Calvin Klein Euphoria Woman kokusu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Evet parfümü her 2 cinstede önemserim ben.. kişisel olarak aksesuarlarımın başında parfümlerim gelir zaten.. bir kadının güzel bir parfüm kullanması benim için +1 öne geçirir onu ilgimi çeker yani..
010 Yorumla
Soran+1 yılBende erkek parfümüne kapılım mesela beni baştan çıkarabilir. Ama erk. Ark. Israrla parfümümü sıkmamı istedi sadece onun yanında değil normaldede kullanmamı istedi
Soran+1 yılSıkmamamı kullanmamamı olacaktı pardon
Soran+1 yılPeki bahsettiğim parfümü bilirmisin hoşmu sence
Soran+1 yılDenemek lazım en çekici onun olduğunu söylerler kadın parfümlarinde ama artık o kadar alıştım ki değistirmek istemiyorum
Soran+1 yılTesekkür ederim 🙏
Soran+1 yıl😊🙏
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle. Hele sevdiğimiz kadınsa anında hatırlatır.
10 Yorumla
+1 yılParfüm kokusu sevmem ten kokusu daha etkili benim için
05 Yorumla
Soran+1 yılAma normal zamanda hoş kokması güzel değil mi bir kadının
- +1 yıl
Kimin için kokması lazım başka insanlar için mi kimin zevkine göre yaşıyoruz
Soran+1 yılKendim için mesela ama partneriminde beğenmesini isterim
- +1 yıl
Öyle diyorsan öyle olsun ben önemsemem
Soran+1 yılAnladım tesekkur ederim
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadında Gucci rush diye parfüm var insana aklını kaybettiriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki senin sevdiğin koku o baska bir kadında duyduğunda o kokuyu kullanan kadını hatirlarmisin
Soran+1 yılTesekkur ederim
+1 yılEvet bir kız vardı çok güzel değildi kısa süre arkadaş olmuştuk hala onun kokusunu ararım
09 Yorumla
Soran+1 yılAdınıda bilmiyorsan parfümün kötü olur
- +1 yıl
Bilmiyorum hayır
Soran+1 yılGecmis olsun o zaman 😅
- +1 yıl
Teşekkür ederim geçti gitti 8 ay oldu ama hala arıyorum tenine çok uygundu parfüm
Soran+1 yılRica ederim umarın bulursun ama beyin oyalamasıda hoş olmuyor bazen
- +1 yıl
Evet hoş olmuyor ama hala aklımda
Soran+1 yılDenk gelir elbet
- +1 yıl
Bilmem belki onun gibi mutlu eden biri denk gelir
Soran+1 yılBelki
+1 yılLa vie est Belle üstüne tanımam
077 Yorumla
Soran+1 yılHmm onu bilmiyorum içeriği nedir
- +1 yıl
www.sephora.com.tr/.../...-de-parfum-P1067011.html
Şöyle bırakayım dah agüzel bakabilrsin aslında
Soran+1 yılİçeriğindeki iris ve yasemine bayılırm ama vanilyadan nefret ediyorum diyebilirim. Vanilya kokusu iceren parfümlerden uzak duruyorum ama herkesin zevki farklı tabiki
- +1 yıl
Aslında buna bir şans vermeni tavsiye ederim. Sonucta almadan tester ile deneyeiilrisin.
Belki de benim için bu kadar kalıcı olmasının sebebi bazı anılardan ötürüdür.
Adını bilmediğim bir koku var onu da begeniyorum ama çok sönük bir şekilde aklımda o
Soran+1 yılOlabilir tabiki bir bakmak lazım
Tabi ki yaşadığın anlar ve koku özleşiyor nasıl özleşmesin
- +1 yıl
Cidden öyle oluyor. Normalde ağır kokular sevmem beni yorar. Ama bunun aroması yoğun olsa da beynimde sanki ayrı bir yer olarak kalmıs hosuma gidiyor. PArtnerimin kokusuydu ve akşam yemeğinde üstünde kokuyordu çok hosma gitmişti.
Ben kadında çok önemserim parfümü ve kokusunu. SAdece kokusuyla etkileyebilir yerine göre
Soran+1 yılKesinlikle aynı durum erkekler içinde geçerli axe ın afrika diye bir deodorantı var yanlış hatırlamıyirsam benim için efsane bi koku mesela. Partnerin kokusu ve ambians birlesince aklina kaziniyor valla
- +1 yıl
Bakayım hatta güzelse dener alırım. Axe deodorantları güzel oluyor genelde. Hatta baktım simdi kullandım bunu biliyorum.
