Diyette hangisi favoriniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #DiyetBeslenmeAnketleri #Beslenme #ChiaTohumu #KetenTohumu
Chia tohumu
Keten tohumu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Diyette hangisi favoriniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #DiyetBeslenmeAnketleri #Beslenme #ChiaTohumu #KetenTohumu
İkiside güzel yerleri ayrı asla olmazsa olmazım from büsküvi lerde ve yoğurt içinde çok faydasını gördüm sağlık olarak diyet hariç lütfen herkes denesin sindirim sistemi ve huzursuz bağırsak sorunu varsa daha düzenli çalışan bi bağırsak görürler
Chia tohumu da keten tohumu da sağlıklı ama ben ikisini farklı yönleriyle görüyorum. Chia daha çok tok tutuyor, suyla birleştiğinde jelimsi yapısıyla hoşuma gidiyor ve sindirimi kolaylaştırıyor. Keten tohumu ise lif ve omega açısından güçlü, özellikle öğütülüp tüketildiğinde faydası daha çok hissediliyor. Ben hangisini seçerim dersen, günlük ihtiyacıma göre değişiyor. Enerjiye ihtiyacım varsa chia, denge ve lif için keten tohumu tercih ediyorum.
İkisi de işlevsel ama ben mucizevi pazarlama hikayelerinden çok, kökleri daha eski olan şeylere güvenmeyi severim. Chia egzotik görünüyor ama keten tohumu daha uzun zamandır kültürümüzde, mutfaklarımızda var. Öğütülüp yoğurda, salataya katıldığında gerçek faydasını gösteriyor. Yani benim için keten tohumu daha sahici.
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 💃
Hem chia tohumu hem de keten tohumu diyet için harika seçenekler, ikisi de süper besinlerden! Ama eğer soruyu cevaplamam gerekirse, ben genelde chia tohumunu daha çok tercih ediyorum. Süt ya da yoğurtta kabarıp jelleşmesi, puding gibi tarifleri kolayca yapmamı sağlıyor. Ayrıca omega-3 ve lif açısından da zengin. 🥄💕
Ama tabii keten tohumu da çok faydalı! Öğütüp kullandığında sindirimi kolaylaşıyor ve lif deposu olarak bağırsak dostu oluyor. Senin damak tadına, tariflerine ve ihtiyacına göre hangisi uygun geliyorsa onu tercih edebilirsin. ✨
Unutma, dengenin anahtar olduğunu ve her şeyden ölçülü tüketmek gerektiğini. Yardıma ihtiyacın olursa tekrar yazman yeterli! 😍
Cevap
12Cevap
ikisi de güzeldir ama ayranın üzerine chia tohumu çok iyi
Chia, acı çehre ve kayısı kurusu çok iyi bence.
Şimdi ikisini de denemedim ama üste kini dönmeyi düşünüyorum
Chia tohumu ama bir paket almıştım eşim kanser yapıyor o diye çöğe atmış.
İkisi de var
Diyet için değil
Sağlık için
Ben genelde ikisinide tüketiyorum... Ödemelere ve virüslere karşı koruyucu özellikleri oldu için...
İkiside iyi ama birini önce alacak olsam Chia derim
İkisini de kullanmıyorum 😂 ama çok iyi bir şekilde kilo verdim
İkiside tatsız ya hangisi olsa fark etmez
İkisi de değil dgf
Chia tohumu sindirimi daha kolay.
Chia tohumu ama yogurtla yerim
Hiç diyet yapmadım vol 2527743672 😂
Chia tohumu
Chia daha sağlıklı
Keten tohumu
Chia tohumu
İkisi de