Psikolojik olarak yıpranırz ve yanımızda birinin olmasını isteriz. Her şeyi bırakırız cabalamayi bile
Böyle durumda sizi yeniden ayağa kaldıracak olan şey nedir
Böyle durumda sizi yeniden ayağa kaldıracak olan şey nedir
Çok hayyataki motivasyonumu sevincimi kaybettim biyolojik robot gibiyim ama şu an biraz daha iyiyim genel olarak bu durumlarda herşeyi bırakıp geriye yaslanıp sessiz bi ortamda bir kaç saat oturmak bana iyi geliyodu dene istersen.
Herşeyi bırak derken telefon vs seni rahatsız edicek şeyleri bırakıp 1 2 saat sessizce otur dingin kafayla düşün demek istemiştim.
Ölmeye gücüm kalmayacak kadar yorgun
Cevap
6Cevap
Seni yoran şeyler nedir sadece onları yazın yorumu bekleyin
Seni ne yıprattı kafana takdıgin ve şu olursa mutlu olurum dediğin ne var özet olarak yazın benden yorum bekleyin
Peki neden yıpranıyorsun onu detaylı bir şekilde söylermisin
İşin var mı iş mi arıyorsun
Birde ekonomi baya kötü oda canını sıkıyor
Birde kırılma noktası olunca hayat sille atıyor gibi kendini kapattın
Peki şimdi mesleğin var mı ekonomik gücün var mı kendine yeten
Eski kötü duygular seni biraz harap etmiş olsa gerek hayattan mutlu olmak istiyorsun ancak napcagını bilmiyorsun diye düşünüyorum
Hayata olduğun gibi bakmayı bilmen lazım yani bazen insanlar hayata çok şey ister o yüzden mutsuzluk içinde olur her oysa hayatın şekline göre bakman lazım tâbi ekonomi yerle bir birde insan yaşı geçtikçe biraz daha hayatı anlıyor gerek arkadaş gerek herşeyi insan bazen zaman zaman farklı duygulara kapılabilir ancak bu her zaman sürmez mutlu olmak var ise mutsuz olmak da var o yüzden ağlamak da gülmek de bir duygu hayat her mutluluğu vermez
O yüzden ufak şeylerden mutlu olmayı bilmek lazım hayat olgunluğu bu aslında
Hayallerim. Kafamda çok net bir tablo vardır benim canlanmasını istediğim.
Düştüğünde kaldıranın yoksa kalkamazsın
Garipsese de fark eder. Aslında kendi kendine kalkmak çok başka kaldırılmak çok başka.
Aynen öyle
umuttur. ve hala var.
Bazen insan yanında yaslanacağı bir omuz ve güvenebileceği bir kalp istiyor ☺
Üstüme toprak atsalarda bitse kabus
Teslim olmak akista olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?