Nasıl birleşmesin ki o gün hissettiğin güzel anılar kokulara kodlanıyor. Koku biliyorsundur belki hafızanın en güçlü hali.
Soran+1 yılYani insanı gerçekten cezbediyor kokular. Kesinlikle insana herşeyi hatirlatiyorlar
- +1 yıl
Cezbediyor kesinlikle. Sen hangi parfümü kullanıyorsun ve sanırım seninde bazı kokulara özel anıların yaşanmışlıkların olmus benim gibi. Seni sürekli o kokuyu duygudunda o ana götürebilen
Soran+1 yılmaalesef kendim tesadüfen keşfediyorum ben erkek üzerine bahsettiğim kokuları partnerlerimde öyle bir özen yoktu ama benim Calvin Klein Europia alışkanlığım var onu çok severim kendimde kullanmayı
- +1 yıl
Partnet konusunda şanssızmışsın o konuda o zaman. Cidden bence buna önem verilmesi gerekiyor. Benim her zaman kendime dışarıda kullanmak için aldığım parfümüm vardır. Genelde değişiyor ama şu an mesela şunu kullanıyorum.
www.sephora.com.tr/.../...-edp-50-ml-P3559040.html
Calvin Klein Europia'da görmek isterdim. Koklamak
Soran+1 yılSen direk gel beni ye diyorsun partnerine 😅
Denemeni tavsiye ederim Europia yı uzun yıllardır kullanırım- +1 yıl
Unisex mi o? :D
Valla partnerim yok ama o etkiyi yaratıyorsa bu bl bol sürerim ben üstüme :D Senin begendiğin bir konu sanırım
Soran+1 yılDeğil kadın ve erkek olarak iki farklı versiyonu var 😅
Icindeki odunsu kokuları severim ve emin ol baskalrininda dikkatibi çekiyordur 😂🤷♀️
Koklamak nasip olmadi ama güzel olacağını tahmin ediyorum koku zaafım zaten ortada- +1 yıl
Ankara 'da isen sen Ankamall'a falan giderken haber ver ben yalandan yanından g eçerim :D
Seviyorum odunsu kokular bende. Bak eski parfümümü atayım sana
Soran+1 yılHahah değilim 😂 Sen beğendiğin kadınların yanından geç artık.
- +1 yıl
www.sephora.com.tr/.../...ave-street-P3443004.html
Buydu
Erkek olanına bakayım. İlgimi çekrese alabilirim - +1 yıl
😂😂 Ben sen koka diye dedim :D Bir de her kadın kokuya bu kadar önem vermiyor ama ya erkeklerin vermediği gibi.
Soran+1 yılValla içeriğini göremedim attığının :) Haklısın ama koku önemli bi çekecek
- +1 yıl
Sen La vie est Belle giyersen işte ben de o zaman gel beni ye diyorsun derim etkisi o direk 😅
Üst notalarda Fesleğen, Elma, Bergamot ve Kekik; orta notalarda Meyan, Kakule ve Hedione; Temel notalar Vanilya, Amberwood, Vetiver, Sedir ve Paçuli'dir.
Soran+1 yılGiyemem valla vanilyalı 😂
- +1 yıl
Ne vanilya karşıtlığıymıs :D :D Tamam sen Calvin Klein Europia giy ben de Eros Flame 😂
Soran+1 yıl😂😂 takıntı boyutunda karşıtlığım
Tabi olurda birgün geçecek olursam dediğin yerden sıkarım ki geçmem imkansız 😅- +1 yıl
Ben İstanbul'da da yaşıyorum bak :D ORada da olur 😂😂😂
Aslında sana bir önerim var bak o zaman bir düşündürtür dü :D :D
Eşin diyelim hadi sevgilinle sınırların oluyordur bilmiyorum :D Eşin vanilyalı parfüm olunca daha etkili oluyorsa malum konuda o zaman yine bir düşündürtmez mi 😂😂 DAha iyi yiyorsa diyelim heh :D
Soran+1 yılOrasida imkansiz neden Ankara dedin madem 😂 Yok önce kendim sevmeliyim o zaman bende performans düşer 😂
- +1 yıl
Ahaha bak ya kokusu kendi performasını düşürdü 😂😂
Ben bir kaç aylıgına Ankara 'ya geldim. Atanma bekliyorum ama ailem İstanbul'da :D Karışı kbenim işler biraz :D
Soran+1 yılKendim tiksnirim rahat olmam ki 😂 Bu hikaye bana tanidik geldi ama bilemedim 😅
- +1 yıl
Hangi hikaye? Gizli olduğun için seninle bu muhabbeti yaptık mı bilemem şimdi de :D
Senin parfümün etkisini bilemem şimdi nasıl olurdu etkisi performansa ahaha
Soran+1 yılBu ögretmensin atanamadın hatirladigim hikayede aile de memurdu 😅
Bana güven veriyorda karşıya napardı onu bilemem 😅😂- +1 yıl
Kadınsılık konusunda mı güven 😂
Yok o ben değilim :) Benim ailemde ilk benim ögretmen adayı
Soran+1 yılKendini beğenme anlamında sonuçta herşeyinle bir bütün oluyosun.
Tamam o zaman atanırsın inşallah allah yardımcın olsun 🙏- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel dileklerin için :) atanma bekliyorum :) Belki atandıgım yerde yanından geçerim artık 😂
Koku kendine de özgüveni arttırıyor cidden
Soran+1 yılRica ederim insanlar emeklerinin karşılıklarını almalı bence 🙏😊
Hayat belli olmaz 😂
Kesinlikle ben güzel kokmayı seviyorum kim ne derse desin 😂- +1 yıl
Ben de kesinlikle severim. Ki özellikle yolda geçerken biri bakıyorsa ya da güzel bir iltifat alınca ortamda illa insanı mutlu ediyor :D
Kesinlikle herkes emeğinin karşılığnı almalı ama biliyorsun yaşadığımız ülkeyi... :/
Belli olmaz valla, sana koklatırım bir ERos'u 😂
Soran+1 yılKesinlikle gülümseme sebebi 😊
Allah yardimciniz olsun 🙏
Tesekkurler ama ben bulur koklarim yorma kendini 😂- +1 yıl
Kokunun değerini güzelliğini bilen bir kadın koklayacaksa bu yorgunluk mu olur 😂
KEsinlikle gülümsetiyor ve kendine güveni arttırıyor
Soran+1 yılEdebiyat Öğretmenisiniz sanirim 😂
😊😊- +1 yıl
Yok İngilizce ama Amerikan Kültürü ve Edeniyatı okudum Ankara 'da bir üniversitede 😂
Edebiyat yapıyor gibi mi geldi :D
Soran+1 yılBiraz öyle gibi geldi kabalık etmek istemem 😅😂
- +1 yıl
😂😂 Yok ya ciddiydim ama ben :D Kokuya önem vermeyen bir partnerin zevksizliğini sende biliyorsundur yani simdiğ :D
Soran+1 yılDemek ki okuduğun bölüm hayatina islemis artik cok isine yarar bence buralarda 😂 Ayy maalesef evet 😂 ama benim parfumumu hem kendi yaninda kullanmami istemiyordu normaldede kullanma diyordu neden sence
- +1 yıl
Yani parfüme önem veren bir erkeğe, parfümden anlamayan bir hödüğün düşüncesini soruyorsun, aşk olsun öncelikle 😂😂
Bence durum öncelikle çok abes. Belli ki kokuya önem vermiyor ama kokunun çekici olduğunu düşündüğü içinde başkalarının ilgisini çekmemeni istiyordu belki?
Ben ama okumayı zaten severim edebiyata gerek yok :D İngilizce ile ufkum genişlediği için illa dil laf yapıyor biraz haha
Soran+1 yılAman tanrım özür dilerim yüce eros 😂
Hm ben ve kankalarımda öyle tahmin etmiştik ama erkek görüşünüde almak istedim 😅
Ne güzel ben sadece fantastik romanlar sevdiğim için ancak hayal dünyası gelişiyor dil değil 😅
Başarılarının devamını dileriz 😂- +1 yıl
Dil becerisi önemlidir bilirsin şimdi 😂 ahah
Yani bence baştan sonra saçmalık zaten. Bir kadın özelikle yanıma özenip bezenip kokularıyla geliyorsa beni sdaha çok etkiler bir kere. Gelme desem kendime mal derim ahah :D :D
Affettim seni Europia olmasın bir daha 😂😂
Devamı oldukca haber ederim ahaha
Soran+1 yılAhahha ah bu türkçe istediğin yere çek şimdi 😂😉
Maldı zaten o da neyse 😂😅
Soran+1 yılTeşekkürler yüce eros 😅
- +1 yıl
Çekebilmek marifet ama anlayabilmekte bir o kadar marifet 😂😂😉
Tek erkek arkadaşın o muydu yok muydu aklı basında biri :D
ahah ne demek Europia ahah
Soran+1 yılİşte o marifette herkesde yok 😂
