Aşkta gurur var mı ben ilk defa aşık oldum ilk defa böyle mantıklı davranamıyorum. Gururlu olsam çoktan gitmiştim ama gidemiyorum çünkü bir şey beni tutuyor
Gurur iyi mi kötü mü
Aşkta gurur var mı ben ilk defa aşık oldum ilk defa böyle mantıklı davranamıyorum. Gururlu olsam çoktan gitmiştim ama gidemiyorum çünkü bir şey beni tutuyor
Gurur iyi mi kötü mü
Olmaz
Bi taraf gurur yapıyor diğer taraf gurursuz oluyor
Sevdiğim adam böyle yapmıyor işte keşke yapsa. O da gururlarını ayak altına alsa. Biliyorum adım gibi eminim deli gibi seviyor ama gururu hep önünde duruyor.
O kalkan tarafını nasıl indiririm?
Mesajlarına cevap vermeyerek mi
Evet fazlasıyla yaptım. Çok fazla hemde.
O yönde vicdanım çok rahat. Şimdi kendimi geri çekeyim. Ama o hep benden adım bekleyecek yazmayacak çünkü öyle alıştı.
Zaten Bi 3 gün yazmadım ama sonunda yine ben yazdım öfkelenip. Offf ne zor şeyler
Haklısın gerçekten kendimi kontrol etmem lazım sonradan üzülmemek için.
İnsan aşık olunca sağlıklı mantıklı düşünemiyor. Normal vakitlerde başkalarına çok güzel akıl verirdim ama ben böyle olunca çaresiz okuyorum. Nasıl değişik bir şey.
Düşünemiyorum ve bu halime de çok kızıyorum
Sağol kardeş gerçekten böyle halden anlayan insanların olması iyi geliyor
Gerçekten öyle düzgün muhabbet eden insanları varlığı iyi oluyor
Cevap
2Cevap
Aşk bitince gururunu ve kendine olan saygını geri kazanıyorsun biraz sabır
Aşıkken gurur olmuyor demi
Olmuyor kendini küçük düşürüyorsun sadece o kişiye karşı değil herkese karşı
Mantıklı düşünüp karşılık alamadığımı kabullenince aşk da bitti hiçbir his kalmadı benden uzak olsun da ne istiyorsa onun olsun moduna girdim biraz daha sabret geçecek
Geçecek demi gerçekten diyorum ne hale geldim
Adam egosundan dolayı adım atamıyor biliyor benim hep konuşacağımı
Ama yeter yani
Hemcinslerin de aynı asla taviz verip gelmiyorlar benim geçti senin de geçer
Sana gururlusu denk gelmiş
Bana da gururlusu denk geldiama sanki bizim gurur yok sevdik diye gurur murur dinlemedik
Ben adım atmadım koştum direkt narsist birisine denk gelmiştim cevap bile vermemişti. bu yazdığım son yorum biraz daha genele hitap ediyor bence ilk kim hoslandiysa o gitmeli
Ders alıyor insan
Baska erkek bulsana kendine git birine açl sevgili olsana senin icin diyorum ilerde tek kalma baska bul
O aşktan değil bağımlılıktan.
Nasıl geçer
FPS oyunlari oyna :D beynini tatmin edecek başka şeyler bulman ve onun yerine koyman lazım.
Aşk mantıklı değil zaten. Ne gurur kalıyor ne akıl
Ben bu hale hiç düşmemiştim
Duruma göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar