artık kız erkek ilişkisinden soğudum resmen. o kadar güzeller ki. isteyene en sevdiklerimden öneririm.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
BL şeyler okumayı severim izlediğimde ise genellikle güzel gelmiyor ama çok sevdiğim bir iki gay çift var ve onlara sonuna kadar aşığım
ben fic okuyorum genelde
ben manga ve webtoon yaoi olarak geçiyor hatta sen de oku eminim aşırı seversin.
yaoi okumak artık sıkıcı gelmeye başladı ya, çoğu seri birbirine benzemeye başladı artık, senin beğendiğin ve farklı bir konusu olduğunu düşündüğün yaoiler varsa önerebilir misin?
@akilsagligimkayboldu bilmem şu an jinx okuyorum
Ben bir bölümde aşırı utanıp bırakmıştım seriyi, o zamandan beri devam etmiyorum. Çok sevememiştim zaten o seriyi ya nedense.
Ben de izlemek istiyorum, bana da önerebilir misin?
bad buddy
kinnporsche
Not me
love in the air
we best love
To My Star
Itsay
Teşekkürler
rica ederim mutlaka izle
Kinnporsche izledim de diğerleri pek hoşuma gitmedi, az önce bir tane buldum büyük ihtimalle izlemişsindir ama ben yine de söyleyeyim de belki birisi görüp izlemek ister, adı "Old Fashion cupcake" konusu falan bayağı hoşuma gitti, duyguyu güzel hissettirmişler bence
izlemedim onu izlerim saol bad buddy neden sevmedin ben çok seviyorum
konusu güzeldi de bilmiyorum ben pek ısınamadım ya, bu arada dediğim şeyi mutlaka izle. 5 bölüm gibi bir şey zaten
izlicem
Ben de ama morfansub sitesi kasıyor hangi siteden izliyorsun netflixte çok yok olanlari izledim
morfansubdan izliyorum
Reklamsiz mi kasıyor sürekli ve tıklayınca reklam çıkıyor 3. İzleme seçeneği var hangisinden izliyorsun
1. izleme seçeneğinden izliyorum ve diğer siteler donuyor ama bu donmuyor reklamda çıkmıyor
Teşekkür ederim
ricaa
Kinnporsche den sonra devam edemedim ben jdkdkdk nirvana da bıraktım
ahh kinnporsche baya akıcıı favorilerimden
Bizim hayatımız film olmayacak kadar güzel değil maalesef
Maalesef ki çoğu insan eşcinselliği hâlâ bir hastalık sanıyor, laf da anlamıyorlar. Fakat eminim ki elbet bir gün bu kadar karşıt fikirler olmayacak eşcinselliğe karşı
Kız kıza güzelde erkek erkeğe iğrenç
En sevdiklerinden öner
Bu nei yarım homofobiklik mi?
@akilsagligimkayboldu bana iğrenç gelmesi normal değil mi ben heteroseksüel im 2 veya daha fazla kızın bir biri ilen sevişmesi bana kötü gelmiyor çünkü benim karşı cinsim ama erkeklerden ise hoşlanmıyorum hatta iğrenç geliyor bence buda normal iğrençler demiyorum bana öyle geliyor güzel lez varsa öner
Ben de heteroseksüelim? Sana iğrenç gelmesi senin hetero oluşun yüzünden değil, kendini eşcinselliğin kötü bir şey olduğuna inandırdığın için öyle. Birçok arkadaşım var heteroseksüel, hiçbiri çıkıp da "Ya ben heteroyum, bu yüzden gaylerin bana iğrenç gelmesi normal" demiyor.
@akilsagligimkayboldu film izlediğin zaman
kız kıza olunca karşı cinsiyet olduğu için birisi ile kendini hayâl edebiliyorsun ama kendi cinsiyetin de iki kişi olunca kendini birisi ilen hayâl edince iğrenç demeyeyim de kötü oluyor
Arzuladığın birisinin +18 filmini neden izlersin
Lezbiyenliğin size iğrenç gelmemesinin sebebi iki tarafın da kız olmasından kaynaklı demek. Anladım, klasik Türk insanı örneğisiniz. Lezbiyenleri sadece seks yaparken gözünüze güzel gözüktüğü için seviyorsunuz, sokakta bir lez çift görseniz kafanızı çevireceğinize ve iğrenç diyeceğinize eminim.
Öncelikle klasik bir türk insanı olduğumu düşündüğün için teşekkür ederim
Sokakta gey ya da lez çift farketmez ikisini de gördüğümde iğrenç demem
Bana geyler iğrenç geliyor dedim onlarında sevişmesi iğrenç geliyor sokakta yürümesi iğrenç gelmiyor
Birde her insanın iğrenç bulduğu şeyler vardır örnek olarak tamam sana iğrenç gelebilir ve bir arkadaşın tamam başlayıp çok severse o günden sonra tamam sana iğrenç gelmeyecek mi biri ya da birileri tamam seviyor diye tamam senin için güzel ve saygı duyulması gereken bir şey mi olacak
hayır olmayacak sen tamam isteyene kadar yiyip tadını sevene kadar senin için hala iğrenç
Bak sana da iğrenç gelen bir şey olabiliyor
Belki de tamam iğrenç değil ben seviyorum diyeceksin sadece bir örnek verdim
sen eşcinsellere gelince herkesin saygı duyması gerektiğini söylüyor benim düşünceme gelince saygıyı unutuyorsun
Sansürlemiş kardeşim
Öncelikle klasik bir türk insanı olduğumu düşündüğün için teşekkür ederim
Sokakta gey ya da lez çift farketmez ikisini de gördüğümde iğrenç demem
Bana geyler iğrenç geliyor dedim onlarında sevişmesi iğrenç geliyor sokakta yürümesi iğrenç gelmiyor
Birde her insanın iğrenç bulduğu şeyler vardır örnek olarak b (°) k yemek sana iğrenç gelebilir ve bir arkadaşın b (°) k yemeye başlayıp çok severse o günden sonra b (°) k yemek sana iğrenç gelmeyecek mi biri ya da birileri b (°) k yemeyi seviyor diye b (°) k yemek senin için güzel ve saygı duyulması gereken bir şey mi olacak
hayır olmayacak sen b (°) k yemek isteyene kadar yiyip tadını sevene kadar senin için hala iğrenç
Bak sana da iğrenç gelen bir şey olabilir
Belki de b (°) k yemek iğrenç değil ben seviyorum diyeceksin sadece bir örnek verdim
sen eşcinsellere gelince herkesin saygı duyması gerektiğini söylüyor benim düşünceme gelince saygıyı unutuyorsun
Sansürlemiş or--ço cuğu KS
Alttakini oku
Öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakma. Şimdi savunmana gelecek olursak verdiğin iki örnek de alakasız örnekler. Dışkı yemek tamamen sağlığa zararlıyken eşcinsellik dediğimiz şeyi görmek ya da eşcinsel olmak sağlığa zararlı bir şey değildir. Evet eşcinseller çok fazla birliktelik yaşarlarsa "makat genişlemesi" adını verdiğimiz olay olur fakat gerekli tedbirlerle bunun önüne geçilebilir. Başta "gayler iğrenç" dediğin için ben de savunmamı bu yönde yaptım. Tabii ki dediğin gibi sevismeleri sana estetik gelmeyebilir. Mesela ben de lez sevismesi izlemek yerine gaylerin sevismesini izlemeyi daha cok severim. Bu tamamen zevk meselesi. Saygı konusuna gelirsek 5. cümlemde belirttiğim gibi başta "Gayler iğrenç" türü bir şey dediğin için gay insanlara da saygı duyman gerektiğini belirttim. Sana birisi sırf heteroseksüel olduğun için iğrenç deseydi eminim ki sen de bir miktar üzülürdün. Gay insanlarla bir sorunun yoksa bu iyi bir şey, ben gay insanlardan nefret ettiğini düşünmüştüm. Düşünceye saygı duymaya gelirsek nefret içerikli düşüncelere asla saygı duymam, başta yorumlarına karşı çıkmanın sebebi budur.