Sizcede Çaresiz Mi Kaldı Bu Bir Yalan Mı?

Nasıl desem bilmiyorum birlikte olduğum insan karanlik bir insan mafya demek istemiyorum hoşuma gitmiyor kabadayı mı desem karanlik mı desem bilemedim. Her neyse son zamanlarda basından büyük zor şeyler geçti banada bu dönemde acaip soğuk davrandı derdini paylaşmak istedim ama resmen ayrılayım ondan die yapmadığını bırakmadı kendi de ayrılmıyor benden neyse çıktım karşısına noluyoruz kaç gündür dedim bi derdin var paylaşmıyorsun sen den ayrılmam icin sınırları zorluyorsun dedim. O da vazgeçmiyorum senden çaresiz kaldım dedi. Bu ne demek dedim seninle tehdit ediliyorum bi süre senden uzak duramalıyım uzak durmazsam senden olan sana olacak dedi bi süre görüşemeyelim su olayları ben kapattım diyene kadar yakınımda olma dedi beni seninle tehdit ediyorlar dedi. Bu arada sürekli ne zaman dışarı çıksam peşimde korumalarla cıkıyorum arabayla takip ediyorlar beni son zamanlarda daha sıkıya aldılar resmen pencereden kafamı çıkarsam haberi oluyor. Bende madem uzak kalmayı istiyorsun o zaman tamamen bitsin sende ne halin varsa gör dedim Sen beni anlamıyorsun seni sevmiyor değilim sevdamdan vazgeçmek de değil çaresizim diyor ne yapmalıyım dogru mu söylüyor yalan mı yoksa gerçekten çaresiz mı siz olsanız ne düşünürsünüz?

Sizcede Çaresiz Mi Kaldı Bu Bir Yalan Mı?