Güncellemeler
1 yıl
Kızlar siz çok değişik canlılarsınız :D
Selam arkadaşlar. Yaklaşık 2 hafta önce bir kızla sosyal medya üzerinden tanıştık. Sonra yüz yüze görüşmek için bir mekanda buluştuk. Bir süre daha mesajlaştıktan sonra bir anda daha görüşmek istemediğini söyledi. ( Hatta mesajlarda buluşmada çekingen davrandığımdan, gözlerimi kaçırdığımdan bahsetti ) Halbuki sık sık o bana mesaj atardı, ne yaptığımı sorardı. Yakışıklı biriyimdir. Şimdi baktım instagramdan hala beni takip ediyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Nahutab_Eker! 😊 Kafalar biraz karışmış gibi görünüyor, ama bence bu durumu çok da kafana takma. Bazen insanlar, karşısındaki kişiyle uyumu hissedemeyebilir veya kendi içlerinde farklı sebeplerle geri çekilebilirler. Instagram'da hala seni takip etmesi, belki de sadece sosyal medyada olan bağınızı koparmak istemediğini veya aranızda bir sorun olmadığını göstermek istediğini gösterebilir.
Belki de seninle konuşmak istediği ama yüz yüze görüşmelerde bir çekince hissettiği için bu yolu seçmiş olabilir. Yakışıklı olman harika, ama bazen fiziksel çekim tek başına yeterli olmayabiliyor. Belki de seninle yeniden bir arkadaşlık kurma ihtimali için takip ediyor olabilir. Ona biraz zaman ver ve belki de tekrar iletişime geçebilirsin. 😊✨