Bence bir ilişkide en önemli nokta, tarafların birbirlerini anlamaya ve saygı duymaya çalışmalarıdır. Bu, tarafların dürüst olmalarını ve açık bir şekilde iletişim kurmalarını da gerektirir. Bu sayede taraflar, birbirlerinin duygularını ve ihtiyaçlarını anlayabilir ve ilişkideki problemleri çözebilirler. Ayrıca, bir ilişkide tarafların birbirlerine güven duymaları da önemlidir, bu da tarafların birbirlerine açık ve dürüst olmalarını sağlar. Ya sizce?
Bütün bu bahsettiklerinin Olması için herşeyden önce tarafların Kadın ve Erkek doğasını iyi bilip hakim olması gerekir Yoksa hiçbir şekilde anlaşmaya varılamaz Mesela Kadınlar Erkeklerin İmasız alt metinsiz düz konuştuğunu bilmezler Tam tersi Erkeklerde Kadınların alt metinden konuşabildikleri İma yoluyla anlatım yaptıklarını ve hatta söylemde duyguda farklılık gösterdiklerini Bilmezler. İşte bu anlaşamamalarının en temel nedenidir. Kadın trip atar durur Adamda ne oldu ya şimdi der durur. Çoğu zaman😄
Bir aşkta bence en önemli şey aşkın kendisidir, yani tabi güven ve sevgi sadakat bunlar zaten olmalı, bir insan gerçekten birine aşık olduğu zaman genelde o sevgi daha kalıcı oluyor. yani karakterin uyması çok önemlidir. karakter uyduğu zaman kafa dengi olunduğu zaman zaten çok iyi anlaşılır. birbirlerine karşı nazik ve anlayışlı da olmalılar ve tabi ki en önemlilerinden birisi dürüst olmalılar yani birbirlerinden bir şey saklamamalılar.
Bence ego olmamalıdır, kendini üstün görmemeli kimse. Eşit değerler eşit duygular ve beklentiler olmalı. Dürüstlüğü, saygıyı, sadakatı saymıyorum bile çünkü bunlar olmazsa ilişki olmaz zaten. Birbirine zaman ayırmak, içten gelerek ilgi göstermek ve gerçekten dinlemek ve anlamak istemek en önemli noktalardır bana göre.
Birbirlerini anlamaları En ufak bir sorunda dahi sakin kalıp birbirlerini dinlemeleri Güven problemi yaşamamaları Her konuyu kavga etmektense konuşarak çözebilmeleri Sadakat gibi önemli konular var