Tamam diyip yapmak?

Sevgilim yurt dışında okuyor ama türk değil kültür farkı yani etrafında benden önce tanıdığı erkek insanlar da var onlar beni kardeş gibi görüyor der çünkü bu erkeklerin kuzeni sevgilimin ev arkadaşı neyse işte kızlar geliyor erkekler geliyor çok geziyolar saatlerce laf etmiyorum etmiyorum tamam diyorum sonta hep aynı muhabbet geç kalma diyorum tamam hayatım diyor yazıyorum işte canları dondurma istedi waffle istedi sohbet etmeye başladılar diye diye sürekli geç oluyor bu arada kameralı ararsam açıyor yazıyor haber veriyot ama sonuçta tanımadığım erkekler onlar bunun eve geliyor bu onların gidiyor 2 3 kere güvenimi zedeleyecek şeyler yaptı aldatma değil ama sonuçta yaptı

Dünde iki kız yemeğe çıktılar yine sorun yok o çocuklardan birisi buna yazdı sınıfta kalmış çok kötü ağlıyormuş benimki bana hem diyor ki bana neden yazdı ki hem de diyor ki o hissi bende bilirim o yüzden yanımıza çağırdım restorana tamam dedim yine kızdım ama tamam dedim akşam direkt eve gidiyorsun yok siz bana gelin yok ben size gidiyim muhabbet olmasın akşam oldu hesap istemişler yanındaki kız bu çocukla yakın oturuyor sohbet muhabbet beninki bana yazıyor bu kızı öldürcem uykum var diyorum sohbet ediyor falan neyse dedim şu saatte evde ol şarjı da çok azdı tamam hayatım dedi şarjı bitti bende tekrar yazdım eve girdiğin anda beni görüntülü araycaksın mesaj istemiyorum ara beni dedim saatten daha erken geldi mesaj attı diyor ki ama onlar da geldi bize o diğer kızla erkek ben sinirlendim banane dedim söyle gitsinler zaten az durcaklar dedi iyi geceler dedim sadece 30 dk sonra foto attı bakmadım sabah yazdım ufak tefek tartışma gece beni neden aramadın dedim önce yalnız değildim onlar vardı dedi sonra tekrar sordum şarjım azdı taktım dedi yani öyle arayamıyor musun dedim çünkü aynı şeylerden bıktım ve söyledim artık gerçekten bırak bu halleri git düşün taşın bana haber ver dedim öyle kaldı konuşma sabah konuştuk hâlâ ses yok ben yazar mıyım, hayır çünkü bıktım yani kaç. Kere görmezden geldim affettim sizce napayjm

Tamam diyip yapmak?