Yoruldum diyen sevgili?

3 senelik bir ilişkim var ve bugün kız arkadaşım yorulduğunu söyledi. onu çok seviyorum ama tüm yükü ona verdiğimi söylüyor kendisi fazla sevdiğini dile getirmez ben hep dile getiririm söylememesi sorun mu değil ama hoşuma gidiyor 1 dediğini asla iki etmem maddi olarak benden hiç talebi olmadı asla onu parasız bırakmadım ne kadar borçtada olsam her şeyini aldım ailesi almayınca ben sahip çıktım. Yani ben ilgi düşkünü bir erkeğim oda biraz odun ilişkide rolleri değiştik diyebiliriz çok ufak olaylara tartışma çıkıyor gerçekten kötü niyetle söylemediğim ve sakinliğimi koruduğum yerlerde bana çıkışıyor onu kaybetmekten korkuyorum bu benim ilk ilişkim kendisi benim hem sevgilim hem dostum tek dostum ne yapsam düzelir onu biraz rahat bırakmamı normal bir sevgili gibi olmak istiyor ne yaptığını çok irdelememi vs. Kısacası biraz daha rahat olmak not : beni asla aldatmaz dışarıda gözü yoktur. Bazen dayanamıyorum sana hadi ordan çekesim geliyor dedi biraz kaba konuştu açıkçası üzüldüm. Ben onu bebeğim gibi görürken.
Yoruldum diyen sevgili?