Anlayani vardi canim 😅
Tesekkurler 😂😂- +1 yıl
İyi bai o kadar bahtsız değilmişsin :D Bu son sevgili miydi 😁
Belli ki sende de var o düşünce tarzı marifetler 😂😂
Soran+1 yılOyle arada yüzümüzü güldürüyor rabbim 😂
Sondan önceki 😅
Aaa benim icim fesat istemeden bile cekebilirim heryere 😅- +1 yıl
Kafa dengisin güzel güzel o zaman 😂😂 Sen gibi insanlar eglenceli oluyor :D
Sondaki anlıyor muydu bari :D
Son bir güldürsün iyi güldürsün marifet bir de orada 😂
Soran+1 yıl😂 böylesi kiymetli olmuyor maalesef
Kesinlikle bencede eğlenceliyim uyabilene 😅
O kadar çok konuştuk ki neyden anlayip anlamadigini karistirdim inanki 😂
Insallah bakalim 😂 Daha çok denerim gibi geliyor bana ama nasip
- +1 yıl
Ahaha belli olmaz hiç o şimdi :D Biri gelir pir gelir bilemezsin :D 😂
Kokusuyla aklını, zekasıyla ve dil becerisiyle de gönlünü alır kalırsın orada :D
Yani çok tanımıyorum seni ama şu konuşma da bile sıkılmadım ve yerine göre güldüğüm de oldu yani 😂 Yok be daha kıymetli oluyor, kıymet bilene ;)
Soran+1 yılBak bak eros geliyor gibi hissettim o girişle 😂
Vallahi al bendende o kadar baya güldüm hatta tesekkur ederim 🙏😅
Öyle insanlara duzgun davrandigimiz kasmadigimiz icin kiymetimiz bilinmiyo 😅😂- +1 yıl
Ya bir söz var ya seveni değil düt sverler diye bazen cidden oluyor sanırım 😂😂
Ahaha Eros gelirse tam gelir merak etme ağır ağır geldiğini görüşmemiştier 😂
Ne demek teşekkürlük bir şey yok bende o kadar eglendim hatta, hem parfüm seviyorsun hem de kafa zehir
Soran+1 yılAynen oyle deveye diken insana... yaranirda var özlü sözlerimizden 😂
Ahahah eros tam gelirde yanlış yere iniş yaparsa sıkıntı 😂😂
Estafurullah canım bizim ki muziplik zehir olamadım daha 😂 ve evet parfüm sevgim daim- +1 yıl
Sen olmussndur da farkettirmiyorsundur gibi gelidi bana 😂😂 Gözü yerde olandan korkacaksın en ccok ahah :D
İniş yapacağı yeri iyi bulur o ya merak etme sen 😂
Özlü sözlerimizden kesinlike :D :D O mallıgı bende yaptım zamanında bilirim :D :D
Soran+1 yılTeveccühünüz efenim 😂😂
Etmiyim bari napim yüce erosa laf söylemek bize mi kaldı 😂
Nasıl yaptın bakim 😁- +1 yıl
Olmadık birine aşık oldum daha ne olacak 😂😂 Kız belliydi direk hayatımı s.. eceği ama tabi söz dinler miyim :D İlla aşık oldum mal gibi popon kaldırdım. Sonra bırakıp gitti falan klasik mallıklar ya :D Seveni değil de düt sevdik mal gibi :D
Eroslar da işini bilsin ama şimdi yanlıs yere iniş yapmasın haksız mıyım 😂
Soran+1 yılGeçmiş olsunnn eros yanlış yere iniş yapmış 😂
Son cümleyi okumadan daha ilk cümleyi yazmistim üzgünüm 😂🙈
Haklisin kendi kiymetimizi bilmek lazim once- +1 yıl
Orada bir ok şaşmış yönünü :D Bakma doğru yere iniş yaptı da aslında kızın kafa değişikti yoksa uyumumuz tensel iyiydi orayı iyi tuturmöuş 😂😂
İşte tanısırken cok öyle biri değildi sonra bir değişikleşti anlama veremedim.
