Sizce aldatma sayılır mı?

Eşimin bir yıldan fazla bir zaman önce oyunda bi kızla 2-3 gün gibi bir süre konuşmuş olduğunu gördüm. Konuşmada genelde oyun ile alakalı yazılar var ama kız ona toplantılarda eşleriniz rahatsız olmasın diye sesli konuşmadığını söylemiş. O da kıza iyi ki konuşmadın demiş. Kız perdeleri yıkadım demiş eşim perdeleri kim takcak şimdi demiş. Eşim kıza "ben eşime oyunda kızlarla konuşmuyorum diyordum, konuşmuyordum da ama konu nerden çıktı bilmiyorum" demiş. Gerçekten defalarca sordum konuşmuyorum kız yok diyordu. Başka hiçbir kızla mesajlaşması yok. Kız en son il dışındayım oyuna katılamam gibi bir şey yazmış eşimde tamam kardeşim yazmış. Bunu yaptığı dönemde hamileydim. Konuşma 2-3 günlük bir konuşma ve oyun oynadığı zamanlar geceleri olmuş. çünkü oyun kendini gece yeniliyor diye gece oynuyordu. Kızın karşısında beni soktuğu duruma çok üzüldüm. Bariz bir sevgili vs. olayı yok konuşmalarda ama yukarda yazdığım konuşmalar oldu. Olayı söyledikten sonra ben istemedim ama oyunu sildi. İstersen tuşlu telefona geçiyim lütfen beni bırakma diyor. Ne yapmalıyım? bu boşanma sebebi midir sizce? Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

Sizce aldatma sayılır mı?