Cok seviyorum evlenince sevdigimle sonsuza kadar basbasa olmak istiyorum dua yoluyla kaderimizdeki kisiyi degistirmiyiz?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Tamam kimsen geri gel bu kızın saçını tekrar okşa üzme.
Uzdu beni goruldu atti cevap vermedi basharfi b ile basliyo sevdigimin
B neredesin çabuk gel sana dedim bu kızı daha fazla üzme
Soyle ismini bulabilicekmisin bakalim uzdun beni cok hemde
Sikildim bu durumdan hadi gel
Utanmaz barış barış mısınız burak mısın berk misin kızı ne hallere soktun çabuk gel.
Hangisi sence
Ne bileyim galiba buraktır
Dogru isimlerden biri canimi yakti
Evet
Burak bana cevap vermiyo kii
Gidip başka isimlerle ol ismide keramet yok ablacım kendini de bir erkek için üzme tamam mı ben insanlık görevimi yaptım hadi ben kaçar.
Burak beni cok uzdun cevap ver bana mesaj attim seni cok seviyorum sonsuza kadar sevdigimle bas basa olmak hayalim yanimda olmani istiyorum❤
Burak şimdi başka kızlarla sen onu unut artık bence böyle yaparak kendine zarar veriyorsun.
Hayir
Seviyorum onu
Tamam sev o zaman.
Oda beni sevsin o zmn ne guzel seviyorum oda ona deger veren onu seveni sevmiyo onu uzeni mi sevmek istiyo ki bana gelsin
Sevseydi gelirdi 1 dk dayanamazdı ama gitti işte demek kafası güzel şu an güzel kardeşim
Seviyorum at bana mesaj hep sevicem gelsin bana okuldayken sacimi oksadi
Demek çocukken başlamış sapık hareketlere şimdi kaç kızın saçını okşamış senden sonra
Sapik degil ben seviyorum onu nedenbeni sevmiyo ki
Nereli neyin nesi bu adam?
Hic bilmiyorum sormadim
Ayni okuldaydik benim adim ne tahmin edin M ile basliyo
Ya sen hastasın galiba tanımadığın insana nasıl aşık olabiliyorsun günümüz aşkları saçma şeyler keserler kullanırlar adamı biliyor musun seni götürüp 10 erkeğin arasına soksa tecavüz etseler sırf onun için kabul eder misin.. kızım kendine gel dur sana Bi tokat atayım 🖐 Osmanlı tokadı
Taniyorum okudan herks tanimadan asik olur
Tamam sana bol aşklar o zaman burakla
Benim adimda m ile basliyo
Mervelere gidelim tamam.
Merve degil adim
Melis tamam Bırak bu aşk işlerini.
Melisde degil birakmiyorum
Vazgecmiyorum
Neden vaz geçmiyorsun meliha
Ya da mevlüde
Mesude
Maide
Gel buragim❤
Arkadaş sen kendine takıntı etmişsin bu adamı bu haline gülünmez ama çok kötü acınır kalk silkelen kendine gel kitap oku ruj sür dudaklarına buraktan önemli şeyler var bu hayatta
Burak seni seviyorum
Seviyorum sanane
Ben cok seviyorum onunda beni sevmesini istiyorum kotu birsey mi sevmek?
Tamam sevmeyen birini sev buda güzel bir şey.
Sevicek
Hayat her saniye her dakika her saat her hafta her ay her yıl her ömür akıp gidiyor sevsin bakalım nereye kadar.
Neden sevmiyo ki sanki beni sevse tanisa ne olur sevmek kotu bir sey degil onu uzen insani mi sevmek ister onu seven insani mi? Gecmiste yasadigi asktan dolayi kimseye guvenmeyebilir anliyorum ama ben onu okuldan beri seviyorum duygularimi biraz gec soyledim beni tanimasini cok isterim boylede ben uzuluyorum
Nankör işte kıymetini bilmedikten sonra önüne Hürrem Sultan tepsileri sundan da ne değişecek.
Kimse bu kadar sevilmiyo
Ben ne guzel sevdim onu
Layık değiliz işte günümüzün sahte aşkları sahte insanları ve egolu pislik insanları.
Şu an onunla konusmaya o kadar ihtiyacim varki
Bilemiyorum artık orasını sen düşün taşın.
Şu an onunla konusmak isterdim cevap vermiyo ne kadardusunuyorum onu artik kimse kimseyi dusunmuyo
Boyle ypaarak beni uzuyo
işte ne diyorum sana insanlar artık sadık kalmayı bilmiyor aldatıyor sevmiyor değer vermiyor seven hep kaybediyor çünkü onu anladım ben.
Deger vermiyo evet ama zamanla verir deger belki
Beni sevmesini cok isterdim degersiiyim ben burak bana beni sevdiigini soyle
Çok beklersin burağ sen.
Neden
Belki gelicek
Haline şükür et kendi sonunu düşün beynini bir erkeğe odaklama bu yüzden kaybediyoruz işte yeni nesil insanları bilmiyorum çok değişik.
Cok mu beklerim nereye kadar uzulucem yeter ya iyimsin sen sanane gelicek gelemse hep uzulucem surekli canim yanicak
Erkekler kizlari uzmeye devam edin cok beceriyosunuz bir kizin duygulariyla oynamayi
Hayır kusura bakma ama ben Burak gibi değilim şuana bir kızın elini tutmadım yemin ederim ha utanıyor musun diyorsun hayır sadece kimsenin duygularıyla oynamadım yoksa götürmeye çok kız var neden bana öyle dedin ben öyle biri değil sevdim mi Allahını kadar severim.
Sana demedim kusura bakma yanlis anladiysan buraga dedim duygularimla oynadigi icin
Buragin yaptigi yanlis
Kıymet bilmeyen zaten çekip gider hayatında. Sen şimdiki hayatına yönel daha iyi insana layıksın emin ol.
Hayir istemiyorum onu seviyorum yinede yaptgii sacmalik
Peki sen sevmeye devam et.
Evet oyle devam edicem bekliyicem onu askimin pesinden gidicem
Peki sana iyi beklemeler.
Boyle susarsa hep ben uzulucem bana mesaj atsinda konusalim konusmak istiyorum onla
Tamam sen bekle atar belki.
insallah atar bekliyorum gerci hesabimi bilmiyo ben hep baska hesaptan yazdim ona
Bekle sen belki yazar bir umut var yine içinde en azından o umut bitene kadar bekle.
Bekliyicem hesabimi bulur mu ki gerci adimi biliyo evet icimde umut var allaha biraktim onu
Hesabimi bilmiyo baska hesaptan yazmstim ona kensi hesabimdan yazmadim
insallah hesabimi bulurda yazar o zaman
Bilmem.
Hesabimi bilmiyo bide ben yeni actim hesap telfon numarami degistirdim
Isterseniz ozelden konusalim
Takip et beni
Attım.
Gelmedi istek
Attım ya yeni hesapsızhayat
Dur bej gizliden çıkayım.
Değiştiremezsin
Tamam la Burak