Soran+1 yılNeyse dogrusunu bulman dilegiyle diyelim o zaman 😂
En azindan aklin kalmaz oyle dusun 😅
İnsanlar degisebilir fikirleri hareketleri hersey mumkun- +1 yıl
Cevabına bakarken hangisine cevap vermişsin diye 60 yorumu açıp tekrar bakıyoru mya haha :D
Yani aklımda kalmadı ama kötü bir tecrübe oldu çünkü o olsaydı başkası olmazdı üzdü 😂
Doğrusuna hemen Eros koklatıcam ben ahha :D
neyse ilerde yapacağına pisliğin erken yaptı da hiç bulasmadan daha fazla kurtulmus oldum barfagın dolu taraf bu
Soran+1 yılAhahahaha yaa çok iyisin 😂😂😂 Gözlerimden yaş geldi gülmekten
İllaki olurdu bence 🤷♀️😅
Hadi bakalim eter koklatir gibi koklatip bayiltmada 😂😂
Haklisin en azindan daha cok vakit emek vermeden erken belli etmis kndini ne yapti bilemem ama hayirlisi olsun ikiniz icinde- +1 yıl
Yani bayıltmakta iyidir şimdi ama kokuyla bayıltmayalım 😂😂
Kadınlar kendilerini güldüren erkeklere aşık olurlarmış derler bak dikkat et 😂😂😂
demek istediğim hayatımda bir kadın varken benim için başka kadın olmaz. Gözüm görmez anlamıdna olmazdı :D
Düşünsene 5-10 seneni veriyorsun evleniyorsun ve bir gün pılını pırtını alıp gidiyor. ölürsün orada hele o kadar aşıkken
Soran+1 yılEros bi bulsunda nasıl bayıltacağına o zaman karar verirsin bence 😂😂
Ahh ahh öylesi çıkmıyor ki karşımıza realde 😂
Benim de demek istedigim sonrasinda olurdu zaten onunlayken degil 🤷♀️
Kazık yemis bir insan olarak anlayabiliyorum allah beterinden korusun artik ne diyelim 😅🤷♀️- +1 yıl
İkimizde deveyi diken insan düt tecrübesi yaşamışız b iliyoruz birbrimizi haha :D
Valla bak çıkan da hor kullanıyor onu napacaz 😂😂
Fenasın hee sen de gözünden kaçmıyor sevdim 😂😂😉
Soran+1 yılAaa tecrübelerle bugüne geldik 😂
Ben kullandirmamaya başladim baktım olmuyor yol ver o düşünsün ben değil 🤷♀️
Demistim fesatlik muziplik karışımı 😂🤷♀️- +1 yıl
İŞte aşık olunca biliyorsun mallık seviyemiz en üst seviyede oluyor 😂😂
Fesatlık bol bol snde güzel iyice sevdim seninle muhabbet :D :D Mllet ne tecrübeleri yaşar bir neler yaşıyoruz yazı yazık 😂😂
Seni hala gizli olarak mı g öreceğiz ya bak merak ettim seni iyice ben :D Eros seni soruyor oku bulamamıs nereye atacağını 😂😂😂
Soran+1 yılAaa o seviye arşta oluyor 😂
Hahah teşekkür ederim bende çok keyif aldım muhabbetinden karşılıklı 🙏
Aman burada full s. KS tecrubesi konusuluyo zaten az degisiklik oldu iste araya 😂😂
Merakda güzeldir ceker insani 😅😉
Eros tam tur dondurekoysun okunu belki bulur 😂😂- +1 yıl
Efsane bir artış hem de öyle böyle değil 😂😂
Eros uzaya okunu atmış 3 milyar uzaktaki gezegen beni bulsun demiş bulur 😂 Merak güzel ona lafımız yok ama uzun konusuyoruz hangi mesajıma ne yazmıssın bakarken bakması sinir bozucu oluyor D :D Yoksa gayet ilgi merak çekt :D :D
Biz de zaten belli acımız büyük tercrübeleerimizden 😂
Soran+1 yıl😂😂 ahahaha kesin bulur
Ben hep yazdigin mesaja yazdim hangisine diye arayan sensin 🤷♀️
Güzel güzel onore oldum tesekkur ederim 😂
Hemde ne büyük 😏- +1 yıl
Övündüğümüze bak 😂😂 Napayım vitamin eksikliği var dedi doktor 😂 Kısa dönem hafıza gg ahah :D
Rica ederim ol ol :D İlginç bir figürsün 😂😂
Soran+1 yılAhaha napim ama 😂
Hemen eksikligi tamamla 😂
Sağol ya çok ilgincimdir ama merak eden sen hic bakmadin bile geri çekeyim bari takibi 😂- +1 yıl
MEsaj kutuna bak bakalım bir sen 😂😂😂 Sen de onu görmemişsin demek ki ahaha :D
Tamamlıcam tabi erkekler olarak az yapmadığımız şey değil 😂😂😉
Soran+1 yılBaktim baktim 😂😂
Evet görmemistim valla 🤷♀️😂
Tamamla bakalim 😂🤷♀️
Parfüm sıkan kadından koşarak uzaklaşıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılAnladım fikrin bu şekilde saygı duyarım
+1 yılSevdiğiyse önemser
10 Yorumlao ne kanka
04 Yorumla
Soran+1 yılNey canım
Soran+1 yılParfüm canım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler kadında parfümü önemser mi kokusuna kapılır mı o kokuyu duyduğunuzda aklınıza gelir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler