim olumsuz dedi Bende Zamana bırakalım dedim ardından yaklaşık 2-3 hafta geçti ben dedim ki artık karar verdin mi dedi Anlamamış gibi yaptı biz tartıştık işte küstük hiç mesaj atmadım gene mesaj attı Seninle barışmak istiyorum çok önemsiyorum seni kaybetmek istemiyorum filan Diye İşte barıştık barışmadan öncede 2. buluşmamızda kolumu omzuna attığımda çekebilirsin dedi tersledi sonra işte geçen barıştıktan sonra sinemaya gittik korku filmine. Ben bu sefer hiç elini tutmayı filan düşünmedim tersler diye Film başlar başlamaz kolumu tuttu Kollarımızı Sardık Her Korku bölümünde el ele tutuştuk filan ardından omzuna attım kolumu birşey demedi işte arada kolumu okşamaya başladı ardından işte Arada filmi bırakıp birbirimize bakıyorduk hiç gözlerimizi kaçırmadan aramızda en fazla 3-4 cm mesafe vardı gülümsüyorduk ama öpmedim ardından işte Araya girdik gittik içecek yiyedcek aldık işte ben düz duruyordum böyle Bacakalrım normal açıkklıkta o bacağını geldi bacağıma sürtmeye başladı Gülümsedik ama ben hiç sürtmedim bacağımı ona ardından Başını Omzuma Filan koydu Başlarımızı Brbrne dyıyıp flmi izldk snra Kendi ellerimi bacaklarımın üstüne koymuştum hycndn terlediği için solumda oturuyordu sağ elini benim sağ elime koydu ama sağ elim biraz daha kasıklarıma yakındı bende elimi elinin üstüne kymştum Snra El Ele Ttştuk Parmklrımızla Parmaklarımızı Okşmaya Başldk bn içimden gçnleri söylem bşi demedi çkma teklifi ettm Kbl etmedi
Seni Oyalıyor
Ağırdan Alıyor
Çıkmak İstemiyor
Çıkmak İstiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kız Arkadaşım Sevgili Olmak İstemiyor Yalvarırım Yardımcı Olun?